promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: megérkezett a telihold! Vajon ez milyen hatással lesz rád?
Borítókép:  Valerie Gache / AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Telihold van a halak jegyében, ami nem csak erre a csillagjegyre, de másokra is hatással lesz. Lássuk mire számíthatsz!

Kos (március 21. - április 20.)

Elég régóta húzódik már egy ügy, amit végre le tudsz zárni. Önerőből kellene ezt véghezvinned, nem pedig segítséggel, mert akkor lesz igazi a győzelem. Ráadásul mások félrevezethetik a gondolataidat, vagy esetleg rossz tanácsokat adhatnak, aminek hatására ismét nem lesz lezárás. Bízz magadban, és tegyél egyedül pontot a végére,

Bika (április 21. - május 20.)

Pillanatnyi sikerélményeid lehetnek ma, és a munkád is döcögősen indul. Ez egy ilyen nap lesz, így kell elfogadnod. A lényeg, hogy ne ostorozd magad semmiért, bármennyire is nem alakulnak a saját szájízed szerint a dolgok. A szabadidődben jó lenne, ha a párkapcsolatodra tudnál koncentrálni. Ne adj esélyt annak, hogy elhidegüljetek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A kommunikációdra nagyon oda kellene figyelned a mai nap folyamán. Szinte mindenkibe belefojthatod a szót erőszakosan, akár a barátaidba is. Értékes információktól esel el így, és itt nem a pletykákra kell gondolni. Lehet már sokan úgy érzik, nem szívesen nyílnak meg neked. Nem szabad mindig a saját problémáiddal foglalkoznod, meg kell hallgatnod másokat.

Rák (június 22. - július 22.)

A mai halak-telihold miatt sokkal érzékenyebb vagy a szokásosnál. Ez pozitív dolgokat is magával hoz, mivel sokat gazdagodhat az ön és emberismereted. Arra viszont figyelned kell, hogy kerüld el a nyersebb személyeket, barátaidat. Ők most nem igazán tudják megérteni, hogy mi is zajlik benned. Ha van párod, akkor nagyon romantikus estétek lehet, mivel egymásra tudtok hangolódni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma sok dologban úgy hozhatja a sors, hogy neked kell diktálnod a feltételeket. Bíznod kell magadban, hogy meg tudod állni a helyedet. A telihold egy picit fel tudja borítani az érzelmi egyensúlyodat. Nem szabad, hogy régi sérelmek felszakadjanak benned, mert azok nagyon rossz hatással lehetnek a hangulatodra. Próbálj meg csak előre nézni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elég sok érzelmet felerősíthet nálad a telihold. Egy váratlan találkozás, vagy üzenet nosztalgikus hangulatba ringathat. Engedj neki, mert ez remek hatással tud rád lenni. Ha van rá lehetőség, mindenképpen találkozz a barátaiddal is. Amikor telihold van, nem igazán szabad a négy fal között ragadnod, ahogyan most sem.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Te vagy az a csillagjegy, akit jelenleg nem tud meglepni a telihold. Felhőtlenség és jókedv kísérheti a napodat, de ehhez nem szabad semmilyen konfliktusba belebonyolódnod. Ha elvagy a saját kis világodban, akkor nem tudják megzavarni a nyugalmadat. Ha eddig került a szerencse, akkor hamarosan meg fog fordulni ez a tendencia.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Amikor a telihold víz-elemű jegyben jár, akkor az nagyon szokott neked kedvezni. Tele vagy energiákkal, és vágysz az új dolgok megismerésére. Nem is árt, ha ma valamivel kielégíted a kalandvágyadat. Harmonikusan tudod megélni az érzéseidet, minden apró rezzenést észre tudsz venni mások viselkedésében. Szabadulj ki hazulról, és használd ki ezeket.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem igazán vagy szerencsés mostanában a szerelemben. Ha van párod, akkor konfliktusok lehetnek köztetek a közeljövőben. Ez még akkor is előkerülhet, ha teljesen egymásra vagytok hangolódva mostanában. Szerelmi ügyekben megéri ma a megfontoltabb barátaidra hallgatni. A kalandokra nincs jó hatással a telihold, erősen bukás lehet a vége, ha belevágsz.  

Bak (december 22. - január 20.)

A telihold feltölt energiával, és sokkal spontánabb is vagy, mint amilyen szoktál lenni. Talán még az is belefér, hogy kicsit meggondolatlan legyél, persze csak a határokon belül. Szervezz valami kiruccanást estére, hidd el, hogy jól fog elsülni. Csak tartsd kézben a dolgokat. Ha új ismeretségekre vágysz, ne habozz a nyakadba venni a várost. Miután a telihold elmúlt, te is lenyugszol majd.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mai napon mindenképpen jobban kell alkalmazkodnod a többiekhez a munkahelyen. Felejtsd el a magánakciókat. A telihold energiáit próbáld meg máshol levezetni. Ha a munka véget ért, akkor a lehetőségeid végtelenek. A kreativitásodra jó hatással lehet a bezártság, de ugyanúgy a kitárulkozás is. Neked kell döntened, melyikhez van kedved.

Halak (február 20. - március 20.)

A telihold a te jegyedben jár, ami egy új kezdetet jelez neked. Ha bántott valami, vagy egy régi sérelem nem hagyott nyugodni, akkor teljesen magad mögött tudod hagyni a dolgot. Ki tudod tisztítani a fejedet a mai napon, és nyitni tudsz egy szebb jövő felé. Ez a nap, és ez a hét egy nagyon erős pozitív lökést adhat neked. Ha kell, beszéld át a barátaiddal is, mi az, amin szeretnél változtatni. Lelkesedni fognak érte, ebben biztos lehetsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás