promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: már a hét elején változások várnak rád?
Borítókép:  Eric Audras / Onoky / Photononstop via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Könnyen megúszod a hét első napját, vagy vár rád valami nagy változás? Nem kell félned, ez lehet pozitív is.

Kos (március 21. - április 20.)

A mai nap érdekes újdonságokat tartogathat a számodra, de ettől egyáltalán nem kell megijedned, egyszerűen csak hagyd, hogy sodorjon az ár. Egy közös program a barátaiddal igazán fel tudja dobni az estédet. Ha van néhány problémád, akkor azt érdemes velük komolyan átbeszélni, mert most jó tanácsokat tudnak adni.

Bika (április 21. - május 20.)

Kicsit érzékenyebben reagálsz a dolgokra, ami a heted elejét is befolyásolhatja. A munkahelyeden is úgy érezheted, hogy túl vagy terhelve. Próbálj meg változtatni a megszokott felálláson, és ha lehet, kicsit kreatívabban megoldani a feladatokat. A játékossággal sok stressztől meg tudod magadat szabadítani.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Hold a vízöntőben jár, ami rád is hatással van. Fontos, hogy minden helyzetben próbáld megőrizni a hidegvéredet, és a lelki nyugalmadat. Remélhetőleg nem az a célod, hogy valami botrányos cselekedettel felhívd magadra a figyelmet. Kétszer is fontold meg mit mondasz ki, de azt is, miképp cselekszel. Ez nem csak a kényes helyzetekre vonatkozik, hanem mindenre.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha van párod, akkor valamilyen konfliktus alakulhat ki köztetek. Vitába bonyolódhatsz vele, és ha nem fékezed magad, akkor könnyen elfajulhat, és akár mosolyszünet is lehet belőle. Csillapodj le, mert lehet csak félreértés az egész. Ha szingli vagy, akkor kellemes napok várnak rád, de a környezetedben így is figyelned kell, hogy ne legyél túl heves.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha változás előtt állsz, akkor nagyon higgadtnak kell maradnod. Át kell gondolnod mindent, mielőtt belevágsz a dologba. Ha sietetted magad, akkor az csak bukást fog magával hozni. A környezeteddel igyekezz taktikusan viselkedni. Várd ki, amíg mindenki véleményt nyilvánított, és csak akkor gondolkozz el mit szeretnél kihámozni a dologból. Ami nem érdekel, azt engedd el most.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mai nap jó lehet arra, hogy elintézz egy kellemetlen ügyet, ami már régóta húzódik. Örülni fogsz ha túlesel rajta, így rá kellene szánnod magad. A megbízhatóság erős erényed, de úgy érzed, ezzel mások visszaélnek mostanában. Ilyenkor tudod, hogy nincs más lehetőség, ki kell gyomlálnod ezeket az embereket az életedből.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha fontos terveket tudtál összerakni a hétvégén, akkor azokba nem árt a héten belevágnod. Most van benned elég erő és kitartás, hogy be tudd indítani a dolgokat. Ha sikerül, akkor úgy minden gördülékenyen megy magától. Legyél óvatosabb, mint eddig, mert néhány rosszindulatú ember arra vár, hogy kicsússzon a lábad alól a talaj.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy kínos helyzettel kell hamarosan megbirkóznod, de figyelj oda, hogy ne veszítsd el a fejed. A mai napon azonban sok kellemes órában lehet részed, szóval használd ezt ki. Keresd azokat az alkalmakat és szituációkat, amiben új embereket tudsz megismerni. Jelenleg az a legjobb, ha nem zárkózol el a legmerészebb ötletektől sem.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Valaki nagyon megbántott a múltban, és valami fel fogja tépni ezt a régi sebet. Az a legjobb, ha hamar elfelejted, és más dologra koncentrálsz. Közben vannak problémák körülötted, de ezeknek a többsége közel sem akkora, mint amilyennek hiszed. Ha nagyon sok terhet pakolsz magadra, és nem tisztítod ki a fejed, azzal még az egészségednek is árthatsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Erős változást szeretnél, ami nagyon is jót tenne neked. Úgy érzed, mentened kell a menthetőt, ezért igyekszel olyan hibákat helyrehozni, amiket az utóbbi időben elkövettél. Pont ez az első lépcsőfoka annak, hogy elindulj a változás felé. A lelki nyugalmad hosszú távon mindennél fontosabb, szóval először ezt tedd helyre, és ezt ápold.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy néz ki most nyugodtan költekezhetsz picit, mert nem várt bevétel áll majd a házhoz. Lepd meg valamivel magad, erre már úgyis régen szántál pénzt. A Hold a te jegyedben jár, ami kicsit negatív is lehet jelenleg. Érzékenyebb vagy, ezért a külvilág minden befolyásának jobban ki vagy téve érzelmileg. Most olyanokkal kell körbevenned magad, akikkel megoszthatod a gondolataidat, és akikben igazán megbízol.

Halak (február 20. - március 20.)

Ingerült lehetsz, de jobb, ha ezt nem viszed túlzásba, mert kellemetlen perceket szerezhetsz magadnak. Lehet csak a fáradtság miatt van. Ha nem tudtad rendesen kipihenni magad a hétvégén, akkor vess be egy késő délutáni szundit, ha megengedheted. Ne vállalj olyan feladatokat, amit egyáltalán nem neked kellene elvégezned. Ebben legyél határozott végre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás