Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: gondokkal teli, de felszabadult is lehet a hétvégéd

Napi horoszkóp: gondokkal teli, de felszabadult is lehet a hétvégéd

Élet

Napi horoszkóp: gondokkal teli, de felszabadult is lehet a hétvégéd

Élet

Ezo Terézia 05:35

Minden a helyére kerülhet, ha koncentrálsz. Mutatjuk mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Úgy néz ki végre megfelelő irányba halad az életed, szóval sok öröm érhet ezen a hétvégén, ha engedsz neki. Magad mögött kellene hagynod a mókuskereket, és lazítani kicsit. A felöltődés abban is segíthet, hogy tisztábban láss dolgokat, plusz tényleg itt lenne az idő annak, hogy megtanulj örülni a sikereidnek. A családoddal is próbálj időt tölteni.

Bika (április 21. - május 20.)

Hiába jött el a hétvége, te ismét mindenben hasznossá akarod tenni magad. Ha úgy érezd a pörgés tud kikapcsolni, hát akkor ennek engedj. Az lenne a legjobb, ha valamelyik kiemelt hobbiddal tudnál foglalkozni. Azért próbálj olyat találni, amiben a társad, barátaid, vagy a családod is örömüket lelhetik. A cél a jól eltöltött idő legyen, semmi más!

Ikrek (május 21. - június 21.)

A baráti kapcsolataid kerülhetnek az előtérbe ezen a napon. Az utóbbi időben te is észrevetted, hogy elhanyagoltad őket. Muszáj lesz picit iparkodnod, ha meg akarod erősíteni a köteléket. Már az is elég, ha interneten csevegsz valakivel, akivel már rég nem beszéltél, de ha van rá lehetőség, mindenképpen találkozzatok.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy távoli hozzátartozó, vagy egy rég nem látott barát tűnhet fel a semmiből. Úgy néz ki semmi érdek nincs ebben, és téged is fel tud villanyozni a találka. Ha így van, akkor beszéljetek meg valami közös programot a közeljövőben. Ezen a hétvégén nem szabadna a munkával foglalkoznod, különben nagyon kiéghetsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A pihenés mellett a tervezgetéssel mehet el a hétvégéd. Új dolgokat szeretnél megismerni, és elég erős terveid vannak a jövőre nézve. Fontos, hogy mindennek alaposan utánajárj, mielőtt belevágsz valamibe. Sok múlhat az apróságokon, amiket mostanában hajlamos vagy félvállról venni. Ha randevúd lesz a hétvégén, arra főleg nem ártana alaposan felkészülnöd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elkezdenek majd helyre jönni a pénzügyi gondjaid lassacskán, és egy nagyobb bevételre számíthatsz a közeljövőben. Minden forintnak alaposan meg szoktad tervezni a helyét, de ideje, hogy magadra is költs egy kicsit. A hétvégén mozdulj ki a négy fal közül. Nem kell nagyon szórnod a pénzt, de valami aprósággal meglepheted végre magadat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jól figyelj mindenkire a környezetedben, mert hasznos tanácsokat kaphatsz a barátaidtól, vagy a rokonaidtól. Ezek olyan lökést adhatnak, amivel nagyon jól fog tudni indulni a jövő heted. Lehet egy picit ellenérzéseket fognak kiváltani belőled ezek a javaslatok, és szokatlannak tűnhetnek, de egyáltalán ne félj tőlük. Mindenképpen fogadd meg őket.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé ingadozhat a hangulatod a hétvégén, de muszáj, hogy továbbra is őszinte legyél mindenkivel. Szomorúnak, és letörtnek érezheted magad. Ezt csak fokozhatja, ha hasonló életérzésű emberek társaságába kerülsz. Próbálj meg kiszabadulni, és olyan barátokkal körül venni magadat, akik fel tudnak villanyozni. Az is fel tud dobni, ha új emberekkel ismerkedsz meg.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az lenne a legjobb, ha ma elkerülnéd a külvilág híreit. Olykor jobb, ha picit bezárkózik az ember, elvonul, és neked pont erre lenne szükséged. Ha van rá lehetőséged, akkor még az okostelefont is kapcsold ki. Menj ki a természetbe, kirándulj, de a legfontosabb, hogy kiszakadj a szürke hétköznapokból. Amúgy is félrevezető információk vehetnek körül.

Bak (december 22. - január 20.)

A Hold továbbra is a te jegyedben jár. Ha sok a teendőd, akkor lehet, hogy a hétvégét is munkával töltöd, de van kellő energiád, hogy túljuss minden akadályon. Azért nem árt figyelned a tested szükségleteire is. Muszáj olyan dolgokkal foglalkoznod, amik lelkileg feltöltenek. Ha túl vagy a nehezén, fordíts időt magadra.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Határozottnak és kitartónak kell mutatkoznod mindenben, még az olyan kérdésekben is, amik otthon merülnek fel belő körben. Persze muszáj vagy meghallani az ellenvéleményeket, vagy a módosító javaslatokat is. Fontos, hogy készen állj minden kompromisszumra a hétvégén, különben a vitákkal csak elodázzátok a megoldást.

Halak (február 20. - március 20.)

Új lehetőségek kerülnek eléd a hétvégén, de az is lehet, hogy te szeretnél valami nagyobb változást az életedben. Nyugodtan találkozz a barátaiddal, akik mindig megértenek, és beszéljétek át a dolgot. Felszabadult környezetben az agyad is jobban mozoghat, és merészebb tervek is előkerülhetnek. Persze figyelj arra, hogy az az agy ki is kapcsoljon hétvégére picit.

Borítókép: Science Photo Library via AFP