promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nyugodtan tudsz belevágni a hétvégébe?
Borítókép:  Trevor Adeline / CAIA IMAGE / CAIA I / NEW / Science Photo Library via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyik csillagjegynek sem kell tartania komolyabb dolgoktól, de azért nem árt figyelni.

Kos (március 21. - április 20.)

A munkahelyeden eléggé uralkodik rajtad a kishitűség mostanság. Azt hiszed nem tudsz komolyabb feladatokkal megbirkózni, pedig sokkal nagyobb terheket is nyugodtan be tudnál vállalni. Az egyhelyben toporgás nem fog jót tenni az önbizalmadnak. Otthon fontos lenne, ha mindenben nyitott lennél. Ne kerülgess semmit, mondd ki egyenesen mit gondolsz.

Bika (április 21. - május 20.)

A Hold a bakban jár, ami eléggé háttérbe szoríthatja az önbizalmadat. Mindenkinek vannak rossz ötletei, de ha állandóan a sikertelenségtől félsz, akkor később azokkal sem mersz majd előállni, amik óriási pozitív változást hozhatnának az életedben. Először most próbálj meg minél több sikerélményt szerezni, aztán lassan menetelj előre.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eléggé ingadozik a hangulatod, ami hatással lehet a hétvégédre is. Néhány eltévedt megjegyzés miatt egész nap rossz kedved lehet. Nem szabad, hogy érzékeny legyél, és mindent magadra vegyél. Az nagyon tud idegesíteni, ha kétségbe vonják a megbízhatóságokat, de nem szabad bedőlnöd ezeknek a pletykáknak.

Rák (június 22. - július 22.)

Tényleg sokat dolgoztál, és minden akadályt megpróbáltál sikeresen venni. Ez mostanában minden energiádat lekötötte, nem is csoda, ha nagyon el vagy fáradva. Ha a barátaidat, valamint a családodat is hanyagoltad, akkor ezt mindenképpen orvosold a hétvégén. Persze te legyél az első, jelenleg lehetsz picit önző.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy érzed sok dolognak nincsen értelme körülötted. Olykor el szokott uralkodni rajtad ez a reménytelenség, de nem szabad feladnod. Gondold azonban végig azt, hogy hosszú távon mikre szeretnél energiát szánni. Vannak olyan dolgok, amik valóban nem érdemlik meg. Ha új szerelem jön az életedbe, akkor ne dőlj be neki azonnal, veszélyeket rejthet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Hold a bakban jár, ami rád pozitív hatással van, mivel teljesen passzolnak ezek az energiák hozzád. A pénzügyi helyzeted elkezd javulni, de azért jól át kell gondolnod, hol bukkanhatnak fel a lehetőségek. Szellemileg nagyon nyitott vagy, ezért szeretnél új élményeket felfedezni az életben. A hétvége tökéletesen meg fog felelni erre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Legyél ma merész és kezdeményező a munkahelyeden, és akkor hamar pontot tudsz tenni a terhekre, és fél lábbal már a hétvégében leszel. Nem könnyű téged tűzbe hozni, és ha van párod, akkor ezt neki is el kell viselnie. Valamiért most jobban vonz a hobbid, valamint a barátaid, mint a romantikázás. Viszont később egy mély beszélgetésben lehet részetek a szerelmeddel.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Igazán lelkendezel, ha új feladatok gördülnek elég. Egyszerűen vágysz a kihívásokra, azonban figyelned kell, mert a túlzott lazaságoddal elronthatod a sikert. Remek tanácsokat tudsz adni, szóval ha a barátaidnak szüksége lenne rád, akkor legyél nyitott mindenre. Az emberek jó szemmel nézhetik a bíztatásodat, akár friss ismerősöket is szerezhetsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Könnyen tudod venni az akadályokat, de azért még ne lebegjen a hétvége a szemed előtt. Mindenképpen végezz az összes feladattal, mielőtt belevágnál a feltöltődésbe. Kellemesen telhet az egész napod, ha nem foglalkozol a pletykákkal. Még az se érdekeljen, kin köszörülik a nyelvüket a többiek, csak saját magaddal foglalkozz.

Bak (december 22. - január 20.)

Előfordulhat, hogy egyedül nem fogsz tudni megoldani valamit, és segítséget kell kérned. Most van bőven akad olyan ember a körödben, aki szívesen teszi ezt meg. Mivel a Hold a bakban jár, így benned van az, hogy önerőből érj el mindent, de az se jó, ha nagyon makacs vagy. Amihez nem értesz, azt nem kell erőltetni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy kicsit korlátozva érzed magad, azonban meg kell próbálnod kiiktatni a felesleges dolgokat az életedből. Ha kevesebb gond van körülötted, akkor eleve jóval türelmesebb tudsz lenni. Úgy érezheted, hogy önző emberek vesznek körül. Ha valóban így van, akkor őket nem szabad a barátaidnak tartanod, és inkább szabadulj meg tőlük.

Halak (február 20. - március 20.)

Szakmai sikereket jeleznek a bolygók a közeljövőben. Most valóban száz százalékos erőbedobással tudod elvégezni a munkád. Hétvégén olyan kikapcsolódást válassz, amihez lelkileg kötődsz. Most tényleg te döntsd el, mit akarsz igazából csinálni. Kerüld a konfliktusokat, egy vita csak megmérgezné a kiegyensúlyozott hangulatodat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás