promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: figyeld az eléd kerülő lehetőségeket
Borítókép:  Pinterest
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjeggyel pozitívan fordulhat meg a világ, de ehhez ki kell használni az elétek kerülő lehetőségeket.

Kos (március 21. - április 20.)

Továbbra is hatással van rád, hogy a Hold a skorpió jegyében tanyázik. Remek a taktikai érzéked, sőt, mondhatni túl jó is. Nem szabad, hogy ezt rosszra használd. Persze kijátszhatod egymás ellen az ellenfeleidet, de legyél óvatos, és ne ess át a ló túloldalára. A magánéletedben is oda kell figyelned, nehogy túl forrófejű legyél.

Bika (április 21. - május 20.)

Most úgy nézhet ki a helyzet, hogy káosz lehet a munkahelyeden, míg az otthonodban harmónia. Utóbbi nem csoda, mivel tettél ezért a hosszú hétvégén, és remélhetőleg a konfliktusokat is kerülted. Feltornyosulhatnak a feladatok, és minden energiádra szükség van, hogy túl tudja rajtuk lépni. Otthon kárpótolhatod magad a hajtós napért.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Irigyekkel, rosszindulatú emberekkel találhatod szembe magadat a közeljövőben. Még az sem kizárt, hogy elindítanak rólad valamilyen pletykát, de a többség egyáltalán nem fogja komolyan venni, így neked sem szabad vele foglalkoznod. Rövidesen magad mögött hagyhatsz minden problémát. Az anyagi dolgokkal inkább a hét második felében foglalkozz.

Rák (június 22. - július 22.)

Késések, pontatlanságok, félreértések bonyolíthatják a napodat. Jó lenne, ha már reggel rendesen összeszednéd magad, és iszonyatosan koncentrálnál a feladataidra. Ez sok energiát vesz el, de inkább ez, mint hogy nagyobb káoszt okozz magad körül. Ne vegyél minden bosszúságot halálosan komolyan.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Mivel a Hold a skorpióban jár, így ma minden elérhetsz, amit szerettél volna. A közeljövőben ráadásul olyan híreket kapsz, amik pozitívan befolyásolhatnak mindent az életedben. Nem szabad mindig a saját érdekeidet nézned, mert így hamar elveszíthetsz olyan embereket is az életedben, akik fontosak számodra. Erre oda kell figyelned.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon várod a sült galambot, és túl kényelmesen hátradőlsz. Szeretnéd, hogy a dolgok maguktól elrendeződjenek, de ez sajnos nem lesz így. Ha sokat vársz, a problémák csak fel fognak tornyosulni. Jelenleg úgy néz ki a helyzet, hogy továbbra is keményen meg kell küzdened mindenért, szóval nincs lazsálás. Sok jó barátod van, kérj tőlük segítséget, ha muszáj.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most nagyon erős a jellemed, és segíthetsz is valakinek, hogy rátaláljon önmagára. Megvan hozzá a kellő tapasztalatod, és tudod jól, hogy az önzetlenség sem áll távol tőled. Az illetővel egy szorosabb barátság is kialakulhat, szóval ne utasítsd el a dolgot. Fel fogod ismerni, ha eléd gördül az egész szituáció. Közben ne feledd te is rendbe tenni a lelkedet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Hold még mindig a te jegyedben van. Remélhetőleg megfogadtad a tanácsokat, és kerülted a vitákat. Most úgy vagy vele, hogy nagyon intenzív kapcsolatra vágysz azokkal, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak. Ma mindenképpen a megérzéseidre kell hagyatkoznod, és ne engedd, hogy mások kételyeket ébresszenek benned.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A munka alatt szokatlan éleslátás jellemez ma. Azonnal ki tudod szúrni a problémákat, a hibákat, és pillanatok alatt megoldást tudsz rájuk találni. Ha esetleg ezzel valamelyik munkatársad segítségére vagy, akkor azt kamatostul visszakapod tőle. Ha még nem találtad meg a párod, akkor legyél aktív, és egyetlen meghívást se utasíts vissza.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy elég meghatározó külső vagy belső változás előtt állsz, vagy éppen mind a kettő egyszerre. Sodródj az árral, add át magad neki, és ne ragaszkodj minden erőddel a saját elképzeléseidhez. Legyél rugalmasabb, mint eddig voltál, és rád fog találni az igazi boldogság. Egy érdekes személlyel ismerkedhetsz meg, aki igazán partner lesz ebben.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most semmiképpen sem szabad másra hárítanod a felelősséget a saját hibáidért. Vállald a következményeket, aztán pedig vond le az esetből a tanulságot. Tudsz változtatni, még ha nincs is hozzá túl nagy kedved. Egy családtag, vagy közeli barát tanácsai jelenleg hasznosabbak lehetnek, mint hinnéd.

Halak (február 20. - március 20.)

Valószínűleg nem indult túl jól a heted, de ez a nap sokkal harmonikusabban fog telni, mint hinnéd.  Úgy érezheted magadban, hogy egy új életszakasz kezdetén állsz. Ez egyáltalán nem alaptalan. Ki kell használnod minden lehetőséget, ami eléd kerül. Lehet nem szeretsz, de legyél kicsit spontánabb. Még egy kis romantikának is van esélye felbukkanni a láthatáron.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás