promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a hosszú hétvégén gondoskodj arról, hogy te kerülj középpontba!
Borítókép:  illusztráció. Forrás: Science Photo Library via AFP/Robert Daly.
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Túl vagy a nemzeti ünnepen, itt a hosszú hétvége második napja, így nézzük meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok!

Kos (március 21. – április 20.)

Úgy tűnik, hogy így a nyár vége felé alábbhagyott a motivációd... Te viszont nem vagy az a fajta, aki csak úgy beletörődik mindenbe, és feladja! Ennek pedig a követkző időkben meg is lehet a jutalma. Ha van párod, akkor lepd meg valamivel, vidd el vacsorázni egy romantikus helyre. Ha szingli vagy, akkor se ad fel a reményt, menj sétálj egyet és esetleg belefuthatsz valakibe, aki bearanyozza a hétvégédet.

Bika (április 21. – május 20.)

Meg kell oldalnod a felmerült problémákat. Ne legyél rest, és kérjél tanácsot családodtól, barátaidtól, ők pedig csupa pozitív dologgal fognak elárasztani, ezáltal te is megtalálod a lelki békét. Mindenképpen okosan használd ki a hosszú hétvége minden előnyét, pihenj sokat! Ha esetleg határidős munkát kell végezned, akkor is gondolj arra, hogy túlterhelve te sem tudsz alkotni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

„A türelem rózsát terem” most különösen igaz az Ikrek esetében. Ne ugorj fejest azonnal az eléd kerülő dolgokba, várd ki a megfelelő pillanatot. Ez különösen igaz a szinglikre, akiknek jó esélyük van arra, hogy megtalálják életük párját – de csak óvatosan, körültekintően! Egyébként is ezen a napon a gyerekek kerülnek a középpontba. Ha van sajátod, akkor mindenképpen töltsd vele sok időt, ha nincs, akkor egy rokon, egy barát gyermekével kapcsolatban tapasztalsz meg új élményeket, amely megnyugvással tölt el ezen a napon.

Rák (június 22. – július 22.)

A csillagok állása szerint találkozni fogsz egy olyan emberrel, aki nagy hatással lesz rád. Lehet, hogy olyan dolgot kér tőled, ami miatt első körben felrobbannál a düntől, de számolj el tízig, és próbálj meg neki segíteni. Tudod, hogy nem neked kell megváltanod a világot, de a barátodnak való segítséggel te is fejlődsz! Amúgy is a kreatív éned kerül előtérbe, próbáld meg hasznosan eltölteni a napot: barkácsolj, készíts valamit apróságot magadnak, kísérletezgess!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ez a nap adott arra, hogy őszintén beszélj a környezeteddel. Segítsd őket megérzéseiddel, mert legjobb tudásod szerint cselekszel. Ám legyél óvatos, mert bár tudják, hogy tanácsaiddal csak jót akarsz, de önkéntelenül is olyan területre tévedhetsz, amellyel fájdalmat okozhatsz partnerednek. A csillagok szerint augusztus 21-e tökéletes alkalom arra, hogy egy kisebb bevételre is szert tegyél, hajrá!

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Mindenképpen ki kell használnod képességeit száz százalékát, mert egy határidős munkával időben kell végezned, és nem vagy benne biztos, hogy sikerül. Természetesen órákat kell majd azzal töltened, hogy elvégezd a melót, de utána garantáltan meg lesz ennek az eredménye. Csak arra figyelj, hogy ne hagyd magad befolyásolni! Este pedig tedd félre a munkát, és töltsd szabadidődet a családoddal, a pároddal – mindenképpen menjetek el valahova!

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Bár csillagjegyed szerint te egy fegyelmezett ember vagy, aki mindig minden körülmények között végigviszi akaratát, akkor is, ha ellenállásba ütközik. Azonban ezen a napon dobd félre ezt a fegyelmezettséget, mert minden ember életében vannak olyan időszakok, amikor lazítania kell. Számodra pedig a hosszú hétvége adja meg ezt a lehetőséget. Mindenképpen használd ki! Élvezd a napsütés, menj el valamelyik strandra, űzd el a gondokat az elmédből.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A hosszú hétvége remek lehetőséget teremt arra, hogy visszatekints az elmúlt napokra, hetekre. Tudod, hogy környezeted előtt jársz, ők egy kicsit le vannak maradva a munkájukban. Írd le azokat a tanácsokat, amivel buzdítod őket, ha újra munkába álltok. Arra figyelj, hogy ne tűnj túlontúl okoskodónak! Hogy összeszed a gondolataidat, menj el sportolni! Erre jó lehet az edzőterem, de akár egy kiadós séta a közeli erdőben – energiát kell gyűjtened a következő hetek feladataihoz!

Nyilas (november 23. – december 21.)

A csillagok szerint ezekben a napokban nem igazán tudod kizárni a munkát a magánéletedből. Egyre többet gondolsz a melóra, annál több olyan apró hibát veszel észre a teljesítményedben, ami másoknak fel sem tűnik, ám számodra zavaró. Mindenképpen tedd túl magad ezeken ártó gondolatokon, pláne, hogy előtted van három nap, amikor nem kell ezzel foglalkoznod. Mindenképpen kapcsolódj ki, frissítsd fel az elmédet! Még az is lehet, hogy egy barátod össze akar hozni egy ismerősével, de ezen ne húzd fel magad, hanem inkább mond el őszintén a véleményedet az akciójáról.

Bak (december 22. – január 20.)

Úgy tűnik, hogy ezekben a napokban lenne esedékes az éves teljeskörű egészségügyi kivizsgálás, amire nem igazán akarsz elmenni. Ám gondolj arra, hogy ezzel csak a saját testednek teszel jó! Miközben ezen vacillálsz, azt se hagyd figyelmen kívül, hogy most nem kell dolgoznod, így minden idődet magadra és a családodra fordíthatod – mindenképpen élj ezzel a lehetőséggel! Ne legyél lusta! Jelentkezz egy nyelvtanfolyamra, esetleg vegyél táncórákat, és ha szingli vagy, akkor nagy az esélye, hogy itt fogod megtalálni következő partneredet.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Úgy tűnik, hogy egy váratlan esemény megzavarhatja belső harmóniádat, de most szokásodtól eltérően ne menj csak a saját fejed után. Mindenképpen kérd ki hozzád közel álló emberek véleményét az ügyről. Sőt, ne félj attól, ha olyan embert kell felkeresned, akivel már nagyon régen beszéltél. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy bővítsd barátaid, ismerődeid körét!

Halak (február 20. – március 20.)

Bár hajlamos vagy arra, hogy képzeleted szárnyaljon, most mindenképpen állj két lábbal a földön! Szükséged is lehet rá, hogy tűpontosan lásd azt a helyzetet, amiben a barátod a segítségedet kéri. Lehet, hogy először nagyon dühös leszel rá, mert másnak is elárulta azt, amit nem lett volna szabad, de gondolj arra, hogy a harmadik személy egy teljesen más perspektívából látja a dolgokat, így más megoldási javaslatai is lehetnek. Ez pedig számodra is egy jó öntréning!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás