promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne engedd be a káoszt a hosszú hétvége előtt
Borítókép:  IStock/svetikd
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehetnek még problémák, de azokat van időd rendezni. A csillagok megmutatják, hogy mire kell figyelned.

Kos (március 21. – április 20.)

Fokozottan húzhatod a szádat egy pár dologra, és fel is mehet benned a pumpa, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy te akarod. Próbálj meg kicsit türelmesebb lenni, és kerülni azokat a tevékenységeket, amik nem okoznak neked örömet. Találd meg a békéd, de ami a legfontosabb, ne bántsd a környezetedet a hangulatod miatt.

Bika (április 21. – május 20.)

A környezetedben valaki olyan dologba ütné bele az orrát, amihez semmi köze. Finoman próbáld meg közölni vele ezt, azonban ne sértsd meg. A tanácsát főleg ne fogadd meg, mert nagyon más irányba vinne el, mint amit te akarsz. Legyél önmagad mindenben. Most el tudnál rendezni pár vitás kérdést magad körül, szóval hajrá!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Itt lenne az idő, hogy a saját lábadra állj. Lehet, még a mai napig a szüleid túlságosan befolyásolnak néhány dologban, és nagyon függsz tőlük. Mondd csak el nekik nyugodtan, ha neked mások a terveid. Már csak azért is, mert a következő napok megfelelőek lehetnek arra, hogy belevágj egy teljesen más útba.

Rák (június 22. – július 22.)

Próbálj meg lehetőleg előre tekinteni, mert nagyon a múltban ragadtál kicsit. Ez nem túl jó, mert régi sebeket téphetsz fel, amiktől nagyon rosszul fogod magad érezni. Tanulj a hibáidból, bocsáss meg magadnak és másoknak, és koncentrálj a jövőre. Hidd el, nagyon jó dolgok várnak rád, ha engedsz nekik.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Normális dolog, ha időnként nem tudod mit szeretnél, vagy nem vagy biztos valamelyik döntésedben. Ne félj ettől, mert az élet mindig meg fogja adni a választ. Fontos, hogy figyelj oda jobban arra, amit csinálsz. A kapkodással káoszt fogsz magad köré építeni, amiből nagyon nehéz lesz kijutnod. Próbálj meg valami megnyugtató tevékenységet csinálni este.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Mindig fel tudod találni magad, és bármilyen problémát megoldasz, de ez a képességed nem működik a legjobban az utóbbi időben. Ne félj, nincsen semmi baj, lehet csak meg vagy fáradva egy picit. Pihend ki magad, és itt lenne az idő, hogy a munka után feltöltődj. Most engedhetnél a csábításnak, legyen az bármi.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Nem működnek megfelelően a dolgok körülötted? Lehet nem vagy elég merész ahhoz, hogy változtass. Ne feledd, olykor muszáj kockázatot vállalnod a győzelemhez. Nem kell félned semmitől, később még a környezeted is el fogja ismerni, hogy jó döntést hoztál. Most sajnos nem lazíthatsz, az csak a hét második felében jöhet el.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Nem vagy jó hangulatban, és valahogy le kellene vezetned az idegességedet. Találj erre megoldást, különben olyan embert bánthatsz meg a környezetedben, aki nem érdemelné ezt meg. Nem szabad kivetítened a negatív dolgokat olyan emberekre, akik nem tehetnek semmiről. Lehet segítséget kell majd kérned a munkádhoz, de ez nem szégyen, és te is gyorsabban fogsz végezni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Egy olyan élethelyzet közeledik, ami miatt te is megváltozhatsz. Hogy pozitív, vagy negatív irányba, az csak rajtad múlik. Ne feledd, hogy a közeli barátaid és a családod mindig melletted állnak, bármit is kell feldolgoznod. Használd ki ezt a napot a feltöltődéssel. Lehet elhanyagoltad a hobbijaidat, pedig ezek igazán ki tudnák kapcsolni az agyadat.

Bak (december 22. – január 20.)

Lehet megint egy fenékkel akarsz több lovat megülni, pedig ezzel mindig csak felfordulást okozol magad körül. Próbálj meg csak egyetlen dologra koncentrálni száz százalékosan, ha a többi dolog megvár. A közeljövőben ne mondj nemet a kimozdulásra, ha invitálnak valahova. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik nagy segítségedre lesznek a jövőben.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Jó ötleteid támadhatnak a közeljövőben, de ne feledkezz meg arról, hogy a munka az első. Amikor ezekre koncentrálsz, hajlamos vagy megfeledkezni a külvilágról. Amúgy sem szabad most ezekkel foglalkoznod, mert a csillagok szerint nem most kellene belevágnod a merészebb terveid megvalósításába. Próbáld meg most csak olyan emberekkel körülvenni magad, akik tudnak ösztönözni.

Halak (február 20. – március 20.)

Ne ragaszkodj olyan célokhoz, amelyek vonzanak, de tudod, hogy lehetetlen elérni őket. Hajlamos vagy teljesen a fellegekben járni, pedig fél lábbal a földön kellene maradnod. Így nem pazarolod el feleslegesen az energiáidat, amiket az ésszerű dolgokra kellene fordítanod. Kellemes és nyugalmas este vár rád, ha el tudod űzni a gondokat magad körül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás