promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: döcögősen, vagy simán indul a heted?
Borítókép:  PeopleImages/Getty
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Remélhetőleg feltöltődtél a hétvégén, mert sok csillagjegy tud így tiszta lappal indulni. Lássuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Kedvez a nap a kapcsolatoknak és az együttműködést igénylő dolgoknak. Használd ki a népszerűséget, és próbáld meg kicsit a javadra fordítani ezt. Népszerű leszel, és olyasmiben arathatsz sikert ami nem éppen a te asztalod. Meg fog lepni, de örömet is fog szerezni. Szóval ez a nap tényleg fel tud tölteni energiával.   

Bika (április 21. - május 20.)

Minden jól alakulhat a hét elején, és a szerelmi életed is kezd sínre kerülni. Egyedül az tudja elvenni a kedvedet, ha túl sokat foglalkozol másokkal. El tudsz merülni a többiek problémáiban, sikereiben, pedig önmagadra kellene figyelned. Azért van bőven a listán olyan, ami miatt rád irigykedhetnek a többiek, ez sose feledd.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A szerelem terén elég nagy zűrbe keveredhetsz. Lehet kicsit sokat flörtölsz, amit a partnered rossz néven vehet. El kellene gondolkoznod azon, hogy valami nem működik jól köztetek. Ha szingli vagy akkor a fénykorodat éled, így használj ki minden lehetőséget, de azért ne menj túl messzire. Lassan el kellene kezdened megtalálni az igazit.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy közeli ismerősöd, akit a barátodnak hittél, úgy néz ki a rossz híredet akarja kelteni. Legyél résen és figyelj mindenre. A karriered körül sem úgy alakulnak a dolgok, ahogy vártad. Sok mindent helyre kell raknod magad körül, de elsősorban az a lényeg, hogy kigyomláld a negatív embereket magad körül.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Hold az oroszlánban jár, így elkezd elmúlni a negatív szériád. Hétvégén sok mindenen járhatott az agyad, de most tiszta lappal kell indulnod. Szerencsét hozhat az új bolygóállás, és a hátrányokat az előnyödre tudod fordítani. Az anyagi helyzeted is kedvezőbben alakul, akár a tartozásaidat is rendezni tudod hamarosan.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kicsit döcögősen indulhat a heted, de nem szabad, hogy emiatt pánikba ess. Ne hagyd, hogy bárki el tudja rontani a kedvedet. Ne sértődj meg semmin, és próbáld meg könnyedén venni az akadályokat. Pont úgy, ahogy szoktad, ne engedd ki a gyeplőt a kezed közül. Ha több megértést mutatsz, akkor az sokat segíthet.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A Hold az oroszlában bóklászik, ami rád is pozitív hatással lesz. Úgy néz ki nagy szerencséd lehet a szívügyekben. Legyél nyitott mindenre, nem szabad elzárkóznod semmitől. Ha van kapcsolatod, most megerősödhet. Viszont ha szingli vagy, akkor lazábbnak kell lenned. Lehet kicsit ódzkodsz a társkeresőktől, de ma már a mindennapi élet része. Próbáld meg mindenképpen.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az Uránusz még mindig hátrál, ami új és vártatlan fordulatot hozhat az életedben. Bármennyire drámai is a helyzet, amiben el kell határoznod magad, úgy kell döntened, hogy az hosszú távon is megállja a helyét. Ha erre tanácsra van szükséged, akkor a legközelebbi barátodhoz érdemes fordulnod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nemsokára határozott terveid lesznek, amiket még lehet nem kellene megosztanod másokkal. Eléggé ellened lehetnek, vagy akár le is beszélhetnek róla. Olyanokra van most szükséged, akik ösztönözni tudnak. A szerelem terén jóval szerencsésebb leszel a közeljövőben, mint a pénzügyekben. Ehhez tartsd magad, és inkább hódíts.

Bak (december 22. - január 20.)

A magánéletedben csak akkor tudod rendbe tenni a dolgokat, ha elengeded a régi sérelmeket. Túl sokat rúgózol a múlton, de az se jó, ha felemlegeted a másik ballépéseit. Le kell zárnod magadban sok mindent, amiben a barátaid nagy segítség lehetnek. Nyiss tiszta lappal, és sokkal boldogabb leszel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mai napon meg kellene elégedned azzal, hogy neked van igazad, nem kell ezt minden áron bizonyítani. Felesleges dolgokra pazarolhatod az energiáidat. Ha van párod, akkor ideje lenne veled is több időt töltened. Rendszerezned kellene a dolgaidat, és jobban beosztani az idődet. Jelenleg kapkodsz, és sok mindent háttérbe szorul.  

Halak (február 20. - március 20.)

Nagyon figyelj oda, mert most nem engedhetsz a lágy szívednek. Nem veheted most át másnak a terheit, mivel van neked is elég. Lesznek olyanok a közeledben, akiknek még akkor sem hihetsz, ha éppen kérdeznek valamit. Ki kell gyomlálnod a kétszínű embereket az életedből, persze az az első lépés, hogy fel kell ismerned őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás