promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: igyekezz minden problémát letudni a hétvége előtt
Borítókép:  Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyik csillagjegynek se igazán jó, ha valami fontos dolog marad a hétvégére. Mutatjuk kinek mire kell figyelnie!

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold továbbra is az ikrekben jár, ami segíti a kommunikációdat a környezeteddel. Azonban vigyáznod kell, hogy ne szólj bele mások dolgaiba. Előtérbe kerülhet a fontoskodásod, és beleütöd az orrod mindenbe, ami lehet nem is tartozik rád. Próbálj meg csak saját magaddal foglalkozni, tanácsokat meg csak a közeli barátoknak adj.

Bika (április 21. - május 20.)

Hiszékeny periódusban vagy, ami azt jelenti, hogy könnyen átverhetnek. Koncentrálj inkább oda mindenre. Jól figyelj mit vásárolsz, de még arra is, hogy jól adnak-e vissza. Ha résen vagy, akkor el tudod kerülni a kellemetlen helyzeteket. Nyugodtan emeld fel a szavadat, ha úgy érzed neked van igazad valamiben.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Hold még mindig a te jegyedben van. Remekül indulhat a mai napod, és tele vagy energiával, tervekkel. Ne is dobd félre az ötleteidet, sőt, a hétvégén akár bele is vághatsz a megvalósításukba. Annyira jó formában vagy, hogy jelenleg tényleg minden sikerülhet. Ne hagyd, hogy mások lelombozzanak, nincs igazuk a kételkedőknek.

Rák (június 22. - július 22.)

A rákoknak anyagi szerencsét jeleznek a bolygók. Ha vállalkozó vagy, akkor lehet jó esélyed lesz lassan terjeszkedni egy megfelelő üzlet megkötésével. Viszont ha valahol alkalmazott vagy, akkor ideje belehúznod, mert felfigyelhetnek a tehetségedre. Fizetésemelés, vagy akár előléptetés is állhat előtted.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A múltbéli tapasztalataid nagyon fontosak lesznek a közeljövőben. Meríts belőlük, és bízz a megérzéseidben. Ha ez megvan, akkor minden helyzetből nyertesen tudsz kikerülni. A szerelmi életedben is fordulat jöhet. Úgy néz ki valóra válhatnak azok a vágyaid, amikről már elég régen lemondtál.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma akkor tudsz jól teljesíteni, ha a gyakorlati dolgokkal foglalkozol. Le is tudnak kötni a rutinfeladatok. Ne akarj nagyon kreatív lenni, mert erre abszolút nincs jelenleg ráállva az agyad. Ha bonyolult probléma van előtted, akkor inkább kérj segítséget valamelyik barátodtól vagy családtagodtól.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A Hold az ikrekben jár, és ez téged is megkavarhat picit, de nem jó értelemben. Nehezen tudsz koncentrálni egyetlen dologra. Semmi esetre sem szabad túl sokat vállalnod. Nem igazán vagy energikus sem, így nem tudsz gördülékenyen haladni. Ez ne zaklasson fel. Végezz el mindent lassan, de biztosan.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az Uránusz hátrál, ami rád van eddig a legnagyobb hatással. Váratlan helyzetekbe keveredhetsz, amiket nehezen tudsz megoldani. Közben olyan élmények is érhetnek, ami miatt gyökeresen megváltozhat a véleményed néhány dologgal kapcsolatban. Ebben az a jó, hogy az esetleg rossz tapasztalatokat is az előnyödre tudod fordítani.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy kis flörtre akkor is számíthatsz, ha kapcsolatban élsz, de azt te is látod, hogy el kellene kezdened rendet tenni magad körül. Úgy érezheted nem találtad még meg az igazit. Ehhez előbb néhány dolgot ki kellene ürítened a fejedből. Kicsit gyengébb az immunrendszered a kelleténél, szóval figyelj oda az egészségedre.

Bak (december 22. - január 20.)

Jobban teszed, ha okosabban gazdálkodsz a pénzeddel. Most tényleg meg tudsz venni minden haszontalan dolgot, ami az utadba kerül. Ne engedj a csábításnak. A kétes üzleteket, és a kölcsönadást is kerülnöd kell. Kicsit éledezik benned a stressz, szóval a hétvégén mindenképpen le kell vezetned a kedvenc tevékenységeddel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy érdekes esemény elkezd bonyolódni körülötted, ami akaratlanul is érinteni fog. Ne akarj benne elmerülni teljesen. Ha tartod a távolságot ettől az ügytől, akkor nem lehet semmi probléma. Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, szóval jobb, ha több terv van a tarsolyodban. Készülj fel minden eshetőségre, és akkor te okozhatsz meglepetést, nem fordítva.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha szingli vagy, akkor a hétvégén az utadba sodorhat valakit az élet, akivel el tudod képzelni a boldogságodat. Ettől függetlenül maradj visszafogott, és óvatos, még akkor is, ha tényleg tökéletesnek érzed. Kissé ingerültté, kötözködővé válhatsz. Mindenképpen fel kell töltődnöd a hétvégén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás