promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy rosszul teljen a hét utolsó napja
Borítókép:  Chip's Family Restaurant
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden csillagjegyben ott van a pozitív életenergia, csak meg kell találnia magában.

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet akadt egy kis konfliktus a családon belül, de kezd helyrejönni minden körülötted. A legjobban akkor töltődhetsz fel, ha otthon tudsz szöszmötölni kicsit. Biztos van olyan dolog, amit szívesen megújítanál, átrendeznél. Ne akarj persze mindent a saját szájízed szerint alakítani, engedj másoknak is beleszólást.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha jól ki tudtad pihenni magadat, akkor olyan többlet energiák állhatnak rendelkezésedre, amin még te is meglepődsz. Remekül tudsz teljesíteni a sportban és a hobbijaidban. Használd is ki ezt az alkalmat. A szerelmi életed is pezseg, de ha szingli vagy, akkor vigyázz, ne tarts több vasat a tűzbe, mert két szék közé eshetsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hamarosan megismerkedhetsz egy nagyon öntudatos és büszke személlyel, akiben benne van az intenzív életöröm. Mindig is ilyenre vágytál, és elképzelhető, hogy bele is fogsz habarodni. Igazából csak rajtad múlik, hogy csak barátságot szeretnél-e tőle, vagy inkább valami többet. Ha stabil kapcsolatod van akkor mindenképpen az előbbit válaszd.

Rák (június 22. - július 22.)

Eléggé provokatív lehet a kommunikációd a mai napon, amiben ha elszalad veled a ló, akkor a környezeted se fogja szó nélkül hagyni. Túlságosan azonosulsz minden dologgal, ami benned van, és azt hiszed csak neked lehet igazad. Ez konfliktusokhoz vezethet. Türelmetlen és impulzív lehetsz, főleg utazás közben. Jobb, ha kerülöd a vezetést ma.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sok minden motoszkál a fejedben. Szeretnéd kikapcsolni az agyad, de elég sokszor nem sikerül. Főleg azon kattoghatsz, milyen hibákat csináltál. A hosszú távra szóló terveidet jobb lenne félretenned kicsit. A gondolkodásodat az érzelmi szempontok befolyásolják, és egyáltalán nem a racionalitás. Tedd félre valahogy a gondjaidat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szereted kordában tartani a pénzügyeidet, de ez mostanában nem igazán sikerül. Sokkal bőségesebben költekezhetsz, mint szoktál. Jobban át kellene gondolnod, hogy mire adsz ki pénzt. Jövő héten a terveidre is kellene koncentrálnod. Ez a mai nap lehet a pihenésé, de aztán indítsd be magadat, és ne legyél lusta.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Még mindig kicsit érzékenyebb vagy a kelleténél. Igazából figyelemre, és dicséretre lenne a leginkább szükséged. Nem vagy semmi miatt sértődékeny, csak biztos szeretnél lenni abban, hogy megfelelő hatást gyakorolsz a környezetedre. Emiatt már csak azért se legyen kétségeid, mert egy új szerelem közeledik feléd a kisugárzásod miatt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Vénusz a rák jegyében jár. A rákokat ez romantikussá teszi, téged azonban erős erotikus kisugárzással ruház fel. A másik nem képviselői határozottan rajonganak érted. Ha hódítani akarsz a közeljövőben, akkor itt a lehetőség. Persze ezt nem csak kalandra használhatod fel, hanem egy komoly kapcsolat megszerzésére is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jobban tennéd, ha ma kimozdulnál a négy fal közül. Olyan emberekkel találkozhatsz, akik sokkal másabbak, mint akikkel tartani szoktad a kapcsolatot. Új világokat mutathatnak neked, amire szükséged is lenne. Vágysz az érdekességekre, és az élményekre. Kiszabadulhatsz végre a hétköznapok megszokott mókuskerekéből.

Bak (december 22. - január 20.)

Eleged van már kicsit a pörgésből. A hét is jelentősen megviselt, így az a legjobb, ha ezt a napod sem aktív pihenéssel töltöd. Ha úgy van kedved, akkor még délbe se kellj ki az ágyból. Néha mindenki tarthat egy ilyen napot, te sem vagy kivétel. Amúgy is egy szép napra számíthatsz, ha a családod körében töltöd.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Buzog benned az alkotási vágy, és meg is van ehhez minden energiád. A lényeg, hogy ne legyél befordulva. Kedvező időszak lehet ez bármilyen kreatív tevékenységhez, de azért előtte szabadulj ki picit a hétköznapok sivárságából. Ma mindenképpen szentelj időt valamelyik hobbidnak, mert ez tud a legjobban feltölteni a jövő hétre.

Halak (február 20. - március 20.)

Igazán nyitott vagy a szerelemre. Ha kapcsolatban vagy, és esetleg problémátok van, akkor meg tudod beszélni a pároddal. Jobb is, ha megteszed, mert olyan időszakod van, amiben pozitívan tudsz te is változni. Szingliként nyugodtan keresd a lehetőségeket, mert szerencsés időszak mutatkozik ebben. Akár az igazit is megtalálhatod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás