promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nagy problémát okozhat a hétvége, vagy könnyedén elsuhan?
Borítókép:  Igor Yaruta - Sunny studio - stock.adobe.com
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegy inkább saját magának okozhat fejfájást, ha nem koncentrál. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned.  

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold a kosban jár, ami benned is okozhat egy kis feszültséget. Akadhat egy régóta húzódó vitátok a családdal. Mindenképpen sort kellene kerítenetek egy tisztázó beszélgetésre a hétvégén. Úgy néz ki, hogy most a te feladatod lesz a békítés, szóval nem szabad túl sok érzelmet mutatnod, de fortyognod sem. Ha ezen túl leszel, akkor nagy feszültség kerül le rólad.

Bika (április 21. - május 20.)

Egy olyan ember kerülhet a környezetedbe, akit nagyon ellenszenvesnek ítélsz meg. Lehet egy kis időt kellene adnod a kapcsolatotoknak. A csillagok azt jósolják, hogy kellemesen fogsz benne csalódni. Ha kezdeményezőbb vagy, akkor ez a pillanat hamarabb eljöhet, mint várnád. Úgy tervezd meg a hétvégedet, hogy mindenképpen mozdulj ki picit.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem indul jól a hétvégéd, mert magánéleti bosszúságot kaphatsz a nyakadba. Most jobb lenne, ha nem vennél mindent a lelkedre. Ha jelenleg az apróságokból nagy ügyet csinálsz, akkor nagy esély van rá, hogy tartóssá fogod tenni a problémát. Próbáld meg kerülni az összes olyan helyzetet, ami tudod, hogy stresszt okoz neked.

Rák (június 22. - július 22.)

A Vénusz belépett a jegyedbe. Ezzel egy igazán boldog, és romantikus időszak veheti kezdetét. Ez a bolygóállás felerősíti a kisugárzásodat, így óriásira nőhet az önbizalmad. Arra persze vigyázz, hogy ne tarts több vasat a tűzben, csak ésszerűen ismerkedj. Ha van kapcsolatod, akkor használd ki ezt az időt, és legyél a pároddal. Most minden feszültség eltűnhet köztetek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Merkúr továbbra is az Oroszlánban jár, ami nem tud rád rossz hatással lenni. Rendbe tudod tenni a hétvégén a gondolataidat, és élesen látsz át mindent magad körül. A problémákra meg fogod találni a megfelelő megoldást, és a feszültség is eltűnhet belőled. Olyan nem minden felismeréseid lehetnek, amik segítenek a céljaid elérésében.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A hétvégén hozzájuthatsz egy régóta várt fontos információhoz. Jó hírről van szó, ami megalapozhatja a kedvedet erre a hétvégére. A barátaid révén új lehetőségek nyílhatnak meg előtted, így mindenképpen találkozz velük. Ha nincs is erre időd, akkor legalább beszéljetek egy kicsit. Minden fontosabb ügyre próbálj meg pontot tenni ma.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég eseménydúsak voltak a hétköznapjaid, amit érzel is magadon. Kicsit uralkodik rajtad a fizikai és szellemi fáradtság. Lehet nem sok kedved van hozzá, pedig ideje lenne lassítanod egy kicsit. Próbálj meg otthon feltöltődni, és feladatok közül is halaszd el azt, amiket nem fontos most befejezni. A családi életed amúgy is a fókuszba kerülhet a hétvégén.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Többet kellene foglalkoznod az érzelmi életeddel. Sok olyan dolgok van benned, amit nagyon mélyre ásol el, pedig nem kellene. Azt hiszed ha ezeket az érzelmeket elrejted, nem fogsz elég erősnek tűnni, pedig ennek pont az ellenkezője igaz. Mutasd meg a közeli környezetednek is, mi rejtőzik benned igazán. A kapcsolatodat is inkább érdemes lenni megjavítani, mint újba kezdeni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szerencsés helyzetet jeleznek a bolygók, ha a pénzügyeidről van szó. Nem is bánod, mert elég zavaros volt a dolog ezzel kapcsolatban körülötted. A tartósabb anyagi biztonság téged is jobb kedvre derítene. A hétvégén átértékelheted a múltat. Tiszta lappal kellene indulnod sok dologban, és tisztáznod magadban mire vágysz igazán.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma elég sok olyan ügyet el tudsz intézni, amit máskor csak hosszú tortúrák után. Próbáld meg ezt kihasználni, és tegyél minél több dolognak pontot a végére. Kellemes kimerültséget fogsz érezni a nap végén, és nagyon édes lesz utána a pihenés. Jobban is oda kellene figyelned az egészségedre: többet aludni, mozogni. Vedd figyelembe a teherbíró képességedet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy érezheted, hogy minden a feje tetejére állt. Ha nem koncentrálsz rendesen, akkor te leszel a probléma okozója. Úgy is mondhatjuk, hogy ma te lehetsz saját magad legnagyobb ellensége. Próbálj meg jobban figyelni mindenre, és ne legyél könnyelmű. A legkisebb kihagyás nagy káoszt okozhat körülötted. A kapkodás és a türelmetlenség lehet ennek az oka.

Halak (február 20. - március 20.)

Elkezdhetsz gondolkodni azon, hogy az utóbbi időben helyesen viselkedtél-e a barátaiddal vagy az ismerőseiddel, mert a csillagok azt súgják, hogy nem igazán. Ezt sokszor nem veszi észre az ember, pedig át kellene ezt gondolnod. Valakiben tüskét hagyhattál a meggondolatlan szavaiddal, ami később még vissza is üthet. Rágódás helyett próbálj meg bocsánatot kérni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás