Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: sokaknak szerencsés időszak lehet ez, csak ki kell használni

Napi horoszkóp: sokaknak szerencsés időszak lehet ez, csak ki kell használni

Élet

Napi horoszkóp: sokaknak szerencsés időszak lehet ez, csak ki kell használni

Élet

Ezo Terézia 05:35

A legtöbb csillagjegy előtt remek lehetőségek fognak állni. Csak rajtad áll, hogy élsz-e velük.  

Kos (március 21. - április 20.)

A Merkúr az oroszlán jegyébe lépett, ami rád is hatással van. Ezt a bolygót a kommunikációval és a gondolkodással azonosítják. Amúgy is szókimondó természetű vagy, de ez jócskán felerősödhet. Azonban vigyáznod kell az őszinteségeddel, mert ezzel nem csak barátokat, hanem ellenségeket is szerezhetsz jelenleg magadnak.

Bika (április 21. - május 20.)

Szerencsés időszakodban vagy, és végre megszabadulhatsz egy olyan kötelezettségtől, ami már régóta nyomta a válladat. Nem csak teher volt ez, hanem akadályozott abban is, hogy elérd a nem olyan rég kitűzött célokat. Hamarosan hírt kaphatsz egy rég hallott barátról, aki még mindig nem közömbös számodra. Felzaklathat, így jól gondold meg beszélsz-e vele.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Hold belépett a halakba, ami rád is hatással van. Erős benned az empátia, és olyan érzelmek törhetnek elő, amiket általában el szoktál magadban fojtani. Ez nem gond, de társulhatnak hozzá negatív megnyilvánulások is, mint például a féltékenység, vagy a birtoklási vágy. Ezeket jobb, ha tényleg háttérbe szorítod.

Rák (június 22. - július 22.)

Hamarosan olyan hírek juthatnak a füledbe, amik nem lesznek éppen örömtelik. Mindenképen készülj fel, mert lelkileg megfoghat, és a magabiztosságodat is alááshatja ez az egész. A szokásosnál érzékenyebb lehetsz, de egy közeli barát ki tud húzni ebből az egészből, ha őszintén leültök beszélni. Most nem jó a telefon vagy a chat, személyesen kell találkoznotok.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Merkúr, a gondolkozás és a kommunikáció bolygója a te jegyedben van. Remek időszak veheti kezdetét, mert olyan lehetőségeket láthatsz meg, amit más nem. Most dúl benned az önbizalom, amit ki kell használnod. A mai napon azonban még fogd vissza magad, és csak tervezgess. A biztos ítélőképességed még nincsen teljesen a helyén. Lazíts még, de ne vidd teljesen túlzásba.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A család, az otthon harmóniájának megteremtése mostanában az elsődleges cél az életedben. Sokat változhatsz az utóbbi időszakban, ami a javadra tud válni. Előkerült az a vágyad, hogy csak a tökéletessel éred be. Ezzel nincsen semmi baj, de tudod, ne akard ezt másokra ráerőltetni. Belekeveredhetsz egy konfliktusba, ahol a saját hibáddal is szembesülnöd kell.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A Hold a halakban jár, ami egy kicsit álmodozóvá tesz. Nehezebben tudsz döntéseket hozni, és sokat hezitálsz mindenen. Ezzel nincs baj, viszont nem ülhetsz egyes problémákon egész nap. Ne legyél elhamarkodott, de ettől még a csigatempót fel kell függesztened. A pénzügyekben viszont most igazán szerencsés lehetsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Váratlan események kereszttüzébe kerülhetsz a mai napon, amik kihozhatnak a sodrodból, ha nem vigyázol. Készítsd fel magadat arra, hogy minden esetben meg kell őrizned a hidegvéredet. Sok múlik ma azon, hogy bizonyítsd, mennyi jót mutatsz meg magadból. Ha elveszted a fejedet, akkor még a barátaid is ellened fordulhatnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma különösen hajlamos vagy arra, hogy hirtelen felindulásból cselekedj. Ha csak egyedül vagy, akkor nincs ezzel baj, de társaságban már elég sokaknak árthatsz vele. Hallgass most a csillagokra, és akkor nem kell megbánnod amit teszel. Elég sokáig benne maradhat másokban a tüske, ha elszabadulsz, és neked is kellemetlen lesz, amíg el nem felejtik.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem érzed úgy, hogy minden rendben menne körülötted. Sok mindent helyre kell tenned a fejedben, amihez nem ártana egy közeli barát segítségét kérned. Lehet elkövettél egy olyan hibát, ami miatt még mindig benned van a rossz érzés. Feleslegesen, vagy jogosan, azt neked kell eldöntened, azonban túl kell végre lendülnöd rajta.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A munka most egyáltalán nem a barátod. Nagyon nehezen fogsz neki, és így kitolódhat az egész napod. Ha emiatt lemaradsz valamilyen jó lehetőségről, akkor csak magadra haragudhatsz. Ki akarsz kapcsolódni, de a lustaságod még ennek az útjába is állhat. Próbálj meg erőt venni magadon, ha elkap a lendület, onnantól könnyen fog menni minden.

Halak (február 20. - március 20.)

A Hold a te jegyedben jár, ami miatt igazán elemedben vagy. Nem szabad hagynod, hogy mások akarata letereljen téged a helyes útról. A terveid jók, és kellő energia van benned, hogy meg is valósítsd őket. A határozottság benned van, így semmiképpen ne hagyd, hogy elnyomják. Használj ki minden lehetőséget, legyél bátor.

Borítókép: ANDOR BUJDOSO / nd3000 - stock.adobe.com