promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: teljesen ki kell használnod a képességeidet
Borítókép:  Fotokia/Getty
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne félj a problémáktól, mert minden csillagjegy megtalálhatja a megoldást rájuk.

Kos (március 21. - április 20.)

Mostanában sok új embert ismerhetnél meg, de nagyon elronthatod az első benyomással, amit nem veszel túl komolyan. Jobban kellene erre figyelned, mert hidd el, fontos dolog tud lenni. Romantikára vágynál, de ez eléggé elkerül. A legfontosabb, hogy ne gyere össze senkivel a közeli környezetedből, csak rosszul sülhet el.

Bika (április 21. - május 20.)

Most száz százalékosan ki tudod használni a képességeidet, és ezt érezned kell magadban. Ne fordíts energiát a felesleges dolgokra. Fel kell állítanod egy sorrendet. Lehet van olyan probléma, amire nem is kell időt szánnod, mert megoldódik magától is. A csillagok állása szerint hamarosan nagyszerű események veszik kezdetét.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem vagy elég pontos, ami a munkád rovására mehet. Próbálj meg precízebb lenni, és ha lehet, most inkább duplán ellenőrizz mindent magad körül. A gondatlanságodból adódó hibáknak súlyos következményei lehetnek. Pozitív energiákat sugárzol, így alkalmas ez az időszak a randizásra. Fontos, hogy kicsit aktívabb legyen a társadalmi életed.

Rák (június 22. - július 22.)

Lesz néhány gond körülötted, mivel csak később fogod tudatosítani magadban, hogy egy nagyon rossz döntést hoztál. Sajnos a hibádat nem fogod tudni korrigálni, szóval csak annyit tehetsz, hogy tanulsz belőle. Ezután minden rendben lesz. A bolygók állása stabillá tesz, így bele fogsz tudni vágni a komolyabb projektekbe.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy érzed az utóbbi időben nem tudod rendesen kipihenni magad. Lehet túl sokat vállalsz magadra. Jobb, ha feltöltődsz, és az aktív pihenés helyett inkább valami megnyugtatóbbal próbálkozol. Érzed magadban a kalandvágyat, de ezt lehet háttérbe kellene szorítanod. Ne is vegyél részt olyan tevékenységekben, amik komoly kockázattal járnak.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elég sok dolog összegyűlt mostanában körülötted. Ha nem bírsz el egyedül velük, akkor bátran kérj segítséget a barátaidtól. Így tudsz a legkönnyebben átlendülni a nehézségeken. Érzékenyebb lehetsz ebben a periódusban, és könnyebben sértődhetsz meg. Figyelj oda, és próbálj meg nem magadra venni minden megjegyzést. Sokan csak motiválni akarnak, nem bántani.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Néhány helyzettel nem vagy kibékülve magad körül, és érzed is a levegőben, hogy ideje lenne változtatni. Kellő energia van benned, hogy ebbe bele tudj vágni. Minden lehetőséget ragadj meg, mert előfordulhat, hogy sokáig kell majd várnod a következőre. Muszáj lenne most már kikapcsolódnod is picit. El kell terelned a gondolataidat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Végre elégedettséget, és harmóniát vagy képes árasztani magadból. Ezt a környezeted is észreveszi majd, és komoly hatással lesz rájuk. Jelenleg mindenki szívesen fogja keresni a társaságodat. Lehet van is olyan ember, akivel a rengeteg gondod miatt már nagyon régen nem beszéltél. Mindenképpen keresd fel őt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Néhány ötlet nagyon beindíthatja a fantáziádat. Ilyenkor áteshetsz a ló túloldalára, és képes vagy megfeledkezni a külvilágról. Ideje lenne felnőnöd, és okosabban kezelned ezt a helyzetet. A csillagok állása szerint jobb, ha nem kalandozol el, mert lennének sokkal fontosabb feladataid is. Most állj csak két lábbal a földön.

Bak (december 22. - január 20.)

Sok gond gyűlhet össze, és lesz olyan dolog, amiben vereséget fogsz szenvedni, akármennyire is próbálkozol. Nem szabad, hogy emiatt pánikba ess, vagy elkeseredj. Sose felejtsd el ki vagy, és honnan jöttél. Azonban elkövethetsz egy nagy hibát még: egy olyan embert engedhetsz el az életedből, aki nagyon fontos lehet a jövőben. Semmiképpen ne tedd meg.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon élvezed, ha a figyelem középpontjában vagy, és társadalmi életet élhetsz, de ezt okosan kell csinálnod. Ha van partnered, akkor meglehet, hogy az utóbbi időben elhanyagolod kicsit. A modorodon is csiszolnod kell. Nem veszed észre, de megsérthetsz másokat a lazaságoddal. Azt is vedd figyelembe, hogy bizonyos témák kellemetlenül érinthetnek másokat.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha szeretnél változtatni a dolgokon, akkor ne félj kimondani a véleményedet. Nem várhatod másoktól, hogy megoldják helyetted ezt. Határozottan gondold át, és mondd is ki mit akarsz pontosan. Nem is ártana kicsit elmenned szórakozni valamelyik este. Fontos lenne, hogy fel tudj szabadulni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás