Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: ha odafigyelsz, akkor pozitívan zárhatod a hetet

Napi horoszkóp: ha odafigyelsz, akkor pozitívan zárhatod a hetet

Élet

Napi horoszkóp: ha odafigyelsz, akkor pozitívan zárhatod a hetet

Élet

Ezo Terézia 05:35

Ha úgy érzed, hogy nem került még egyenesbe a hétvégéd, akkor segítenek a csillagok.

Kos (március 21. - április 20.)

A hét utolsó napján a barátaid tudnának a legjobban feltölteni. Ha lehet, akkor mindenképpen mozduljatok ki együtt a négy fal közül. Nagyon jól tudsz kommunikálni az idegenekkel is. Találkozhatsz valakivel, akinek a nézetei komolyan befolyásolhatják a gondolkodásmódodat, ráadásul teljesen pozitívan kell ezt nézni.

Bika (április 21. - május 20.)

A legtöbb bolygó most nagyon is kedvező irányba befolyásolhatja a vállalkozókedvedet. Jó benyomást szeretnél tenni a környezetedre is. Azok az energiák, amik körülvesznek, azok át tudnak ragadni másokra is. Ha viszont valakivel vitába keveredsz, akkor nem szabad támadnod, mert rosszul sülhet el.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma leginkább arra lenne szükséged, hogy elvonulj mások elől, és kipihend magad. Más emberek jelenléte feszülté tehet, és felesleges vitákba keveredhetsz. Vedd elő azt a hobbid, amit egyedül tudsz csinálni, és közel áll a szívedhez. Ha bágyadtan kezdesz bele a holnapi a napba, akkor az felboríthatja az egész hetedet.  

Rák (június 22. - július 22.)

Ha párkapcsolatban élsz, akkor jobb lenne, ha a partneredre figyelnél a mai napon. A munka és egyéb elfoglaltságok is bekebeleztek mostanság. Ne hagyd, hogy kihűljenek a dolgok, mert tudod, hogy annak csak rossz vége lesz. Ha szingli vagy, akkor sok ajtó állhat nyitva előtted, csak nem még te sem tudod igazán, mit, vagy kit szeretnél.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Próbálsz kiszabadulni a hétköznapokból. Nagyon is szükséged van arra, hogy végre nyaralni menj, és feltöltődj. Ha szingli vagy, akkor egy vonzó idegennel is megismerkedhetsz. Az illető nem hasonlít senkire, akivel korábban kapcsolatod volt, talán ezért is vonz ennyire. Most amúgy is benned van, hogy újdonságokat szeretnél felfedezni. Engedj ennek mindenképp.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók eléggé felébresztik a gyanakvó természetedet, és úgy néz ki van is erre okod. Jobban körbe kell nézned, mert a közeli környezetedben valaki nem őszinte veled, és becsap téged. Jobb, ha mielőbb rájössz, még mielőtt kárt fog okozni neked. Persze jusson eszedbe az is, hogy az illető előfordulhat, hogy nem rossz szándékból titkolózik.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehet nem lesz annyira felszabadult ez a nap, mint ahogy te azt eltervezted, de ez kiváló alkalom lehet arra, hogy rendet tegyél magadban és az otthonodban. Közben érdemes csinálnod egy listát is, hogy mik azok a teendők, amiket jövő héten el akarsz intézni. Kicsit szétszórt lehetsz, és ez ösztönözhet az összeszedettségre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Amúgy is egy picit fortyogóbb hangulatban vagy, és ez a heted utolsó napjára is hatással lehet. Érzelmi konfliktusba keveredhetsz ezen a napon is. Lehet jobban járnál, ha kicsit elvonulnál a többiek elől. Te tudod a legjobban, mivel lehet kikapcsolni az agyadat. Az se baj, ha hajszálnyit önzőbb vagy a kelleténél, ha így le tudod nyugtatni magadat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon oda kell figyelned magadra, mert könnyen bedühödhetsz, és pillanatok alatt képes bárki felhúzni. Összekaphatsz feleslegesen valamelyik családtagoddal, de akár még a szomszéddal is, ha éppen ő van kéznél, hogy leteremts valakit. Próbálj magadban elszámolni háromig, mielőtt bármit mondasz hirtelen felindulásból. Később nagyon megbánhatod.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy új szerelem érkezhet az életedbe, és csak te tudod, hogy akarsz-e kezdeni vele valamit. Ez bizony még akkor is utolérhet, ha párkapcsolatban vagy. Nagyon megkavarhatja az érzelmeidet, de minden döntés a te kezedben lesz. Ha szingli vagy, akkor viszont engedj a csábításnak, mert ez az az ember, aki most ki tud zökkenteni a szürke hétköznapokból.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég sok lehetőség lesz előtted, de pont az a lényeg, hogy meg kell tanulnod szortírozni. Olyan dolgokba akarsz néha belefogni, amihez nincs energiád, de olykor még tehetséged sem. Lehet szeretsz, de ne vállalj feleslegesen kockázatokat. Rengeteg problémától kímélheted meg magad a későbbiekben.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma igazán a szerelemre vagy hangolva. El is gondolkozhatsz azon, hogy milyen partnerre vágynál igazán. Muszáj, hogy ezt felépítsd magadban, mert nem sodródhatsz állandóan. Hamarosan lehetőséged is lesz rá, hogy találkozhass az igazival, de ehhez neked is többet kell kimozdulnod a négy fal közül.

Borítókép: Monkey Business Images