promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a gondjaid semmi perc alatt eltűnhetnek
Borítókép:  First gas
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csillagok és a bolygók állása segít, hogy minden a jó irányba terelődjön.

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold áttért a bakba. Nagyon ellentmondásos energiák lebegnek körülötted. Nehezen találod ma meg magad, és a személyes viselkedésed. Hajlamos lehetsz fejjel a falnak rohanni, úgy, hogy közben teljesen nyugodt vagy. Mutass a környezetednek meghatározó magatartást.

Bika (április 21. - május 20.)

Sok újdonság zúdul egyszerre a nyakadba. Hirtelen nem is tudod mibe kezdj bele. Ezekkel most nem szabad, hogy foglalkozz, mert a szerencse melléd fog pártolni. Próbálj meg mindent kihasználni az életben. A szerencse melletted fog állni.

Bika (április 21. - május 20.)

Inkább az anyagi dolgok kerülnek nálad előtérbe, és a biztonságra összpontosítasz. Gondolkozz el azon, hogy ezt szeretnéd-e, vagy igazán kikelni önmagadból, és a mának élni. Most mind a kettő jó választás lehet, de bölcsen kell hozzáállnod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kicsit nyugtalan vagy, és a környezeted is ebben a hibában szenved. Semmiképpen ne próbálj azonosulni ezzel a dologgal. Tervezz meg tudatosan mindent, és inkább ne koncentrálj a napnak a nehézségeire. Ha ezeket elengeded, és új kapukat nyitsz, akkor minden rendben lesz.

Rák (június 22. - július 22.)

Mindenképpen a családod biztonságát kell a középpontba helyezned. Tudod, hogy ők jelentik neked a biztonságot, szóval ne fordíts nekik hátat. Viszont ne mutasd meg nekik rögtön a jövőd kulcsait. Tudod, hogy máshogy működsz, és más utakon indulnál el. Ez lesz az a választás, amit már régóta terveztél.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egy nagy kérdést kell majd eldöntened a közeljövőben. Jó lenne, ha mindenre felkészülnél lelkileg, mert most kicsit elengedted magad. Fogy az időd, és egyre nehezebb döntéseket kell majd meghoznod. Készülj fel a legjobb, és a legrosszabb dologra is az életedben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Gondolkozol egyre jobban arról, hogy merre válts az életedben. Lassan te is úgy érzed, hogy valami változásnak kell jönnie. Nagyon alaposan fontold meg, hogy ki az, akiben megbízhatsz. Lehet a legtöbb ember csak hátba akar támadni. Azt neked is be kell látnod, hogy a pénz nem minden, ha a barátságról van szó.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma sok öröm érhet, mert úgy érzed, megfelelő irányba halad az életed. Itt lenne az ideje lazítanod, és kiszállnod a mókuskerékből. A sikerek úton vannak, de azért mindenképpen tenned is kell. Próbáld meg átgondolni az álmaidat, és hogy melyikért mit kell tenned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A vállalkozásod most nagyon beindulhat, ha figyelsz a részletekre. Nem szabad bizalmatlannak lenned senkivel, mivel a külsős tanácsok csak előrelendíthetnek mindent. A szerelemben is szerencsés lehetsz, ha figyelsz, hogy ki keresi igazán a társaságodat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jobb lenne, ha a mai napon kerülnéd a vitákat. Nagyon a lelkedre tudod venni, ha nem neked van igazad valamiben. Azokat az ügyeket nyugodtan dobd a sarokba, amik nem befolyásolják már holnap az életed. Sok minden vár még rád, szóval a biztonságos oldalad többet ér most bárminél, mint a kicsapongós.

Bak (december 22. - január 20.)

Igazán elkeserít, ha a pároddal kell vitáznod. Persze egyik veszekedés sem komoly, de a hangultodat rendre elrontják ezek a szópárbajok. Próbáld meg megtalálni a középutat. Törekedj a békére, és arra, hogy megértsétek egymást. Meglátod, sokkal több van a partneredben, mint amit gondoltál.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sok kellemetlen emlék bolygatja az elmédet. Jobb lenne magad mögött hagyni a múltat, különben nem tudsz előre jutni. Fontos lenne, hogy tanulj a hibáidból, még képzeletben is, és ne ítélj el senkit sem azért, ha azokat elkövetik. Egy igazán új hajnal vár rád, így szedd össze magad, mert minden megváltozik az életedben.

Halak (február 20. - március 20.)

Kis apróságokkal foglalkozol, amikből óriási vita alakulhat ki. Hogy kivel, az csak rajtad múlik, de most mindenkit potenciális ellenségnek tekintesz. El kell kerülnöd a konfliktusokat, és magadban lezárni mindent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás