Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: jó, vagy rossz meglepetésekre kell számítanod ma?

Napi horoszkóp: jó, vagy rossz meglepetésekre kell számítanod ma?

Élet

Napi horoszkóp: jó, vagy rossz meglepetésekre kell számítanod ma?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Váratlan fordulatok minden csillagjegynél lehetnek, de pozitívnak kell maradnod.  

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold éppen a nyilasban jár, ami téged is kicsit megbolondíthat. Egy kényes szituációban viselkedhetsz türelmetlenül. Ez nem jó, mert feleslegesen szerzel magadnak így ellenségeket. Fogd vissza magad, bármiről is legyen szó. Most nem lesz kifizetődő ha nyílt vagy, nem érti meg a környezeted az őszinteséged.

Bika (április 21. - május 20.)

Az Oroszlán jegyben járó Nap vehemensebbé tesz kicsit. Ingerülten tudsz reagálni akár a legkisebb dologra is. Ha felmegy benned a pumpa, akkor rögtön ki akarod tölteni valakin, lehet az barát vagy csak egy munkatárs. Mindenképpen figyelj oda, mert nagyon megsérthetsz így valakit. Az aktív kikapcsolódással tudod ezt a legjobban levezetni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem tudsz döntést hozni egy fontos kérdésben, így elgondolkozol azon, hogy kikérd másoknak a véleményét. Ez jó dolog, viszont nagyobb kavart okozhat a fejedben. Egymásnak ellent mondó véleményekkel fogsz találkozni, és ez csak megzavar. Jobban járnál, ha egyedül tennél pontot az egésznek a végére.

Rák (június 22. - július 22.)

A plusz munka és a kánikula is eléggé az agyadra tud menni. Ingerlékeny leszel, nem találod a nyugalmat. Lehet nehéz lesz, de pörögj fel, és a feladataidat tudd le minél előbb. Csak ezekre koncentrálj, hogy hamarabb szabadulhass a mókuskerékből. Ezután valami olyat kell csinálnod, ami tudod, hogy teljesen felszabadít.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Nap az oroszlánban van. Ez az egész jókedvűvé tesz, de hajlamos vagy túlzásokba esni. Ez sok mindenben előjöhet, de elsősorban túl tudsz gondolni dolgokat. Sok mindent raktározol magadban mostanában. Jobb lenne, ha inkább kiadnád magadból. Így nem csoda, hogy nem ért a környezeted. Ne költekezz olyan gondtalanul se, mert később nagyobb kiadást jeleznek a bolygók.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Remek ütemtervet állítottál fel magadban. Szeretnéd, ha eszerint alakulna minden, de hát ez nem igazán sikerül. Az út jó, amin jársz, de még van mit gyakorolnod. Nem úgy jönnek be a számításaid ma sem, ahogy vártad, de egyáltalán ne keseredj el. Gondok mindig vannak, és nem szabad felfújnod semmit.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon motivált vagy mostanában. Főleg azon ügyködsz, hogy meg tudd mindenben teremteni az egyensúlyt, és ez már hiányzik is neked. A pénzügyi helyzetedet sem érzed stabilnak, de a környezetedben is lehet egy kis békétlenség, ami nagyon ki tud borítani. A szerelmi életed is változóban van, de ne félj, mindenben meg fogod találni a helyed.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hatalmasra nő a mai napon az igazságérzeted. Nem csak azt viseled nehezen, ha téged ér támadás, de azt is, ha bárki mást bántanak a te jelenlétedben. Az csak hősies, ha helyre teszed azokat, akik igazságtalanok másokkal, de azért próbáld meg ezt higgadtabban prezentálni. Nagyon áteshetsz a ló túloldalára, erre figyelj oda.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A Hold a te jegyedben jár, szóval minden pozitívan alakulhat körülötted. Talán az a legfontosabb, hogy kialudd magad. Feltöltődve nagyon hamar a nap végére tudsz érni, és a gondokon és úgy suhansz át, mintha nem is lettek volna. Szenvedélyes hangulatodban vagy, sugározhat belőled a jókedv, de jobb, ha senki sem bosszant fel ma.

Bak (december 22. - január 20.)

Továbbra sem tudsz nemet mondani, ha valaki segítséget kér tőled. Jó dolog az önzetlenség, de olykor már túlzásba szoktad vinni. Túlhajthatod magad, saját magadra pedig abszolút nem jut idő. Kicsit néha önzőnek kell lenned, emiatt nem szabad rosszul érezned magad. Pörgős lesz a nap, de este remekül fel tudsz töltődni, holnap pedig nyugodtabb lesz minden körülötted.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég nehezen tudsz koncentrálni, pedig elég hajtós nap állhat előtted. A megszokott rutint nehezebben viseled a kelleténél. Pedig muszáj leszel valahogy rávenni magad, és az sem árt, ha beosztod rendesen az idődet. Sok apró dologgal megzavarhatnak, de ne engedj neki. Minden szituációból ki tudod vágni magad, csak legyél türelmes.

Halak (február 20. - március 20.)

Ez bizony ma a meglepetések napja lehet. Talán egy barátod révén érdekes információkhoz juthatsz, amik segítenek neked, vagy valaki váratlan ajándékkal lephet meg. Az is benne van a levegőben,hogy kellemesen fogsz csalódni egy emberben, akiben nem igazán bíztál eddig. Ez is meglepetésnek számítana nálad, nem is akármilyennek.

Borítókép: nd3000 - stock.adobe.com/ANDOR BUJDOSO