Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Állami támogatásból vett Lamborghinit egy férfi

Állami támogatásból vett Lamborghinit egy férfi

Élet

Állami támogatásból vett Lamborghinit egy férfi

Élet

Toronicza Péter - 2020.07.30. 07:07

A floridai vállalkozó támogatást kapott a koronavírus-járvány miatt, de inkább luxuskocsit vett belőle.

Amerika nincs könnyű helyzetben, mert bár napról napra javulnak a körülmények, de még mindig nincsenek túl a koronavírus-járványon. Ezért is háborodtak fel sokan David Hines sztoriján, aki ebben a feszült helyzetben több millió dollárt szórt el magára.

Az Egyesült Államokban a kormány igyekszik támogatni a vállalkozásokat a járvány alatt, hogy azok ne menjenek csődbe. Hines nem aprózta el, több mint 13 millió dollárt igényelt a különböző cégeire. Itt már eleve hazudott arról, hogy mennyi alkalmazottja és kiadása van.

Végül a vállalkozó nem kevesebb, mint 3,9 millió dollárt kapott kézhez. Ez átszámítva bizony 1 milliárd 150 millió forint. Hines úgy gondolta, hogy ebből már lehet bulizni.

A vállalkozó kezdetben meglepte magát egy Lamborghini Huracannal, amire 318 ezer dollárt tapsolt el. Miamiban luxuscikkeket vásárolt, és luxushotelekben szállt meg pont úgy, mint akinek van 3,9 millió dollárja, és esze ágában sincs a cégeire fordítani. Igazából, ha okosabban csinálja, akkor megúszhatta volna, de hát ebben minden volt, csak nem okosság.

Hines banki csalás, és hamis pénzügyi nyilatkozat miatt mehet börtönbe. Természetesen őt már letartóztatták, és a Lamborghinit is lefoglalták. A vállalkozót amúgy megbüntették Miamiban száz dollárra, mert nem viselt maszkot.

Akkor még persze nevetve fizette ki az összeget, és hozzátette, hogy nem ért egyet a maszkviseléssel sem.

Borítókép: Wikipedia offical

Legolvasottabb hírek