promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a te kezedben van, hogy boldog hétvégéd lesz-e
Borítókép:  The Telegraph
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegynek ki kell kicsit szabadulni, és végre feloldódni a hétvégén. A problémákat most félre kell dobnod.

Kos (március 21. - április 20.)

Egy kellemetlen szituáció eléggé a kedvedet szegheti. Úgy érzed nem azt kaptad, amit megígértek neked. A hétvégén már nem szabad ezen rágódnod, mert nem fogod tudni megoldani. Jövő héten kezdj ezzel, és próbáld meg tisztázni a helyzetet. Később azonban jó hírek érkeznek, amik nagyon is fel fognak dobni.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma feltűnhet egy olyan ember, akivel már régóta elég rosszban vagy. Igazi ellenfél, akivel sosem tudsz zöldágra vergődni. Képtelen leszel úrrá lenni az érzelmeiden, pedig vissza kellene fognod magad. Vitába is keveredhetsz vele, de eléggé kilátástalan lesz a helyzet. El kellene engedned a dolgot, és saját magaddal foglalkozni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok apró feladattal szembesülhetsz a nap folyamán, amik megoldásra várnak. Nem kellene őket tologatnod, mert később a legrosszabbkor duzzadhatnak nagyobb problémává. Csak akkor vágj bele a pihenésbe, ha végeztél. Ha ügyes vagy, akkor délutánra eltűnik minden gond körülötted, és felszabadultan élvezheted a barátaid, vagy a családod társaságát.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet a jövőben egy nagyobb kiadás miatt fogsz bosszankodni, de már most a hétvégén felütihezi a fejét a dolog. Nem szabad rágódnod rajta, van, amire muszáj pénzt kiadnod. Kisebb a baj, mint gondolnád, ne engedd, hogy ez befolyásolja a hétvégédet. Engedd, hogy a barátaid vagy a párod felvidítsanak. Szakadj ki a valóságból.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A családod eléggé a nyakadon lóg, és lehet egy fontosabb esemény is van a hétvégén. Most nem sok kedved van a társasághoz, de ha elkerülhetetlen, akkor próbálj meg mosolyt festeni az arcodra, mert lehúzhatsz másokat is a rossz kedveddel. Találd meg a környezetedben a pozitív elemeket, és próbáld meg jól érezni magad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Hold továbbra is a te jegyeden halad keresztül. A hétvégén el tudod foglalni magad apró-cseprő dolgokkal, csakhogy elkerülj néhány fontosabb vitát. Pedig nagyon úgy néz, hogy ezekbe bele kellene állnod, mert semmi nem lesz jó abban, ha halasztgatod őket. Sok együttérzéssel és kompromisszumokkal meg tudsz oldani mindent.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha párkapcsolatban vagy, akkor figyelj jobban, mert eléggé elhanyagolod a társadat. Igényelné a figyelmet, de ezt te hétvégén se nagyon akarod megadni neki. Később gondok lehetnek ebből. Az önzőséged amúgy is előjött kicsit, csak te nem veszed észre, azonban a környezeted igen. Most le kellene mondanod a zajos társaságról és átgondolni a dolgokat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Érdekes társaságba csöppenhetsz a hétvégén, és végre ki is tudsz szabadulni. Félre kellene tenned minden előítéletedet, pillanatnyi benyomások alapján ne mondj negatív véleményt senkiről. Meglátod, nagyon hasznos emberekkel futhatsz össze. Legyél nyitott mindenre. Fel kell oldódnod mindenképpen, mert nagyon feszült heted volt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A Szűz jegy a Holdban jár, és ez nem igazán fog kedvezni neked. Bár általában nagyvonalú vagy másokkal, most különösen idegesít, ha a másik nem az, és mindenbe belekötsz. Ha van párod, akkor az ő akadékoskodása egyenesen fel tud dühíteni. Mindenképpen próbáld megőrizni a türelmedet. Le kell vezetned a felesleges feszültségedet már a hétvége elején.

Bak (december 22. - január 20.)

Igaz hétvége van, de örülsz annak, ha aktívan kapcsolódhatsz ki, és van valami haszna is a tevékenységednek. Igazából keress is valami ilyesmit, mert ez tud feltölteni teljesen energiával. Most valóban össze tudod kötni a kellemeset a hasznossal. Ha esetleg a barátaidat vagy a családot is be tudod vonni, akkor még jobban érezheted magad.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A Holdnak köszönhetően ösztönösen ráérzel majd a környezeted igényeire. Ki kell szabadulnod, mert kiválóan érezheted magad minden társasági összejövetelen. Egy régi kapcsolatot személyesebbé tehetsz, sőt, akár több is lehet a dologból, ha nyitott vagy. Ha kapcsolatban élsz, akkor azonban jobban kell figyelned a másikra. Most minden hibát meg tudsz bocsátani.

Halak (február 20. - március 20.)

A mai napon az lenne a legjobb, ha a gyakorlati feladataidra koncentrálnál. Este azonban mindenképpen ki kell kapcsolódnod. Az a legjobb, a közeli barátaiddal töltheted az időt. Sok olyan téma feljöhet, ami eléggé benned rekedt. Közben hagyj magadnak mindenre elegendő időt. Kapkodnod semmivel sem szabad, élvezz ki mindent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás