promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: előfordulhat, hogy váratlan helyzetekkel kell megbirkóznod
Borítókép:  Sebastian Gollnow/OTHERS
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem minden csillagjegy tud könnyen átlépni a hétvégébe, de mutatjuk, hogy mire kell figyelned.

Kos (március 21. - április 20.)

A figyelmed ösztönösen a gyakorlatias feladatok felé fog irányulni. Ez nem baj, mert jelenleg ezekből vagy jó. A kreatív éned most nem elég tüzes, és csak le fog fárasztani, ha túlságosan meg kell dolgoztatnod a fejedet. Végezd el azokat a dolgokat, amik kicsit monotonabbak, a hétvégi feltöltődés után jöhetnek majd az új kihívások.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy néz ki tanácsra lesz szükséged. Nem szereted ezt beismerni, elfogadni meg végképp, de jelenleg nem látod a fától az erdőt. Elmerülsz olyan részletekben, amikben nem kellene, és így nem tudsz előre haladni. Ha változtatásokon gondolkozol az életedben, akkor nem ártana pár dolgot előbb rendbe tenned magad körül.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szokatlan nálad, hogy vágysz egy kis egyedüllétre, de ez most fokozottan igaz lehet. A munkában sem találod a helyed, ha csapatmunkára kerül a sor. Próbálj meg alkalmazkodni kicsit. Csendre lesz szükséged, hogy rendezni tud a gondolataidat és fel tudj töltődni. Most inkább otthoni programot válassz este, ne a bulit.

Rák (június 22. - július 22.)

Közeledik a hétvége, de ha olyan munkád van, amit szeretsz, akkor szívesen túlórázol picit. Ha fontos projektben vagy, akkor nem is árt azzal foglalkoznod. Alapból örömödet leled jelenleg az új kihívásokban, és szereted, ha pörögnek körülötted a dolgok. Végre érezheted, hogy valóban élsz, és lüktet körülötted minden. Le kell kötnöd magad szellemileg a hétvégén is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most könnyen felszínre kerülhet, hogy igazságtalanul hibáztatsz másokat. Lassan ki fog derülni a tévedésed, de lehet annyira megmakacsoltad magad, hogy még ezután se fogod tisztán látni a dolgokat. Könnyen el is veszíthetsz valaki fontosat az életedből, ha nem figyelsz oda. Meg kell tanulnod bocsánatot kérni, és továbblépni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Szűz-Hold hatása miatt nagyon elemedben érzed magad. A munkahelyeden pozitív változások jöhetnek, és ez a napod is simán fog lecsengeni. Mindenképpen gondolkozz el, mihez lenne kedved a hétvégén, és csak azzal foglalkozz. Ha így teszel, akkor duplán fel tudsz töltődni. A szerencse sem kerül el, szóval nyugodtan kockáztass.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy fontos kérdést még mindig nem döntöttél el, így egyhelyben toporogsz. A környezeted is észre fogja venni, hogy nem nagyon akarsz előrehaladni. Ha ezt felhozzák, akkor ne vedd támadásnak, sőt, inkább kérd ki nyugodtan a véleményüket, ha átlátják a dolgot. Ne bizonytalankodj annyit, mert jó döntést fogsz hozni. Hosszú távon meg fogod látni, hogy így van.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Alaposan meg kell tervezned a napodat, különben eléggé elcsúszhatsz a feladatokkal. Ha bonyodalmakba, vitákba ütközöl, akkor nyugodtan vállalhatod most a véleményed. Igazad van, de eleve jó meglátásaid is vannak. Pörgősen tudsz előrehaladni mindenben, szóval használd ki. A tempón persze hétvégén nem árt lassítanod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jobban oda kell figyelned a körülötted zajló eseményekre. Úgy gondolhatod egy alaptalan pletyka jutott a füledbe, de mégis utána kellene járnod. A csillagok állása szerint egyáltalán nem baj, ha bizalmatlan vagy kicsit. Még olyan ember is titkolhat előled valamit, aki közel áll hozzád. Legyél résen minden tekintetben.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy néz ki csodás napod lesz, ha tudsz figyelni mindenre. Persze nem kell megerőltetned magad, mert rutinszerűen mennek a dolgok. Nincsenek megoldhatatlannak tűnő kérdések, problémák körülötted, sőt, ég egy jó hírt is kaphatsz. Ez pozitívan befolyásolhatja a hétvégédet is. Megérdemled a boldogságot, hát élvezd is ki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég sok bepótolni valód van, és a munkád sem vár meg. Lehet hétközben lazítottál kicsit, amit nem lett volna szabad. Ha nagyon elengeded a gyeplőt, akkor később a nyakadba szakadhat minden. Még nem késő utolérned magad, és akkor egy kellemes hétvégére számíthatsz. Úgy intézz mindent, hogy legyen időd magadra.

Halak (február 20. - március 20.)

Olyan pletyka juthat a füledbe, ami az egész napodat felboríthatja. Mielőtt elrontaná a kedved, utána kellene járnod, hogy igaz-e egyáltalán. Nem szabad, hogy mindenben az érzelmeid vezéreljenek. Láss kicsit a fejeddel, és ne csak a szíveddel. Nem szeretsz rideg lenni, de olykor erre van szükség, ezt neked is be kell látnod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás