promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fura autós üldözés volt Budapesten – videó
Borítókép:  MTI/MTVA - Krizsán Csaba
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A részeg sofőr kilenc piros lámpán haladt át, mire megadta magát a rendőrségnek.

A police.hu közétette a honlapján azt a videót, amikor is egy szimpla igazoltatás autós üldözésbe torkollott. Az eset július 17-én péntek éjszaka történt, amikor a rendőrök rutinszerűen ellenőrizni akartak egy Nissan terepjárót, ami viszont továbbhajtott.

Az üldözés az I. kerületben az Alagút utcában vette kezdetét. Amikor a gépjármű nagy sebességgel elhajtott, a rendőrök azonnal kapcsoltak, kocsiba pattantak, és utána eredtek. A Nissan sofőrje azért óvatos volt, így hamar sikerült utolérniük a rendőröknek. Maradjunk annyiban, hogy Michael Bay nem ezeket a képsorokat fogja felhasználni valamelyik akciófilmjéhez, de ez jó hír, mivel nem történt sehol baleset az üldözés során.

Persze a Nissan ettől még menekült, és elkövetett rengeteg szabálytalanságot közben, amit a rendőrség a felvételek alapján össze is gyűjtött.

Az autós 9 piros lámpán hajtott át, valamint figyelmen kívül hagyott 2 behajtani tilos táblát. A sofőrnek 11 szabálysértésért is felelnie kell: ugyanis nem állt meg a rendőri jelzésre, 3 alkalommal a szembe jövő sávban, 3 esetben a buszsávban közlekedett, 2-2 esetben nem állt meg a stop táblánál, és átlépte a záróvonalat. 

Így 93 büntetőpontot szedett össze, amiért ötször is elvehetnék a jogosítványát.

Az autós végül az V. kerületi Széchenyi utcában adta fel a küzdelmet. miután egy taxi elálta az útját. A 34 éves sofőrt megszondáztatták, és kiderült, hogy jócskán ittas volt. A menekülésével természetesen csak súlyosbított a helyzetén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás