Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: a te csillagjegyednek kedvez ez a hétvége?

Napi horoszkóp: a te csillagjegyednek kedvez ez a hétvége?

Élet

Napi horoszkóp: a te csillagjegyednek kedvez ez a hétvége?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Kihúzhatod végre a dugót, vagy problémákkal kell szembenézned a hétvégén? Lássuk, mit jósolnak a csillagok!

Kos (március 21. - április 20.)

A hétvége kedvez minden családi programnak. Alapból jobb kicsit a kedved, és szükséged is van a pihenésre. Ráadásul jó hírek érkezhetnek a családon belül, amik szintén felvillanyozhatnak. Azért ha el szeretnél kicsit vonulni, akkor nyugodtan tedd meg. Próbálj meg hódolni a hobbidnak, és szánj időt magadra is.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma egy baráti kapcsolatod kerülhet a középpontba. Motoszkál a fejedben, hogy eltávolodtál valakitől, és nem igazán szerettél volna. Ha jobban magadba nézel rájössz, hogy te is hibás vagy, mivel elhanyagoltad az illetőt. A hétvégén lehetőséged lesz rá, hogy változtass ezen, viszont a kezdő lépést neked kell megtenned.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kisebb súrlódások tehetik feszülté a hangulatot otthon. Amiatt ne fájjon a fejed, hogy nincsen közös véleményed a környezeteddel, mert ez gyakran elő szokott fordulni, de az esetleges vitákat te tudod a legjobban megakadályozni most. Próbálj meg türelmes és empatikus lenni. Neked is szükséged lenne egy nyugodt hétvégére felesleges civakodás nélkül.

Rák (június 22. - július 22.)

A Hold este már a Rák jegyébe lép, ez pedig felerősíti az érzelmesebb oldalad. A gyengéd érzelmeket kimutathatod a párod felé, vagy feldobhatod a napját annak is, akihez vonzódsz, elég csak néhány bók is. Otthon tudod a legjobban eltölteni az időt, és nem is szabad túl sok programot szervezned. A pihenésre fektesd a fő hangsúlyt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kissé személyesebb hangulatban vagy, de nem jó dolog, ha kikotyogsz mindenkinek mindent. Azt főleg nem szabad most elvárnod, hogy mások is kövessék a hirtelen ötleteidet. Ha téged ez dob fel a hétvégén, akkor vágj bele nyugodtan egyedül is. Könnyen dühbe gurulhatsz, de muszáj leszel kompromisszumokat is kötni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Magaddal és másokkal szemben is túl nagy elvárásokat támasztasz mostanság. A hétvégén ideje lenne megpihenned, na meg másokat is pihenni hagynod. Hidd el vannak olyan dolgok, amik várhatnak. Gondold végig, hol tudsz egy picit ereszteni a gyeplőn, mert túl szorosan fogod. Próbálj meg lazábban viszonyulni az élethez.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most aztán tényleg nem szabad az egyszerű ügyeket túlbonyolítanod, mert csak az idődet pocsékolod az egésszel, ráadásul magadtól veszed el a szabadságot. Kicsit egyszerűsítened kell a dolgokon, különben semmit nem fogsz tudni pihenni. Legyél gyors és határozott. Ha valamit így intézel, még nem biztos, hogy rossz lesz. A csípős megjegyzéseket most ne vedd magadra.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Tőled nem megszokott módon a szerelem és a párkapcsolat állhat jelenleg az első helyen. Nem is baj, mert eléggé elhanyagoltad ezt az egészet magadban. Ha szingli vagy, akkor úgy érezheted, hogy hiába vágyakozol valaki után, és hogy az illető egyáltalán nem vonzódik hozzád. Kicsit érthetőbben kell kifejezned az érzéseidet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A Hold a Rák jegyébe lépett, ami előhozhatja az érzékenyebb oldalad. Nagyon meghatóan tudsz másokról gondoskodni, másoknak ápolni a lelkét, amit a környezeted is észrevesz. Közben persze figyelj arra, hogy neked is szükséged van a boldogságra. Néha nem látod át tisztán a helyzetet, és rosszul választasz párt. Lehet ez ismét elő fog fordulni veled.

Bak (december 22. - január 20.)

A mai nap lehet próbára fog tenni egy nehezebb kihívással és döntéssel. Olyan dolog ez, amiben nem csak az eszedre, de a szívedre is hallgatnod kell. Pozitív a kisugárzásod a hétvégén, amit be is kellene vetned. Mozdulj ki a hétvégén, mert olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik nagy hasznodra lehetnek. Talán egy új szerelem is felbukkan.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most aztán tényleg nem szabad, hogy a negatív gondolatok eluralkodjanak rajtad. Ne tervezz előre semmit, csak sodródj az árral. Sok bosszúság ért az utóbbi napokban, de hamarosan rendbe fog jönni minden körülötted. Az egyik váratlan esemény követheti a másikat, de mivel rugalmas vagy, ebben még örömödet is fogod lelni.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy kisebb konfliktus teheti nehezebbé ezt a napot. Nem szabad homokba dugnod  a fejed, és úgy tenned, mintha minden rendben lenne. Ha így teszel, akkor több kárt csinálsz, mint hasznot. Olykor bele kell állnod egy kis vitába, hogy minden rendben legyen körülötted. Legyél nyugodtan határozott, és őszinte.

Borítókép: Rawpixel