promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jól, vagy rosszul indul a hétvégéd?
Borítókép:  Getty
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenkinél lehetnek problémák, de ezekre nem árt már a hétvége előtt pontot tenni. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!  

Kos (március 21. - április 20.)

A Vénusz együttáll a Holddal, ami gyengéd érzelmeket, és romantikát hozhat az életedbe. Mindenképpen legyél sokat a pároddal, de ha szingli vagy, akkor egy randizós este is beleférhet a hétvégén. Nehezebben tudsz viszont a munkádra koncentrálni. Figyelj jobban, mert nagy bakikat véthetsz, amik kínos szituációkat szülhetnek.

Bika (április 21. - május 20.)

Nehezen tűröd mostanában a változásokat. Lehet olyanban akarnak belekényszeríteni, amit nem szeretnél. Mindenképpen a másik fél tudtára kell adnod ezt, különben nem lesz jó a hangulatod a hétvégén. Ne feledd azt sem, hogy ki kell állnod az igazadért, és nem szabad elmenekülnöd a feszült viták elől.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Vénusz-Hold együttállás sok flörtöt jelez a számodra. A szingli Ikrek igazán sikeresek lehetnek most a párkeresésben. Több hódolód is akad, mint amennyire első gondolnál. Viszont nem szabad több vasat tartanod a tűzben, mert felesleges bonyodalmakhoz vezethet. Mindenképpen az igazit próbáld megtalálni.

Rák (június 22. - július 22.)

Nehezebben tudsz figyelni arra, amit csinálsz, és könnyen hibákat véthetsz. A nagyobb kihívásokba nem is szabadna jelenleg belevágnod, ha nem muszáj. Rendszeresen ellenőrizd le magad, gondold át többször a dolgokat, az nagy segítségedre lehet. Megkönnyebbülést fog hozni a hétvége, csak juss el stresszmentesen addig.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem nagyon kell erőlködnöd, mert ezen a napon minden megy magától. Nem is baj, ha már lesz végre egy könnyebb napod. Sok feladat végére tudsz pontot tenni, azonban nem engedheted el magad. A lustálkodás luxusnak számít, azt hagyd csak meg a hétvégére. Vigyáznod kell azonban arra, amit mondasz, mert kötekedős hangulatba kerülhetsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Érdekes élmények, benyomások érhetnek, amik nagy hatással lesznek a hangulatodra. Előfordulhat, hogy valakiben csalódnod kell, de az egyik ismerősöd meg pont meglephet a segítőkészségével. A konfliktusokat nem szabad félvállról venned, de elmerülnöd sem lehet bennük teljesen, mert rossz irányba fognak sodorni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Váratlan változások vannak előkészülőben az életedben. Ezek hála égnek nem tartanak sokáig, és hosszú távú folyamatokat sem indítanak el. Ne engedd, hogy befolyásoljanak, mindenben ragaszkodj az eredeti elképzelésedhez. Ha önmagadat tudod adni, akkor nem lesz semmi baj. Hétvégén felszabadultan pihenhetsz, csak kapcsold ki az agyad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Vénusz-Hold együttállás jó hatással van rád, főleg ha kapcsolatban élsz. Ma igazán boldog lehetsz a másik mellett, sok humor, könnyed vidámság jellemzi ezt a bolygóállást. Szingliként azonban nem szabad belemenned a párkeresésbe, inkább magadra kell figyelned. Felesleges stressz-helyzetet teremthetsz, mert görcsösen keresgélhetsz. Inkább csak kacsolódj ki.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nemsokára egy nagy horderejű kérdésben kell döntened. Lényeges, hogy nem szabad, hogy mások véleménye befolyásoljon. Most még a baráti jótanácsok is csak összezavarhatnak. Tiszta fejjel kell belevágnod, és jelenleg csak a te véleményed számít. Ha mostanában szerelmi kalandba bonyolódtál, akkor később visszaüthet a dolog, de győztesen jössz majd ki belőle.

Bak (december 22. - január 20.)

Váratlan örömhírt kaphatsz, ami nagyon fel tudja dobni a napodat és a hangulatodat. Ha párkapcsolatban élsz, akkor vele is jól alakul minden, és egy félreértést is tisztázni tudtok a hétvégén. Inkább otthon érezheted igazán jól magad. A társaságodba kétszínű emberek keveredhetnek, akik csak rosszat akarnak. Jobb, ha inkább nem is találkozol velük.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Merned kellene végre kockáztatni. Sokan támogathatnak a terveidben, és ez megadhatja neked a kezdő lökés. Hétvégén el is kellene tiszta fejjel gondolkoznod, mit szeretnél az élettől. Kicsit egyhelyben toporogtál mostanában, ami téged is idegesít kicsit. Egy közeli személy miatt sok teher fog hárulni rád, de hamar túl fogtok lendülni rajta, főleg, ha tiszta szívből segítesz neki.

Halak (február 20. - március 20.)

Anyagi gondjaid támadnak, szóval jól figyelj oda, mire adsz ki pénzt. A hétvégén nem költekezhetsz könnyelműen. Szerencsére ezek csak átmeneti nehézségek, és hamar kilábalsz belőlük. Ha van valaki, akihez vonzódsz, akkor hétvégén meg kellene tenned a kezdő lépést. Ne félj kimutatni az érzéseidet, mert a bolygók szerint viszonzásra fog találni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás