promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnyán megvertek egy McDonald’s-os alkalmazottat – videó
Borítókép:  DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A támadó még a földön is megrúgta a dolgozót, akit kórházban ápolnak.

Mi lehetett a McDonald’s-os alkalmazott bűne? Nem adott szívószálat, nem volt elég meleg a sajtburger? Egyikért sem lehetne ilyet tenni, de a kiszolgálót csak azért támadták meg, mert arra kérte az egyik vásárlót, hogy tegyen fel maszkot, ami kötelező.

Vásárláskor hazánkban is hordani kell a maszkot, és a legtöbb helyen ezt nálunk is szigorúan veszik, ez alól a tömegközlekedés sem kivétel. Berlinben például már annyira megunták, hogy az emberek nem tartják be az előírásokat, hogy azonnal 50 euróra büntetik azt, aki nem teszi fel a szájmaszkot. Az aggodalom jogos, mivel mindenhol tartanak egy esetleges második hullámtól.

Hongkongban is elkezdett nőni a koronavírus fertőzöttek száma, ezért újra komolyan veszik a szigorításokat. A McDonald’s-ban sem szolgálnak ki senkit, aki nem tesz fel maszkot.

A Thűnmún nevű kerületben egy éhes vendéggel pont ez történt. Az alkalmazott csak arra kért a vásárlót, hogy tegye fel a szájmaszkot, aki előbb csak sértegette, majd később a pultba belépve meg is verte a dolgozót, akit a sérülései miatt kórházban ápolnak.

Az elkövetőt még aznap letartóztatták, akinek nem csak annyi lesz a büntetése, hogy nem teheti be a lábát egy McDonald’s-ba sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás