promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem szabad, hogy rosszul mérd fel a helyzetet
Borítókép:  Natural Factors/Geber86
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csillagjegyed galibába kerül, vagy kihívás vár rá? Bármi megtörténhet, de segítenek a csillagok, hogy elkerüld a kényes helyzeteket.  

Kos (március 21. - április 20.)

Igazán tudod élvezni az életet, és próbálod az új kihívásokat is türelemmel kezelni. Viszont vannak most olyanok a környezetedben, akik bajt szeretnének okozni neked. Jól gondolkodj el, hogy a felszabadult pillanataidban kiben bízol meg, mert bárkiből lehet ellenség. Arra főleg vigyázz, hogy kinek mit ígérsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Most már a Hold a te jegyedben jár. Ne félj semmitől, ez neked csak pozitív dolgot tud hozni, ha engedsz neki. Jó hangulatban vagy, ami nálad előrehaladást jelenthet az élet bármilyen területén. Erre kell fókuszálod, és a gondokat, problémákat minél hamarabb megoldani. A fontos kérdésekben is jó döntést hozhatsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az utóbbi napokban sok nehézséggel kellett megküzdened. Ma végre jó híreket kapsz, és kedvezőek a feltételek, hogy egy nagy kihívásból tovább tudj lépni. Legyen szó szerelemről, a munkádról, vagy másról, ne legyenek kétségeid. Ha a negatív energiáknak utat engedsz, akkor csak bizonytalanságba taszítod magad. El kell ezt felejtened most, és csak előre nézni.

Rák (június 22. - július 22.)

Főleg otthoni problémák kötik le a figyelmedet, de nem szabad, hogy ezeket túl komolyan vedd, mert teljesen elronthatják a hangulatodat. A párod is elégedetlen lehet valamivel, de meg kell vele találnod a közös hangot. Ugyanez van mindenkivel, mert ha engedsz a vitáknak, akkor abból nagyon rosszul jöhetsz ki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Merkúr végre megkezdte az előreindulást. A hátrálás nagyon rossz hatással volt rád. Végre majd utat engedhetsz a hosszú távú terveidnek. Sok akadály el fog hárulni az utadból, de az, hogy boldog tudsz-e lenni, az csak rajtad múlik majd. Könnyebben és szerencsésebben fogsz boldogulni, de az igazi célokért neked kell változnod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem engedheted meg magadnak, hogy rosszul mérd fel a helyzeted. Fontos, hogy valóban csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Nem szabad most nagyobb kihívásokba belevágnod, sem az üzletben, sem a magánéletben. Nagy csalódás lesz a vége, ha nem figyelsz a belső hangokra. Jobban át tudod látni a helyzetet, mint hinnéd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Még mindig aggódsz a pénzügyeid miatt, de hamarosan minden a helyére kerül. Nem szabad belevágnod közben nagy tervekbe, mert a szerencse nem a te oldaladon áll ebben a pár napban. Meg kell nyugodnod, és higgadtan kezelni mindent. Ha nem így teszel, akkor nagy káoszt fogsz okozni magad körül, ami senkinek sem hiányzik.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sokat ígérő napban lesz részed, ha engedsz neki. Bárhol is jársz, maradandó pozitív élményekben lesz részed. Ez is sarkalhat arra, hogy a munka után is kimozdulj a négy fal közül. Akármennyire fáradt vagy, a kinti világ nagyon fel tud dobni. Adj utat a szórakozásnak, és kicsit felejtsd el azokat a problémákat, amik a nyakadba lihegnek mostanság.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lehet, hogy a mai nap nem lesz olyan kellemes, mint amilyennek vártad. Több komolyan probléma vár majd rád, amiket meg kell oldanod. Muszáj lesz kiállnod most az elképzeléseid mellett, különben egyáltalán nem érhetsz el sikereket. A munka után boldog pillanatok várnak rád, mert lehet akad egy titkos hódolód, aki nyitni fog feléd.

Bak (december 22. - január 20.)

A csillagok igazi derűs hangulatot tudnak köréd varázsolni. Ha letudtad a feladataidat, és teheted, akkor legyél minél többet kint a szabadban. Ez igazán feltölthet energiával. Jönnek majd viszont a jövőben olyan kihívások, amiket nem szabad egyedül bevállalnod. Gondolkodj el azon, képes vagy-e őket egyedül megoldani, de jobb, ha segítséget kérsz, még ha kisebb dologról is van szó.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Remek napnak nézel elébe, ha nem akarsz lustálkodni. Ha időben belevágsz a kihívásokba, akkor a szerencse is a te pártodon fog állni. Minden kényes ügyeden túllendülhetsz, mert meglesz hozzá a kreativitásod. Közben egy új kapcsolat beindíthatja a fantáziádat, de ne siess el semmit. Hagyd csak, hogy maguktól alakuljanak a dolgok.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehetőséget fogsz kapni arra, hogy igazán megmutasd a tudásod. Ezt ki is kell használnod majd, mivel sokat segíthet az előrelépésedben. Könnyen elroboghatnak melletted a nagy lehetőségek, ha nem figyelsz oda. Vegyél vissza kicsit az álmodozásból, és koncentrálj a céljaidra. Megterhelő időszak következik, de mégis izgalmas lesz az egész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás