promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: öröm és csalódás is várhat a hétvégén
Borítókép:  Sunny studio - Igor Yaruta
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ideje lenne minden csillagjegynek egy kicsit pihennie. Lássuk, kinek mire kell figyelni a hétvégén!

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold belép a Kos jegyébe. Erőteljesebb energiákat kapsz, amik élettel töltenek fel, és fel tudják dobni a napodat. Ha most szingli vagy, akkor dobd be magad. Flörtölhetsz, ismerkedhetsz, mivel nagyon nagy hatást tudsz gyakorolni a másik nemre. Vigyél minél több izgalmat a hétvégédbe, így lesz igazán jó kedved.

Bika (április 21. - május 20.)

Kicsit túlhajtottad magadat a héten, és ezt érzed is magadon. Váratlan kihívások is gördülhettek eléd, amiken még lehet nem vagy túl. Most ne foglalkozz azzal, ha picit szétszórt vagy, és mindenképpen a pihenést helyezd az előtérbe a hétvégén. Olyan programokat válassz, amik nem kerülnek túl nagy erőfeszítésbe.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ki akarsz szabadulni a négy fal közül, mert már elég sok minden az agyadra ment. Legyél nyugodtan spontán, és fogadj el meghívást partikra, vagy összejövetelekre. Az sem tűnik rossz ötletnek, ha csak beleveted magadat az éjszakába lesz ami lesz alapon. Az izgalmak nagyon fel tudnak dobni, és új emberekkel ismerkedhetsz meg.

Rák (június 22. - július 22.)

Örömök és kisebb csalódások egyaránt érhetnek ma. Emiatt kicsit hullámzó lehet a kedved, de próbálj meg önmagad maradni, és láss pozitívan mindent. Most az lenne a legjobb, ha olyan barátokkal vennéd körbe magad, akiknek kicsattan az életkedvük, mert rád is ragaszthatnak át belőle. A féltékenységedet mindenképpen vesd el, ha kapcsolatban vagy.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Hold tűz-elemű jegybe lépett, és ez igazán kedvezhet neked. Sok az energiád, nem igazán tud boldoggá tenni a semmittevés, de stresszhelyzetben könnyen indulatossá válhatsz. Oda kellene figyelned jobban, hogy ezt ne mutasd ki a környezetednek. Kicsit érzékenyebb mindenki körülötted, vigyázz, hogy mit mondasz ki.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem igazán vagy ma csúcsformában, szóval nem érdemes komolyabb projektekbe belevágnod. Éreznéd magadban a kreativitást, de nem fogsz jól kijönni belőle, és a csalódás csak el fogja venni a kedvedet mindentől. Most a pihenésre fektesd a fő hangsúlyt. Közben meg kellene tanulnod jobban kommunikálni, mert nem igazán értesz szót a környezeteddel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Rendet kellene kicsit tenned magad körül. Lehet vannak olyan otthoni teendők, amiket nagyon elhanyagoltál. Gondold végig, és csináld meg őket, ha van szabadidőd, mert később csak rosszabb lesz, ha összejön minden. Közben vigyázz, nehogy túlhajtsd magad, mert közel álltál hozzá ezen a héten. Csak azt csináld, amihez kedved van.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sokat gondolkozol mostanság a felelősségvállaláson. Te magad vagy, aki ebben változást hozhat. Lehet szükséged lenne a hétvégén egy mély baráti beszélgetésre. Ha meg tudsz nyílni, akkor sokkal jobban fogod érezni magad. Olyan tanácsokat kaphatsz, amiknek nagy hasznát fogod venni. Meg fogod találni a problémáid gyökerét.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hétvégén jobb lenne kimozdulnod, mert egy olyan emberrel találkozhatsz, aki nagy hatást fog rád gyakorolni. Ha kapcsolatban vagy, akkor egy csodás barátság kezdete lehet ez, viszont ha nem, akkor talán még több is lehet belőle. Legyél nyitott az emberek felé, a többi pedig jön magától. Az anyagi dolgokat hanyagold ezen a hétvégén, csak elrontaná a kedvedet.

Bak (december 22. - január 20.)

A Merkúr még hátrál, ami visszahozhatja az életedbe egy régi szerelmedet. Már csak az is alaposan felkavarhat, ha az illető rád ír. Ha nem zártad még le magadban teljesen ezt a kapcsolatot, akkor nem érdemes kommunikálnod vele, mert csak fel fogja tépni a régi sebeket. Arra, hogy kibéküljetek elég kevés esélyt adnak a csillagok.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Minden kapcsolatban vannak nehézségek, de most ezek a tiednél erősen előtörhetnek. Muszáj leszel engedni, ha nem szeretnél konfliktust. Ha szingli vagy, akkor ma egy csodálatos éjszakát tölthetsz el valakivel, de alaposan át kell gondolnod, hogy engedsz-e a csábításnak. Lehet csak rossz vége lesz. Talán jobb lenne visszavenni a kalandozós énedből, és pihenni.

Halak (február 20. - március 20.)

A mostani hétvége felerősítheti benned a szerelmet, és minden ekörül foroghat. Ha az utóbbi időben kicsit eltávolodtatok egymással a pároddal, akkor itt az ideje kibékülni. Lehet neked kell megtenned az első lépést, de utána a kedvesed nagyon is partner lesz ebben, és jól fog neki esni. Ez most teljes lelki nyugalmat hozhat neked.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás