promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet kicsit szétszórt a csillagjegyed
Borítókép:  The New York Times
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegynek oda kell figyelnie, mert egy kisebb botlásból is nagy probléma lehet.

Kos (március 21. - április 20.)

Kissé feszült lehetsz ezen a napon, amit nem szabad kivetítened a környezetedre. Érzékenyebb is vagy a kelleténél, és lehet valaki akaratlanul meg fog sérteni. Ne vedd ezt most komolyan, máskor csak szimplán nevetnél rajta egyet. Ne gyűjts semmilyen sérelmet magadban, és próbáld meg kikapcsolni az agyadat.

Bika (április 21. - május 20.)

A naponta apránként elvégzett munka végre meg fogja hozni a gyümölcsét. Élvezni fogod, hogy látszik a szorgalmadnak az eredménye, és ezt ki is kell élvezned. Költekezésben kicsit elszaladhat veled a ló. Ne dőlj be semmilyen akciónak, mert olyan dolgot fogsz vásárolni, amire alapból semmi szükséged nincs.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Merkúr még hátrál, ami rád továbbra is erőteljesen hat. Ismét bosszantó szituációkba keveredhetsz, amiket a helyén kell kezelned. Összevitatkozhatsz egy közeli ismerősöddel, de akár a szomszéddal is. Próbáld meg kerülni a konfliktusokat, amiket nem is szabad komolyan venned, mivel félreértéseken alapszanak.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon úgy néz ki az üzletben veszteség érhet, de ugyanez a helyzet a családi kasszánál is, ha nincs ilyen érdekeltséged. Fel kell készülnöd egy váratlan veszteségre, vagy kiadásra. Ha nehéz helyzetbe kerülsz, akkor félre kell tenned a büszkeséged, és segítséget kérni valakitől. Ha ezt megoldottad utána teljesen fel fogsz lélegezni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lehet elfeledkeztél valamiről, ami nagyon fontos lehet. Próbáld meg összeszedni a gondolataidat, és magadat is. A szétszórtságod súlyos visszaesést okozhat a teljesítményedben. Nagy lehet rajtad a teher mostanában, viszont nem szabad összeomlanod. Próbáld meg mindenben a megoldást keresni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A hátráló Merkúr miatt nehezebben tudod összeszedni magadat reggelente. A változó időjárás is megkavarhatott picit, pedig muszáj leszel kialudni magad, különben egyre nehezebben fogod tudni elvégezni a rutin feladatokat is. Ez nem jellemző rád, de nem szabad, hogy felidegesítsen a dolog. Próbálj meg ma hamarabb nyugovóra térni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Rendkívül sokirányú tevékenységbe fogsz hamarosan belekezdeni, vagy folytatni azt. Fontos dologról van szó, így próbálj összpontosítani a feladatra, és ne hagy szétszóródni a figyelmed. Ha ügyes vagy, hamarabb a végére érhetsz, mint gondolnád. Utána úgy fogod érezni, hogy minden teher lekerült a válladról, és fellélegezhetsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé zavarosak lehetnek az érzelmeid az elkövetkező időben. Hirtelen, ráadásul apróságok miatt gerjedhetsz haragra, és nagyon nehezen tudsz megnyugodni. Pedig nem fog ártani, mert a környezeted hosszú időre a szívére veheti a dolgot. Igyekezz megfékezni magadat, mert olyan dolgokat vághatsz mások fejéhez, amit nehéz lesz jóvá tenni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma hatalmas lehetőségek találhatnak rád. Nem szabad haboznod, és élned kell velük. Ha így teszel, akkor minden egyenesbe kerülhet körülötted. Legyél nagyon figyelmes, és semmit se szalassz el, észre fogod venni az árulkodó jeleket magad körül. Vigyázz, mert valaki pletykát kezd terjeszteni rólad, de nem szabad vele foglalkoznod, így simul el a leghamarabb a dolog.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy közeli barátod vagy rokonod kereshet meg. Ne utasítsd vissza, ha segítségre van szüksége, mert végül te is jól fogsz járni a dologgal később, és a lelkiismereted is tiszta lesz. A nagyvonalúságod kifizetődő lesz a jövőben, ne aggódj. Szükséged lenne egy kis pihenésre, feltöltődésre, az estét próbáld meg csak magadra áldozni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A Hold még mindig a te jegyedben van, és ha nincs valami legbelül, ami nyomaszt, akkor remek hangulatod lehet. Szívesen vagy emberek közt, és értékes információkra is szert tehetsz a társaságban. Most azokat is le tudod venni a lábukról teljesen, akik vonzódnak hozzád. Hamarosan új kihívások jönnek, szóval élvezd ki ezeket a pillanatokat.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy érzed a magánéleted teljesen rendben van, de mégis feszültség lehet a lelkedben. Elfojtasz egy olyan régi sérelmet, amit még mindig nem tudtál kiadni magadból. Próbáld megtalálni az okot, és utána ne hagyd elburjánzani, hanem szüntesd meg. Néha ezekre is figyelned kell, hogy minden tökéletes legyen körülötted. Egy baráti beszélgetés is sokat segíthet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás