promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: pihenés, vagy kihívás vár rád a hétvégén
Borítókép:  The Mirror
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegynek nem lesz könnyű dolga, de segítünk eligazodni a káoszban.

Kos (március 21. - április 20.)

Ez a hétvége nagyon jó lehet arra, hogy változásokat hozz az életedbe. Ez lehet apró, de elég nagy dolog is. Ha van valamilyen káros szenvedélyed, akkor arról is elkezdhetsz most lemondani. Minden csak a saját akaraterődön múlik. Már az is jó, ha kezdetben visszaszorítod. Próbálj meg feltöltődni, és foglalkozz magaddal.

Bika (április 21. - május 20.)

Elég sok feladat szakadhat a nyakadba, pedig azt hitted végre eljöhet a felüdülés. Emiatt lehet kicsit zaklatott lehetsz, és úgy érzed, nem tudsz semminek eleget tenni. Próbálj meg sorrendet felállítani, és koncentrálj csak a legfontosabb ügyekre. Amit el tudsz halasztani, azt tedd meg, és jusson időd a pihenésre is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon befogadó vagy a mai nap folyamán, legyen szó kommunikációról, vagy tanulásról. Az is pozitív, hogy bárkivel meg tudod értetni magad, szóval ha valakivel haragban vagy, épp itt az idő, hogy kibékülj vele. Természetesen neked kell kezdeményezned, de most te is vagy a domináns fél.

Rák (június 22. - július 22.)

A hétvégén próbálj meg a kapcsolataidra koncentrálni. Lehet van pár barátod, akiket jó ideje elhanyagolsz. Ha felveszed velük a kapcsolatot, akkor remek programokat szervezhettek együtt. Próbálj meg velük összefutni a hétvégén. A pároddal is tartalmas időt tölthetsz együtt, ha engedsz a csábításnak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Végre megkaphatod azt a kezdő lökést, ami tűzbe tud hozni. Kicsit el vagy veszve az utóbbi időben, szóval ez nagyon jót fog tenni neked. Megteheted az első lépéseket egy jobb élet felé. Amúgy is elég vakmerő vagy az utóbbi időben, de vigyázz, nehogy átess a ló túloldalára. A vakmerőségedben benne van az is, hogy nagyon rossz döntéseket hozhatsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A hátráló Merkúr kicsit érzékenyebbé tesz. Úgy érezheted mindenki ellened van, vagy nem értékelnek eléggé. Lásd át a helyzetet, nézz körbe a környezetedben, és rá fogsz jönni, hogy csak bebeszéled magadnak. Nincs ellenségeskedés körülötted, ha csak te nem adsz neki okot. Ettől még érvényesülnöd kell, de ne vidd túlzásba.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég hullámzó lehet a kedved, amit a környezeted is észre fog venni. Ne vetíts ki senkire semmi negatívat. Át kell gondolnod azt is, hogy nem vállalsz-e be túl sok teendőt a hétvégén. Egy kis változtatással, átszervezéssel lehet mindenre időd, amire szeretnéd. Legyél kreatív, és találd fel magad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet vannak olyan feladataid, amik rád maradtak, de ezeket nem lenne jó, ha a hétvégén pótolnád. A bolygók most az aktív kikapcsolódást támogatják, szóval erre kellene koncentrálnod. Ha kipihened magad, akkor újult erővel vághatsz bele a kihívásokba jövő héten. Sokkal jobb így, mintha fásultan indulsz neki. A rossz kedved csak depresszióba fog átesni, az pedig senkinek sem jó.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A Hold a te jegyedben jár, ami azt jelenti, hogy nagyon optimista lehetsz. A kalandvágyad is a csúcson van, így szívesen vágsz bele új dolgokba. A randizásra is jó esélyed van, mert nagyon jól tudsz kommunikálni, de ha kell, akkor flörtölni is. Nem kell álarcot viselned, a saját stílusoddal is le tudsz venni mindenkit a lábáról.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha most friss kapcsolatban vagy, akkor elég féltékeny lehetsz. Figyelj arra, hogy ezzel semmiképpen ne riaszd el a partneredet. Ha kizárod a zavaró dolgokat magad körül, akkor egy nagyon jó hétvégének nézhetsz elébe. Most nem szabadna kompromisszumokat kötnöd, csak tedd azt, ami neked tetszik.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kedvezőtlen hírt kaphatsz a nap folyamán, de ez ne hagyd, hogy felzaklasson. Most hétvégén átgondolhatod milyen rossz döntéseket hoztál az utóbbi időben, és jó meglátásod lesz arra is, merre akarsz tovább haladni. Meggondolatlanul semmiképpen ne cselekedj, inkább kérd ki a közeli ismerőseid véleményét.

Halak (február 20. - március 20.)

Mások értetlenkedése miatt zátonyra futhat, amibe most belekezdtél. Ez eléggé feldühíthet, de nincs semmi sem veszve, csak picit pihentetned kell a dolgokat. A fontos újításokat inkább hagyd későbbre az életedben. A mostani hétvégét mindenképpen magadra kellene szánnod. Azt az elfoglaltságot válaszd, ami a szívedhez a legjobban közel áll.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás