promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kerülnöd kell a kockázatokat, vagy épp ellenkezőleg?

Napi horoszkóp: kerülnöd kell a kockázatokat, vagy épp ellenkezőleg?

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Van olyan csillagjegy, aki lelassul, akad, aki felpörög, de senkinek sem szabad a problémákat a szőnyeg alá söpörni.

Kos (március 21. - április 20.)

Kimondottan pörgős napra számíthatsz. Sok információt tudsz befogadni, és nagyon is jól kommunikálsz. Persze a pletykákat mindenképpen kerüld el - inkább állj arrébb, ha belemegy valaki, vagy állítsd le, hogy te erre nem vagy kíváncsi. Ma szívesen gondoskodsz másokról, és ezt észre is fogják venni. Később vissza fogod kapni, ha tényleg foglalkozol velük.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma fizikailag, és szellemileg is a toppon lehetsz. Kiemelkedő ötleteid lehetnek, és a héten meg van benned a kellő erő és motiváció, hogy ezeket véghez is vidd. Bár úgy érezheted, hogy itt a hét közepén ideje lenne kiengedni picit, de ne tedd, mert elő fog kerülni a lusta éned. Az jelenleg senkinek sem hiányzik, főleg neked nem.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ismét nagyon oda kell figyelned magadra, mert tapintatlanul és türelmetlenül viselkedhetsz. Nem kellene most ellened fordítanod a környezetedet, mert később a segítségükre lehet szükséged. Az ingadozó hangulatod főleg a párodra vetítheted ki. Próbálj meg türelmesebb lenni vele. Olyan dolgokra is felkaphatod a vizet, amit máskor elnézel neki.

Rák (június 22. - július 22.)

Valamilyen nagyobb vásárláson törheted a fejedet. Ne ess abba a hibába, hogy ha sok pénzt akarsz költeni, akkor nem nézel utána rendesen mindennek. Hajlamos vagy beleugrani, pedig ha okosan döntesz, akkor rengeteg ideig kiszolgálhat az adott dolog, amit le szeretnél cserélni. Kérdezd körbe bátran az ismerőseidet is, hogy ők mit ajánlanak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók most nagyon felerősítik a kreativitásodat. Igyekszel a tudásod legjavát nyújtani, hogy megszilárdítsd a helyed, és a riválisaid közt bizonyíts. Bár akadnak problémák, de össze tudod szedni az erődet, hogy legyőzd ezeket. Nem szabad, hogy bármilyen akadály visszavessen. Sose szegje kedvedet egy minimális kudarc, csak próbálj meg mindig előre tekinteni.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Fel fog rövidesen tűnni valaki, aki szívességet kér tőled. Könnyen tudod teljesíteni, szóval ne mondj neki nemet, mert kamatostul vissza fogod tőle kapni a jövőben az odaadásodat. Egyre jobban megvisel a meleg, és nehezen tudod kipihenni magad. Muszáj lesz valami praktikát találnod, mert a nem alvás fel fog mindent borítani nálad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ki kell szabadulnod a négy fal közül, és társaságba menned. Meg fogod látni, hogy mennyi remek ötletet kaphatsz a problémáid megoldására. Semmiképpen se kezd el rajtuk egyedül morfondírozni, mert nem úgy pörög az agyad, ahogy kellene. Ha nehéz döntések állnak előtted, azokkal mindenképpen várj pár napot.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hajlamos vagy minden ügynek nagy feneket keríteni, pedig semmi szükség nem lenne rá. Oda fogsz megint jutni, hogy túl fogod bonyolítani a dolgokat. Ez energiát és időt vesz el, pedig könnyedén tudnál előre haladni, ha nem állsz le minden aprósággal foglalkozni. Azt főleg ne próbáld megmagyarázni, mit miért csinálsz, csak csináld. A hidegvér most fontos lesz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha sokat szórakoztál mostanában, akkor ideje lenne visszavenni belőle. Nagyon ki fogsz merülni, ami a munkádra, vagy a céljaidra is hatással lehet. Az érzelmeidet amúgy is negatív töltés járja át. Könnyen megsértődhetsz, vagy eshetsz depresszióba. Most saját magad meglelése az első, és akkor leszel igazán boldog, ha előre tudsz haladni.

Bak (december 22. - január 20.)

A hátráló Merkúr igen csak visszavesz a kommunikációs energiáidból. Elég nehezen tudod másokkal megértetni magad, ami felesleges konfliktusokat szülhet. Ne menj bele nagyobb eszmefuttatásokba, a fontosabb döntéseket meg főleg ne most beszéld meg másokkal. A könnyed baráti csevejre viszont alkalmas lehet ez a nap. Este üljetek be valahova, és szabadulj fel picit.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Szakmailag nagyot léphetsz előre, és az ötleteidet a kollégáid is díjazni fogják. Jobb, ha nem tartasz magadban semmit, mert el fognak veszni a pozitív meglátásaid. Ügyesen tudsz jelenleg szervezni, és rengeteg időt tudsz spórolni magadban. Viszont kutakodj picit magadban, mert pár dologról megfeledkezhettél.

Halak (február 20. - március 20.)

Az következő napokban olyan dolgok fognak történni, ami miatt nagyon büszke lehetsz a családodra. Ez még akkor is így lesz, ha nem vagytok túl jóban mostanság. Anyagi ügyekben kerülnöd kell a kockázatos megoldásokat. Mindenben menj biztosra, ha meg akarod őrizni a megtakarításodat. Azt meg ne is említsük, hogy költs feleslegesen.

Borítókép:  Shutterstock

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás