promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nyugalom, vagy kihívás vár rád?
Borítókép:  Pinterest
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új hónap kezdődik, de a problémák most is sorban állhatnak. Lássuk, mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Váratlan események zavarhatják meg a terveid kivitelezését, szóval fejben és lélekben próbálj meg felkészülni mindenre. A te elképzeléseid is percről percre változhatnak. Próbálj megnyugodni, és rendet tenni a káoszban. Rajtad is múlik, hogy rendezni tudod-e rendesen a gondolataidat. A kapkodás most semmi jóra nem fog vezetni.

Bika (április 21. - május 20.)

A héten próbálsz arra törekedni, hogy az anyagi biztonságodat növeld, és ma is elkezdhetnek ilyen gondolatok előjönni a fejedben. Erre minden esélyed megvan a bolygók állás szerint, szóval magabiztosan vágj bele. Valaki viszont fel fog tűnni az életedben, aki bizonytalanná tesz az eddigi nézeteidet illetően. Próbálj meg minden szituációban önmagad maradni.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem akarod kiengedni a kezedből az irányítást, és minden kényes szituációt meg tudsz oldani a csavaros észjárásoddal. Ma sok mindenki dolgozhat ellened, de ez nem biztos, hogy szándékos. Próbáld meg úgy kezelni, mint mini kihívásokat, ahol a többet ésszel, mint erővel elv érvényesül. Nem teremts le indokolatlanul senkit.

Rák (június 22. - július 22.)

Aludd ki magad, és mindenképpen töltődj fel, mert minden energiádra szükséged lesz. Hamarosan egy fontos döntést kell majd meghoznod, ami nem tűr halasztást. Ez épp úgy érintheti a karrieredet és a magánéletedet is. Próbáld rendezni magadat lélekben is, ha nem érzed magad elég felkészültnek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Új hónap jön, ami egy új kezdetet is jelenthet neked. Muszáj magad mögött hagynod néhány dolgot a múltban, de ez inkább energiát kell adjon neked. A talpraesettségedre is szükséged lesz, ha meg akarod oldani az előtted tornyosuló gondokat. Mindig csak apró lépésekben haladj, és ne akarj mindent azonnal.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem szabad, hogy mindenből lelkiismereti kérdést csinálj. Ezt a napot nagyon is uralhatja és tönkreteheti a felesleges aggodalmaskodásod. A legfontosabb, hogy semmilyen pletykával nem szabad foglalkoznod, mert azok még inkább megkavarhatják a fejedet. Legyél türelmes, mert akkor minden akadályt jól tudsz elhárítani.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy néz ki lassan előreléphetsz valamiben. Egy olyan projekt ez, amit teljesen a magadénak éreztél. Ha ügyes vagy, akkor a jövőben még pénzt is hozhat a konyhára. Ha valaki segített neked ebben, akkor ne felejts el neki köszönetet mondani, mert sértődés lehet belőle. Az estét inkább próbáld meg a családoddal nyugalomban tölteni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Hold, a Jupiter és a Plútó fényszöge miatt sikeres időszak várhat rád. El tudsz érni bármilyen célt, amit kitűztél magad elé, de most semmiképpen sem szabad feladnod. Olykor megtorpan az ember, de kérj egy kis segítséget, hogy el tudd oszlatni a félelmeidet. Nagy erőket tudsz majd mozgósítani, és az érzelmeidet is rendbe tudod tenni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygóktól elég sok energiát kaphatsz, és ezek segíteni fognak neked abban, ha váratlan kihívások ütik fel a fejüket, vagy egy komolyabb probléma. Az új hónap kezdés rád is jó hatással lehet, és fel tudod szívni magad. Arra azért vigyázz, mert a héten előkerülhetnek a kevésbé előnyös tulajdonságaid, és lehet a környezeted nem fog figyelmeztetni erre.

Bak (december 22. - január 20.)

Igazán szenvedélyes lehetsz ezen a napon, de ez rosszul is előtörhet belőled. Ha kapcsolatban vagy, akkor mindenképpen vissza kell szorítanod a féltékenységi rohamaidat. Igazság szerint az lenne a legjobb, ha a párod kedvében járnál. Szingliként kerüld a kalandokat, mert nagyon rossz hatással lehetnek rád. Inkább az igait keresd.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A közeli környezetedben eléggé összekaphatsz valakivel. Az illető nem képes téged megérteni, te pedig elég türelmetlen lehetsz vele, hogy meggyőzd az igazadról. Kész is a vita, pedig elég könnyen el tudod kerülni, ha csak a saját dolgaidra koncentrálsz. Takarítsd ki a fejed, és este menjetek el valamerre a barátaiddal. Ha ki tudsz szabadulni, az nagyon jót tud tenni.

Halak (február 20. - március 20.)

A most születő terveid és elképzelésied nem fognak eredményre vezetni. Jobban tennéd, ha elengednéd őket, mert csak felesleges energiákat fognak elvenni tőled. Nem szabad álmodoznod, és racionálisan kell nézned mindent. Azt sem szabad erőltetned, hogy fontos kérdésekben dönts. Ha muszáj, akkor kérd ki a családod és a barátaid véleményt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás