promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ha higgadt maradsz, az már fél siker
Borítókép:  Caiaimage/Rafal Rodzoch
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mi vár a csillagjegyedre a hét elején? Hidd el, hogy minden problémán túl lehet jutni.  

Kos (március 21. - április 20.)

Eléggé le vannak csökkenve az energiáid, és a feladataidat is nehezen látod el. Az odakoncentrálás is nehezen megy, viszont döcögősen pontot tudsz tenni a napodnak a végére. A fáradtság ellenére vonz a társaság, ami jó dolog, mert ha kimozdulsz, akkor a barátaid fel tudnak tölteni, és a kedvedet is vissza tudják hozni.

Bika (április 21. - május 20.)

A szerelemben ma érdemes az ösztöneidre hallgatnod. Valaki alapból vonzódik hozzád, de még nem lehet átlátni teljesen, mit is akar pontosan. Lehet neked kell előbb nyitnod, persze csak ha te is szeretnéd, hogy legyen a dologból valami. Ha kételyeid vannak bárkivel szemben, akkor bizony menekülőre kell fognod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma akarva és akaratlanul is megsérthetsz embereket. Jobb lenne, ha kétszer is átgondolnád, mit ejtesz ki a szádon. Nyugalomra lenne szükséged, és nem ellenségeskedésre. A kínos magyarázkodáshoz utólag már később lesz, szóval inkább előzd meg a nagyobb bajt. Este próbálj meg csak magaddal foglalkozni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma előjöhetnek olyan konfliktusok, amik aprónak tűnhetnek, de mégis mély problémákra világítanak rá. Érdemes lenne ezeket alaposan kibeszélned egy hozzád közelálló személlyel. Próbálj odafigyelni az egészségedre, mert néhány dologban kezd elszaladni veled a ló. A lustaságodat is próbáld meg legyőzni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon ingerlékenyen indulhat a napod. A csípős megjegyzéseiddel elég könnyen kihúzhatod a gyufát másoknál. Ügyelj arra mit mondasz, akár otthon vagy, akár a munkahelyeden. Próbáld meg átgondolni, mi, vagy ki tud a legjobban kikapcsolni, megnyugtatni, és azzal tevékenységgel, vagy személlyel töltsd a szabadidődet ma.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A hátráló Merkúr néhány tervedet felül fogja írni. Hajlamos lehetsz ma mindenből nagy ügyet csinálni. mint amilyen valójában. Válaszd az egyszerűbb utat, és próbálj túl lendülni rajtuk minél hamarabb. Használd a kreativitásodat, hogy megold a problémákat. Ha higgadt tudsz maradni, akkor az már fél siker.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Érdemes ma elkerülnöd, hogy fontos döntéseket hoz meg. Ha mégis muszáj, akkor mindenképpen kérd ki a családod, vagy valamelyik barátod véleményét. Ha van párod, ő segíthet, mert jelenleg mindenben szívesen áll melletted. Ne félj semmitől, és próbáld meg visszaszerezni a magabiztosságodat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Zűrzavaros helyzetekkel találhatod ma szemben magadat. Használd a gyakorlati érzékedet, mert az nagy segítség lehet, így sikerül praktikus megoldást találnod mindenre. A racionális gondolkodás ki tud rántani a bajból. Érdemes lenne este önmagaddal foglalkoznod, és feltöltődnöd a kedvenc elfoglaltságoddal.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ez nem igazán kedvező időszak, hogy pénzügyekkel foglalkozz, de úgy néz ki muszáj leszel. Igazából a költekezést is vissza kellene fognod picit, mert váratlan kiadások üthetik fel a fejüket. Lehet valami el fog romlani az otthonodban, vagy egy váratlan számla kerül elő a semmiből. Készülj fel mindenre, és próbálj meg spórolni kicsit.

Bak (december 22. - január 20.)

A Merkúr hátrálása miatt eléggé szórakozott lehetsz, szóval próbálj meg jobban figyelni és koncentrálni. Megfeledkezhetsz dolgokról, és ha valami fontos megy ki a fejedből, akkor az felboríthatja az egész napodat. Most nem árt, ha előveszed az emlékeztetőt, és már reggel felkészülsz mindenre. Este próbálj megnyugodni picit.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég sok a stresszes ember körülötted, de próbálsz pozitívan látni mindent, és ezt jól is teszed. Most nem szabad hagynod, hogy depresszióba ess, mert az a kisebb feladatoktól is végképp elveheti a kedvedet. A barátaid sokat segíthetnek abban, hogy megőrizd a boldogságodat. Amiatt se törj össze, ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted.

Halak (február 20. - március 20.)

Hajlamos vagy arra, hogy sokat morfondírozz és elbizonytalanodj a döntéseidben. A hátráló Merkúr most még inkább tanácstalanná tud tenni. A sok ellenvélemény még inkább összekavarhat, szóval csak attól kérj tanácsot, akiben igazán megbízol. Ne félj, mert nem fog sokáig tartani ez az állapot, és hamar visszanyered az önbizalmad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás