Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: ne ugorj bele semmilyen kihívásba

Napi horoszkóp: ne ugorj bele semmilyen kihívásba

Élet

Napi horoszkóp: ne ugorj bele semmilyen kihívásba

Élet

Ezo Terézia 05:35

Ideges vagy, illetve magyarázatot keresel az érzelmeidre? Egyáltalán hova tart a csillagjegyed? Segít a horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A változatosság fog előre mozdítani. Keress olyan elfoglaltságot, ami kielégíti a kíváncsiságod. A lelkedet és a testedet egyaránt edzened kell. Ha az utóbbinak nem teszel eleget, akkor nyughatatlan leszel, és nem tudod összeszedni magad. Sok konfliktustól megkímélheted magad, ha jól döntesz.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon romantikus, és nosztalgikus ma a hangulatod. Aki erre vevő, azt le tudod venni a lábáról. Szeretnéd félre tenni az aggodalmaidat, de nem nagyon sikerül. Ha úgy érzed, valakivel gond lehet, akkor figyelmeztesd rá. Most nagyon jók a megérzéseid, és fogod tudni, ha baj közeledik.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szabad, hogy ma magyarázatot keress az érzelmeidre. Amit a szíved diktál, úgyis az lesz az uralkodó. Ezzel nincsen semmi baj, de készülj fel, hogy az érzelmeid fognak előtérbe kerülni. A Vénusz elindult előre, szóval rengeteg bókot tudsz majd begyűjteni. Beléphet az életedbe valaki, aki teljesen le fog nyűgözni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma próbálod leplezni, hogy ideges vagy. Főleg fecsegéssel és a témák terelésével. Pedig jobb lenne, ha valamiről őszintén beszélnél. Ha őszinte vagy, akkor a barátaid megoldást fognak találni a kényes kérdésedre. Baráti szeretettel közeledsz mindenki felé, amit muszáj kihasználnod. Ma igazán megnyílhatsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma a személyes problémáid kerülhetned előtérbe. Lehet van egy közeli személy, aki rengeteg fejfájást okoz neked. A pénzügyi helyzetedet gondold át jobban, mert tudod jól, hogy túl sokat költekeztél mostanság. A jövőd érdekében sok téma van, amit tiszta fejjel kell átgondolj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Amit elterveztél, lehet nem is annyira merész, mint amibe belegondoltál. Legyél bátor, és próbáld megvalósítani. Előre mozdulhat a szerelmi életed, mert romantikus hangulatban vagy. Kedvezően alakulhatnak a dolgok, ha párkapcsolatról van szó. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik előre viszik a gondolkodásodat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma képes vagy mások problémájával azonosulni, és reagálni is tudsz rájuk. Ez azt is jelenti, hogy rengeteg gondot tudsz megoldani, és közben a saját gondjaidra is megoldást fogsz találni. Könnyedén meg tudod nyugtatni egy barátod, akinek látod, hogy kezd félre menni az élete. Meríts ebből te is, mert sok jóra bukkanhatsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon nagyvonalú, és adakozó voltál az elmúlt időben, ha a barátaidról van szó. Lehet vissza kellened fogni a kiadásaidat, és a lelki megnyilvánulásaidat. Nem sokan értik meg, mit képviselsz valójában, és rájuk kár időt pazarolni. Jobban jársz, ha saját magaddal törődsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Több érdekes eseményt is tartogathat a mai nap, ha engedsz neki, és keresed a kihívásokat. Rengeteg energia van benned, és a kisebb kilengések sem tudnak kihozni a sodrodból. Új embereket ismerhetsz meg, akik nagy változásokat hozhatnak az életedbe. Legyél nyitott ma, és megtörténhet a csoda.

Bak (december 22. - január 20.)

Sok csapás sújthat a mai napon, de tudnod kell, hogy ez nem a te hibád. Remekül fogsz hozzáállni, és próbálod megtalálni a megoldást. Minden ötleted jól sülhet el, szóval ne vess el semmit. Ne ugorj bele semmilyen kihívásba, mert az csak rosszul sülhet el, legyen az befektetés, vagy baráti jótanács.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A Merkúr és az Uránusz segítségedre van, hogy gyorsan végezz a munkáddal, de eléggé ki vagy merülve. Ha nem töltődsz fel a hétvége előtt, akkor nagyon sok rossz döntést hozhatsz. Ne hagyd befolyásolni magad mások által. Kövesd az álmaid, és használd ki az összes kreativitásod. Jelenleg jobb ötleteket fog hozni, mint gondolnád.

Halak (február 20. - március 20.)

Készülj fel, mert ez a nyár innentől többször lángba boríthatja a szíved. Örülj neki, mert ha türelmes vagy, kiválaszthatod magad mellé, hogy ki legyen az igazi. A meglévő kapcsolatodra sajnos veszélyt jelenthet egy harmadik személy. Gondold végig, bele akarsz-e menni egy újabb kihívásba, vagy kevesebb izgalomra vágysz.

Borítókép: Medical News Today