promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet sok dolog szakad a nyakadba a hétvégén?
Borítókép:  SheKnows
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne hagyd, hogy a problémák uralkodjanak. Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Bátornak és erőteljesnek érzed magad, szóval hiába van hétvége, belevághatsz valamilyen nehezebb feladatba is. Úgy fogsz rajta végigsiklani, mintha nem is lett volna. A mai nap ideális arra, hogy kipróbálj valamilyen új sportot, vagy szabadidős tevékenységet. Ha van párod, akkor egy nagyon szenvedélyes éjszakát tölthettek együtt.

Bika (április 21. - május 20.)

Valami, vagy valaki váratlanul felboríthatja a hétvégi programodat. Ezzel nincs mit tenni, de ha olyan személyről van szó, akit nem kedvelsz, akkor ennek ne adj hangot. Így is ki tudod majd hozni a szombatból a maximumot, és nem hiányzik mellé a felesleges konfliktust, ráadásul jó hírek is fognak érkezni a bonyodalmak mellé.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma nagyon érzelmes vagy, és az indulataid vezérelhetnek. Ez nem jó, mert így többnyire mindig rossz döntéseket hozol. Elkapkodhatsz, elhamarkodhatsz egy lépést, de jobb, az szépen átgondolsz mindent, és az eszedre hallgatsz. Mivel az érzelmeid uralkodnak, ez pozitív hatással lehet a romantikus énedre. Tölts időt a pároddal, ha van.

Rák (június 22. - július 22.)

A Merkúr és a Hold miatt csúcson van a kommunikációs készséged. Pillanatok alatt teremtesz kapcsolatot ismeretlenekkel is. Mindenképpen mozdulj ki a négy fal közül, hogy ezt kamatoztatni tudd. Lehet, olyan emberrel találkozhatsz, aki segíthet a céljaid elérésében, de a nagy szerelemre is rátalálhatsz. Most mindenkit le tudsz venni a lábáról.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Váratlan események hozhatnak ki a sodrodból, ami a párodra is hatással lehet. Ez nem biztos, hogy nyugtalanító lesz. Lehet, olyan dologra jössz rá, ami felnyithatja a tudatodat. Legyél nyitott, és próbáld meg a szépet meglátni mindenben. Erre jelenleg nagy szükséged van, mert elég sok negatív energia vesz körbe. Bízz magadban, és a hozzád közelállókban is, nem akarnak neked rosszat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók állása miatt a vonzerőd a csúcsra fog érni. Lehet még egy kis flört is belefér, de ha már van párod, akkor felesleges ezzel növelni az önbizalmadat. Ha szingli vagy, akkor meg ne várj komoly dolgot ettől az egésztől. Jó döntéseket hozhatsz ezen a hétvégén, szóval ne hagyd kicsúszni a kezeid közül a problémákat.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az anyagi helyzetedet illetően óvatosabbnak kellene lenned. Ezen a hétvégén olyan kiadásokba verheted magad, amit később megbánhatsz. Ne engedj a csábításnak, mert később nagy szükséged lehet a tartalékaidra. Próbáld meg otthoni elfoglaltságokkal elütni az időt, most amúgy is ez tud feltölteni igazán.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Meglepő híreket kaphatsz a hétvégén a családtól. Remélhetőleg ezek nem lesznek negatívak, mert ha igen, akkor lehet bele kell folynod a probléma megoldásába, amihez jelenleg nagyon nincsen kedved. Fontos kérdésekben nem érhettek most egyet, de próbáld meg kerülni a konfliktust. Egy románc van kibontakozóban, de ha már van valakid, akkor még a flörtöt is kerüld el, mert félreértés lehet belőle.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit szétszórt vagy, és még azt se tudod konkrétan, hogyan nézzen ki a hétvégéd. Lehet túl sok meghívás, vagy program közül válogathatsz. Válaszd azt, amihez a legjobban kedved van, és udvariasan utasítsd vissza a többit, nehogy sértődés legyen belőle. Megterhelő heten vagy túl, szánj időt az otthoni pihenésre is.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet elég sok dolog fog a nyakadba szakadni a hétvégén. Kell csinálnod egy rendszert, hogy mindenre legyen időd. Rosszul méred fel az energiáidat. Nem szabad, hogy rengeteg erőt vegyen ki belőled a hétvége, pont, hogy fel kell töltődnöd pihenéssel. Kapkodás helyett állíts fel fontossági sorrendet. Nem biztos, hogy mindennek most kell pontot tenned a végére.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Változás, és megújulás következik be az életedben. Ez a lelki és az anyagi helyzetedet is érintheti. Most kell eldöntened azt is, hogy mik azok a dolgok, amiket szeretnél kigyomlálni a mindennapjaidból. Amik csak energiát szívnak el, de nem adnak cserébe semmit, azokat nem éri meg megtartanod. Az önbizalmad a csúcson van, használd ki.

Halak (február 20. - március 20.)

Ambiciózus vagy és sikerre törekszel. Az alkotási vágyad nagy, és új dolgokat hozhatsz létre, amiből akár pénzt is teremthetsz később. Az se baj persze, ha magadra koncentrálsz, és valamilyen új hobbit találsz magadnak. Ki fogsz virágozni teljesen, és még egy friss szerelem is kezdetét veheti. Figyelj oda a jelekre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás