promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: valamilyen konfliktus, vagy a siker közeledik feléd?
Borítókép:  GoodFon
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Feszült lehet, vagy akár le is lassulhat a csillagjegyed... Egyik sem világvége, de lássuk, hogy mi vár rád!

Kos (március 21. – április 20.)

Elég sok olyan határidős dolgod van, amit nem szabad tovább hallogatnod, különben nagy káoszt okozol magad körül. Próbálj meg rendszerezni, és nyugodt fejjel belevágni mindenbe. A kapkodással csak hibát hibára fogsz halmozni. Így is lesz időd mindenre, csak nem szabad lustálkodnod, sem nyugodtan hátradőlni.

Bika (április 21. – május 20.)

Kicsit feszült vagy ma, így semmi kedved a váratlan meglepetésekhez. Pedig lesz benne részed, de azt még a csillagok sem tudják megmondani, hogy ez a meglepetés pozitív, vagy negatív lesz-e. Mindenesetre készülj fel a kellemetlenségekre is. Most ne ítélkezz elhamarkodottan, mert később nagyon meg fogod bánni a kijelentéseidet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A Merkúr hátrálni kezdett, ami kedvezőtlenül hathat az anyagi helyzetedre. Még azt is számításba kell venned, hogy valamilyen veszteség ér. Váratlan kiadás is felütheti a fejét, például elromlik valami otthon a következő napokban. Nosztalgikus hangulatban vagy, de ne hagyd, hogy a jókkal a rossz emlékek is előtörjenek.

Rák (június 22. – július 22.)

Eszedbe juthat pár rendezetlen konfliktus, amiknek még nem tudtál pontot tenni a végére. Ha úgy döntesz, helyrehoznád, akkor nagyon higgadtan kell kezelned az egészet, főleg, ha friss a dolog. Néhány elfeledett emberrel is felveheted a kapcsolatot, de nagyon óvatosan közelíts, nehogy azt higgyék, ki akarod őket használni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Előnyös kapcsolatokat tudsz ma kiépíteni, amik nagy hasznodra lehetnek a későbbiekben. Ezeket ne kezeld barátságként, de készülj fel, hogy később ők is kérhetnek tőled szívességet. A családod okozhat némi fejtörést az életedben. Lehet neked kell majd megoldanod egy problémát, amit ők okoztak.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Nagy meglepetésekben lehet részed a mai napon, és előfordulhat az is, hogy valamelyik emberben pozitívan fogsz csalódni. Elő szokott fordulni nálad, hogy elsőre rosszul ítéled meg az embereket. Előjöhet a spórolási kedved, de figyelj oda, hogy ezzel ne menj másoknak az idegeire, olyan dolgon pedig ne spórolj, amin nem lehet.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A csillagok jótékony hatással vannak az egészségedre. Ha betegeskedtél mostanában, akkor kellő energia gyülemlik fel benned, hogy teljesen meggyógyulj. A céljaid elérése érdekében nem ártana, ha segítséget kérnél. Ha jó csapatot szedsz össze, akkor kiválóan fogtok tudni együtt dolgozni, és nagy eredményeket érhettek el.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Az érzelmi alapú problémákat nagyon nem fogod tudni kezelni a mai napon. Szóval például ha problémád van a pároddal, azt semmiképpen ne ma üljetek le tisztázni. A gyakorlatias dolgokban vagy toppon, és ezekkel foglalkozz. Könnyen elragadhatnak az indulataid, szóval maradj csak a kis világodban.  

Nyilas (november 23. – december 21.)

Komoly sikereket érhetsz el, főleg, ha az alkotás felé veszed az irányt, és valami egyedit szeretnél letenni az asztalra. Nem a pénzkeresési lehetőséget nézed benne, de még azt is hozhat a konyhára. Ha szingli vagy, akkor hamarosan egy lenyűgöző személy fog belépni az életedbe, akinek nehéz lesz ellenállnod. Remek hangulatban vagy, élvezd ki.

Bak (december 22. – január 20.)

Minden jól alakulhat a napodban, kivéve abban, hogy túlköltekezheted magad, és felesleges dolgokra szórhatod el a pénzt. Vagy hagyd otthon a pénztárcádat, vagy tervezd meg, mire van szükséged. Az estét is jobb lenne otthon töltened nyugalomban. Válaszd a csendes sorozatozást, olvasgatást a bulizás helyett.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Felelősséget kell vállalnod egy kínos ügyben, még akkor is, ha már rég nem érint téged a dolog. Tudod jól, hogy néha utolérnek ezek a szerepek, nem tudsz mit tenni ellene. Legyél higgadt, jó villámhárító lehetsz, hogy ne harapózzon el a dolog, ami neked is az érdeked valamennyire. Ha ügyes vagy, még jutalmad is lesz belőle hálaként.

Halak (február 20. – március 20.)

A Merkúr hátrálása rád is hatással van. Minden kicsit lelassul körülötted, így te is, ami ingerültséget hozhat ki belőled. El kell olykor fogadnod, hogy nem tudod kihozni magadból a maximumot. Elő kell venned a lazább felfogásodat, és hagynod, hogy csak sodorjon az ár.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás