promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jó, vagy kellemetlen meglepetésben lesz részed?
Borítókép:  Natural Factors
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég sok csillagjegyre vár roppant bonyolult nap, de segítünk, hogy ne uralkodjon el a káosz.

Kos (március 21. – április 20.)

Legyél körültekintő ma, bármibe is fogsz. A hivatalos ügyeket sem kellene tologatnod a végtelenségig. Jobban kellene beosztanod az idődet, mert ez mostanában nem igazán megy. A listázás régi módszer, de még mindig beválik. Addig nem jöhet el a pihenés, amíg mindent ki nem húztál róla.

Bika (április 21. – május 20.)

Jól vigyázz a munkahelyeden, mert páran eléggé ellened vannak. Úgy akarnak tenni, mintha te lennél a leggyengébb láncszem, pedig ez egyáltalán nincs így. El kell engedned ezeket a megjegyzéseket a füled mellett és csak a céljaidra koncentrálni. Ne feledd, hogy a családod és a barátaid mindenben melletted vannak, és támogatnak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Előfordulhat, hogy valaki bosszantó kéréssel fog hozzád fordulni. Ezek mindig váratlanul jönnek, de hát nem tudsz ellene mit tenni. Ebben a szituációban sajnos nem lehet nemet mondanod, szóval fogcsikorgatva meg kell tenned a dolgot a saját magad érdekében is. Ess minél hamarabb túl rajta, ne tologasd, aztán tiszta lappal indulhat minden.

Rák (június 22. – július 22.)

Pénzügyi bonyodalmakba kerülhetsz a Hold és a Szaturnusz miatt. Nem tudni még, hogy fog ez téged érinteni. Lehet váratlan kiadás szakad a nyakadba, szóval jelenleg nem szabad szórnod esztelenül a pénzt. Nem kellemes állapot, de mindig kellene legyen tartalékod. Ebben ideje lenne felnőnöd, és valószínűleg ezt már mások is megemlítették neked.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A bolygók gyengítik az energiádat, de most nem szabad elhagynod magad. Sok kihívás vár még rád, szóval pihend ki magad, és töltődj fel a kedvenc elfoglaltságoddal. A kommunikáció nem lesz az erősséged ma, de amúgy is a saját dolgaiddal kellene foglalkoznod. Ne menj bele semmilyen pletykába, mert csak feleslegesen fog forrni tőle az agyvized. A párodra továbbra is számíthatsz mindenben.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Sokszor elhatározol valamit, és azt feladod az első komolyabb akadálynál. Ez elég rossz hozzáállás, sokkal kitartóbbnak kellene lenned. Nem kell erőlködnöd, de egyedül sem túllendülnöd az akadályokon. Ne szégyellj segítséget kérni. Fortuna ma kegyes lesz hozzád, és simán el tudsz intézni bármilyen kacifántos ügyet.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Készülj fel, mert úgy néz ki, egy közeli ismerősöd fog megbántani. Ez olykor nem lehet elkerülni, hiába vagytok jóban. Egy vita fog picit elszabadulni. A seb természetesen annál mélyebb lesz, minél közelebbi emberről van szó. Fel fog paprikázni téged ez az egész, de később mindenképpen meg kell beszéljétek. Rá fogtok jönni, hogy mindketten hibásak vagytok.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Hold és a Szaturnusz neked is beleszól az életedbe. Főleg otthon jöhetnek elő problémák, ráadásul pont olyan területen, ahol nem számítanál rá. Neked alapból is kerülnöd kellene a konfliktusokat, de most különösen. Nem szabad forrófejűnek lenned, mert csak felesleges vitákat generálhatsz. Ma csak bólogass, majd később tisztázod, mi az álláspontod.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ma mindenkivel picivel diplomatikus hangnemben kellene kommunikálnod, legyen az a barátod, a családtagod, vagy akár a szomszédod. Van benned egy adag lazaság, amit észre sem veszel, és ez elég lenézőnek tűnhet. Komolyabb, érzelmesebb dolgokba se menj most bele, mert nem tudod a helyén kezelni az érzéseidet.

Bak (december 22. – január 20.)

Nagy meglepetésben lesz részed, aminek a középpontja egy hozzád közelálló személy. Meglepően fogod tapasztalni, hogy teljesen más, mint amilyennek megismerted. A kialakított kép teljesen megváltozhat benned. A bolygók állása szerint nagyobb az esély, hogy pozitívan csalódsz, de sajnos az ellenkezője sincsen kizárva.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Most kerülnöd kell a rázós helyzeteket, valamint a konfliktusokat. Az eszed mindig a helyén van, de a bolygók állása szerint ebből jelenleg csak vesztesen kerülhetsz ki. Az érzelmeidet is félre kell tenned picit, mert ezek is rossz döntéseket szülhetnek ma. Ritkán fordul ilyen elő, de most bizony meg kellene húznod magad.

Halak (február 20. – március 20.)

A mai nap jelszava a türelem kell legyen. Olykor nehéz, de vegyél mély levegőket. Rengeteg a tennivalód, és a környezetedben is mindig akad olyan, aki fel tud paprikázni a megjegyzéseivel. Este az lenne a legjobb, ha kikapcsolódnál picit, és a barátaiddal töltenéd a szabadidődet. Ők majd elűzik a stresszt, ne aggódj.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás