promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: elhamarkodottan dönthetsz a hétvégén?
Borítókép:  BNESIM
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Romantika, vagy inkább valamilyen fejfájós probléma vár rád a hétvégén? Segítenek a csillagok!

Kos (március 21. – április 20.)

A Mars helyzete miatt elég fáradékony vagy, és nagyon kevés az energiád. Jobb lenne, ha pihenéssel töltenéd a hétvégét, de ebben elég sok minden meggátolhat. A családod és a barátaid lehet programot terveznek neked, de ha úgy van kedved, inkább mondd le, és lustálkodj otthon egy nagyot.

Bika (április 21. – május 20.)

Ha ezt az estét a pároddal töltöd, akkor egy nagyon jó estétek lehet együtt. Olyan élményeket kaphatsz, amiben már nagyon régen nem volt részed. Szingliként nincs a helyén a vonzerőd mostanában, de ezt inkább csak te látod így. Meríts egy önbizalmat és merj nyitni mindenki felé, mert csak így találhatod meg az igazit.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A Merkúr lehet a segítségedre abban, hogy jobban átgondold, mire költs. Ha ügyes vagy, akkor nagyon jól tudod kezelni a megtakarításaidat, és még hasznot is tudsz termelni. Amire azonban nem szabad sajnálnod a pénzt a hétvégén, az a szórakozás. Ideje lenne meglepned magad valami jó programmal, és kiszakadni a mókuskerékből.

Rák (június 22. – július 22.)

Ma igazán meglepheted a környezeted néhány döntéseddel, azonban ezek mind pozitívak. Ki tudod zárni az érzéseidet, és hideg fejjel tudod átgondolni a téged körülvevő problémákat. Nem mindig jó a szívünkre hallgatni, és ezt neked is el kell fogadnod. Meg tudsz nyílni, de figyelj arra, hogy másokat is meghallgass.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Eléggé meg van billenve a belső egyensúlyod, és apróságokon akadhatsz ki. Te is érzed, hogy nem igazán találsz vissza önmagadhoz, pedig hamar észbe kellene kapnod, különben nagyobb gödörbe taszíthatod magadat. Rendezd a nehéz ügyeidet, és az érzelmeidet. Rövid ideig tart az a bolygóállás, ami ezt okozza nálad, szóval ne aggódj feleslegesen semmin.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A természet lehet a legjobb barátod a hétvégén. Próbálj meg kirándulni, de ha szeretsz kertészkedni, még az is kikapcsolhat, valamint feltölthet. Próbálj meg időt tölteni a családoddal, vagy keresd fel a régi barátaidat, akik már lehet hiányolnak. Egy őszinte beszélgetés rendbe tehetne a fejedben néhány dolgot.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Nagyon figyelned kell magadra, mert hajlamos vagy elhamarkodottan dönteni mindenben. A meggondolatlan viselkedésed miatt okolható a stressz is. Nem igazán tudod követni, ha gyorsan pörögnek körülötted az események. Gondold végig, mi nyugtat meg a legjobban, és tölts azzal a cselekvéssel egy kis időt.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ritkán van ilyen nálad, de a romantika kerülhet előtérbe ezen a hétvégén. Nyugodt és higgadt lehetsz, ha a pároddal töltheted a szabadidődet. Ha szingli vagy, akkor bizony ki kellene mozdulnod, mert jó esélyed van partnert találni magadnak. A legfontosabb, hogy iktass ki magad körül minden stressz-helyzetet.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kisebb gondjaid támadhatnak a hétvégén. Nem kell nagy káoszra gondolnod, de például elromolhat valami, vagy te okozhatsz magadnak valamilyen felesleges bonyodalmat. Az eszközökkel nem tudsz mit tenni, de te átgondolhatod nyugodtan, mit hogyan szeretnél. A higgadtság lehet jelenleg a legfőbb fegyvered, szóval használd.

Bak (december 22. – január 20.)

Ma képes vagy megnyílni olyan dolgokban, amikben nem igazán szoktál. Használd ki ezt az alkalmat, mert igazán jó tanácsokat kaphatsz valamelyik családtagodtól, vagy közeli barátodtól. Remek alkalom lehet ez arra, hogy lezárj magadban valamilyen régi lelki törést, ami még mindig motoszkál benned. Gyors lesz az észjárásod a hétvégén, és tele leszel jó ötletekkel is.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A mai nap kellene elkerülnöd azt, hogy pénzügyi kérdésekbe bonyolódj. Rossz döntéseket is hozhatsz, ráadásul a hangulatodnak sem tesz jót. Elég könnyelmű lehetsz néhány dologban, szóval legyél megfontoltabb a hétvégén. Sokszor jók a hirtelen támadt ötleteid, de most ne engedj a csábításnak, különben csak kárt csinálsz, hasznot viszont nem.

Halak (február 20. – március 20.)

Jelenleg a lehető legjobb dolgok sülhetnek ki az ötleteidből, szóval ne engedd, hogy bárki is visszafogja a kreativitásod. A barátaid igazán feltölthetnek energiával. Ha nincs kedved kimozdulni, akkor hívd meg őket magadhoz. A házi munkát nyugodtan félreteheted, mert csak le fog szívni teljesen, és nem lesz időd magadra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás