promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet ma nem jön össze semmi a csillagjegyednek?
Borítókép:  OurStyle
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Semmi sem sikerül, vagy pont kirobbanó formában vagy? Lássuk, hogy mit jósolnak a csillagok erre a napra! 

Kos (március 21. – április 20.)

Pénz állhat a házhoz, ami nagyon jó hír, de ehhez a te ügyeskedésed is kell. Bár a szerencse a te pártodon áll, viszont ez nem jelenti azt, hogy belemenj valamilyen nagy kockázatba. A csillagok szerint nagyon jól tudod mozgatni a pénzt a következő napokban, szóval ezt használd ki.

Bika (április 21. – május 20.)

Elégé rossz lehet a hangulatod. Benne lehet az is a pakliban, hogy megbántott valaki. Nem szabad, hogy magadban emésztgesd a dolgot, inkább meg kellene beszélned vele. Ez a nap jó lehet arra is, hogy rendezd valamelyik korábbi sérelmedet. A költekezést mindenképpen fogd vissza, jelenleg nem tudsz jól bánni a pénzzel.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Van úgy, hogy az embernek rossz napja van. A csillagok nem a te oldaladon állnak, szóval ne gyötörd magad, ha nem sikerülnek az elképzeléseid. Mindenképen kerülnöd kell a konfliktusokat is, különben nagyon éles vitákba keveredhetsz. Ez nem a legjobb alaklom arra, hogy változtatásokat eszközölj az életedben, inkább próbálj meg szórakozni.

Rák (június 22. – július 22.)

Előfordulhat, hogy kételkedhetsz önmagadban, és a képességeidben. Ez csak egy kis önbizalomhiány, szóval ne emészd magad semmin. Képes vagy jelenleg mindenre, amit kitűztél magad elé. Ha kell, akkor meríts egy kis erőt a barátaid vagy a családod pozitív hozzáállásából. Mindenképpen csak lassú tempóban haladj. Ha gyorsítasz, akkor bizony hibázni fogsz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Kicsit bizonytalan lehetsz néhány döntésedben, de ne félj, ez változni fog, és visszatér a magabiztos éned. Van néhány munka, amit a hátad közepére sem kívánsz, de muszáj vagy elvégezni. Ha túl sok teendőt tologatsz magad előtt, akkor ismét minden egyben fog a nyakadba zúdulni. Próbáld meg jobban beosztani az idődet.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Eléggé bosszús napod lehet, és azt is érezheted, hogy valaki szándékosan akar kitolni veled. Néha összejönnek a dolgok, és ezért nem szabad senkit sem hibáztatnod. Legyél türelmes, és hideg fejjel racionálisan gondolj végig minden problémát. Hidd el, minden akadályon át tudsz lendülni. Próbáld meg jól kezelni a dühödet, és ne vetítsd ki senkire.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Igazán szeretet éhes lehetsz ezen a napon. Ha teheted, akkor mindenképpen töltsd a partnereddel a szabadidődet. Ha szingli vagy, akkor a mai nap nem alkalmas az ismerkedéshez, mert túl érzékeny lehetsz, és nem tudod a valódi arcodat mutatni. Inkább szabadulj ki, és töltődj fel a barátaiddal. A gondokat most mindenképpen hagyd magad mögött picit.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Nem megy minden rendben a munkád körül, és azt is észreveheted magadon, hogy lassabban teljesíted a kihívásokat. Ezzel nincsen semmi baj, de amit elhalaszthatsz holnapra, azt inkább tedd meg. Kipihenten sokkal könnyebben lendülsz majd túl mindenen. Tervezz előre, az rengeteg mindenen átsegíthet majd.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Próbálj meg ésszerűen állni a kapcsolataidhoz. A szerelem még nem ok az elköteleződésre, és az álarc viselése sem megoldás. Ezt sokszor alkalmazod a barátaid, családod előtt is, pedig nem kellene. Sokkal jobb lenne, ha önmagad lennél. Az igazi boldogságnak ez az egyik kulcsa, hogy jól érzed magad a bőrödben. Tedd félre a megfelelési kényszert.

Bak (december 22. – január 20.)

Kellemes hírek várhatnak a munkahelyeden, de alapból a munkával kapcsolatos ügyekhez is jó dolgokat jósolnak a csillagok. Ha álláskeresésben vagy, lehet most fogod megtalálni álmaid helyét. Ha így lesz, mindenképpen becsüld meg. Jelenleg pozitív energiák vesznek körül, szóval bátran vágj bele minden tervedbe.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A kreativitásod még mindig a csúcson van, amit nem szabad a szőnyeg alá söpörnöd. Mindenképpen jegyzeteld le az ötleteidet, mert nálad előfordul, hogy a következő nap már valami egészen más uralja az agyadat. Könnyen túl tudsz jutni a munkádon, és így több időd maradhat magadra és a pihenésre. Tegyél meg valamit, amit már régóta halogattál.

Halak (február 20. – március 20.)

Lehet fel fog tűnni az életedben néhány rosszakaró. Ilyenek mindig vannak, de azon gondolkodj el, hogy megtanultad-e őket kezelni. Ha nem, akkor nyugodtan kérj tanácsot a legjobb barátaidtól, vagy valamelyik közeli családtagodtól. Kerüld a pletykákat, még akkor is, ha nem te vagy a középpontjukban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás