promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: mi vár rád a hét utolsó napján?
Borítókép:  UAFS
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A megszokott dolgok, vagy a domináns viselkedés lesz az ellenséged? Segítenek a csillagok, hogy mindent rendezni tudj!

Kos (március 21. - április 20.)

Igazán vágysz ma a társaságra, és jól is érezd magad, ha emberek között lehetsz. Szívesen elmondod a véleményed, és ki is nyitják teljesen a tudatodat az eszmecserék. Eredeti meglátásaid lehetnek most. Ha eszedbe jut közben valamilyen jó ötlet, akkor azt nem ártana lejegyezned. Ki tudja, később még profitálhatsz is belőle.

Bika (április 21. - május 20.)

Az egyszerűbb, és hétköznapi dolgokat is tudod ma értékelni. Nem is lenne rossz, ha nyitottabb lennél az élet apró örömeire. Ezek között találhatsz olyat, ami igazán feldobja az életedet, és akár meg is könnyítheti. Nem mindig a bonyolult a legjobb. Közben lehet aggódtál a pénzügyeid miatt, de hamarosan biztonságban érezheted magad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha szingli vagy, akkor most kellene igazán bedobnod magad. Amúgy is egyre több figyelmet fordítasz a külsődre, ami egyáltalán nem rossz dolog. Nagy hatást gyakorolhatsz a környezetedben az ellenkező neműekre. Ha kapcsolatban vagy, akkor nem ártana leülni a pároddal átbeszélni néhány problémát, amikről előfordulhat, hogy nem is tudsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Előtörhet belőled egy vágyódás az egykori szerelmed iránt. Ha már boldog vagy valakivel, akkor ezt el kellene hessegetned, mert csak bonyolultabbá tenné az életed. Viszont ha szingli vagy, akkor nem ártana elgondolkodnod, hogy újra lehet-e kezdeni az egészet. Magadban kell eldöntened ezt a vívódást, inkább ne vonj bele senki mást.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Erős baráti kapcsolatokra lenne szükséged, mivel úgy érzed, a mostaniakkal nem igazán tudod megosztani rendesen a problémáidat. El kellene gondolkodnod, hogy kikre van szükséged, és kikre nem az életedben. Sok feszültség lehet mostanában körülötted, szóval próbálj meg figyelni a lelki békédre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Merkúr és a Hold szembenállása miatt nem igazán tudod összehangolni a gondolataidat és az érzelmeidet. Ettől függetlenül kellemesen telhet a napod, de ki kellene kapcsolnod az agyadat végre. Próbáld meg a kedvenc hobbiddal elütni az időt, és egyáltalán ne foglalkozz az élet bonyolult kérdéseivel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Próbálod elkerülni a megszokott dolgokat, mert már az agyadra megy kicsit a hétköznapi rutin. Még a kreatívabb tevékenységeket is unalmasnak tarthatod, ha már sokadjára kerülnek elő. Próbálj meg változtatni, és izgalmat csempészni az életedbe. Ma tegyél valami olyat, ami egy másik napon abszolút nem jutna eszedbe. Most tényleg élvezni fogod!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha félreteszed a domináns viselkedésedet, akkor remekül fogsz ma tudni kommunikálni mindenkivel, főleg a pároddal. Olyan hidak nyílhatnak meg köztetek, amikről nem is hitted, hogy létezhetnek. Próbáld meg meghallgatni másik problémáját, mert sok közös pontot fogsz felfedezni ebben a környezeteddel.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Legszívesebben otthon töltenéd a napot, de ha megpróbálsz kimozdulni, akkor rengeteg meglepetésben lehet részed, és fel is tudsz töltődni. Lehet nem lenne rossz ötlet egy romantikus vacsora a pároddal valamelyik közeli étteremben, de találkozhatnál a barátaiddal is egy kis beszélgetésre.

Bak (december 22. - január 20.)

Leginkább az alkotómunkával tudsz ma feltöltődni, legyen az bármi. A kreatív éned a csúcson jár, és kamatoztathatod is ezt. Vonulj kicsit félre, és tedd azt, ami jól esik. Az se baj, ha picit tovább maradsz fent a kelleténél. A következő héten vár rád pár nem hétköznapi akadály, de könnyedén fogsz rajtuk átlépni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha független vagy, akkor várhat rád egy igazán nem hétköznapi randi. Legyél mindenre nyitott, mert lehet megtalálhatod a számodra tökéletes választást. Ha van párod, akkor épp itt lenne az ideje leülnöd vele komolyabb dolgokról is beszélgetni, amit általában mindig elodáztok. Fontos érték neked most a család, és mindenben próbálod őket segíteni.

Halak (február 20. - március 20.)

Érdemes lenne valamilyen kulturális programot találnod magadnak, ami igazán fel tud tölteni. Egyedül, vagy a pároddal, az teljesen mindegy, így is úgy is jól fogod érezni magad. Este azonban szükséged lenne egy nagy alvásra. Kipihenten kell belevágnod a következő hétbe, mert nagy kihívások várnak majd rád, és előfordulhat, hogy nehéz döntések is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás