promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet túl könnyelmű, vagy szétszórt a csillagjegyed?
Borítókép:  Enterpreuner
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha úgy érzed, nem kerülnek egyenesbe a dolgok, akkor segítenek a csillagok.

Kos (március 21. - április 20.)

Jobban oda kellene figyelned arra, hogy mit mondasz. Olykor mindenkiben ott lapul a pletykálkodás, de most igen kellemetlen helyzeteket szülhet körülötted. Inkább magaddal foglalkozz, és minden rendben lesz. Ezen kívül kiegyensúlyozott napok várhatnak rád, nem kellene ezzel felborítanod mindent.

Bika (április 21. - május 20.)

Sokkal pozitívabb hozzáállást kell magadra erőltetned. Most amúgy is érezheted úgy, hogy kicsit egyhelyben állsz. Ilyenkor nem rossz dolog leírni a céljaidat, hogy mit szeretnél elérni rövid időn belül. A távoli, nagyobb tervekkel ne foglalkozz, előbb a kisebbeket csináld meg. Hidd el, így az életed is lassan elkezdhet egyenesbe kerülni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Tudod jól, hogy te sem vagy tökéletes, ezért nem kellene túl nagy elvárásokat támasztanod a környezeteddel szemben. Mostanában ismét előjöhet ez az oldalad, hogy lenézel másokat. Ilyenkor az sem rossz ötlet, ha elvonulsz picit, és tartasz egy kis én-időt. Próbáld meg megoldani az aktuális problémáidat, mert ez is lehet egy stressz forrás körülötted.

Rák (június 22. - július 22.)

Hajlamos lehetsz túlbonyolítani dolgokat akár otthon, akár a munkahelyeden. Pedig rájöhettél volna, hogy a legrövidebb út, az egyenes. Feleslegesen vonsz el így energiákat magadtól, amiket akár a hobbidra is áldozhatnál. Legyél találékony, és végez mindennel hamar. Estre próbálj meg egy kis időt szentelni a barátaidra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hamarosan mentálisan és lelkileg is egyensúlyba fogsz kerülni. Jól haladhatnak a dolgaid, ha nem próbálsz meg mindent a szőnyeg alá söpörni. Állj be egy tempóra, és azt ne engedd el, ha a feladataidról van szó. Egy váratlan esemény bár megzavarhatja a hétköznapodat, de ezen a párod vagy a barátaid hamar át fognak lendíteni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Olykor azt gondolod, hogy a boldogságot könnyen el lehet érni. Jobb lenne tisztáznod magaddal, hogy bizony ezért is meg kell küzdeni, mint mindenért az életben. Elég könnyelműen veszel mostanában dolgokat. Meg kell komolyodnod kicsit, mert bele fogsz ragadni ebbe a hozzáállásba, amit nagyon nem szeretnél.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kicsit szétszórt vagy, és megfeledkezhetsz dolgokról. Jobban jársz, ha mindenre figyelsz. Jelenleg a legkisebb elintéznivalónak az elodázása is felboríthatja a heted maradék részét. Este mindenképpen tarts szünetet, és szánj időt saját magadra. Közben gondold át azt is, hogy olyan embernek nem éri meg segíteni, aki soha nem akarja majd ezt viszonozni. Talán újra ebbe a hibába estél.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A csillagok állás szerint nagyszerű tetteket vihetsz véghez, szóval ne fogd vissza magad semmiben. Inkább a gyakorlatias éned van előtérben, de most igazán felélénkülhet a kreatív is. Este már ne fogj bele semmilyen komolyabb feladatba. Végezd el a kisebb dolgokat magad körül, vagy végre fordítsd magadra az időt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit előtérbe kerülhet az önző éned, amit a környezeted is észre fog venni. Mindenkiben megvan ez, de te most túlzásokba eshetsz. Próbálj meg figyelni mindenkire, és visszaszorítani a belső hangokat, amik csak magaddal foglalkoznak. Ne feledd, nem csak neked van problémád az életben. A munkádat viszont tökéletesen fogod elvégezni, mivel duzzad benned az önbizalom.

Bak (december 22. - január 20.)

Előfordulhat, hogy valakinek nagyon szeretnéd a figyelmét magadra vonzani. Ne feledd, mennyire fontos az első benyomás, még a társkereső oldalakon is. A csillagok nagyon erős pozitív hatást gyakorolnak rád, aminek köszönhetően kifejezetten nyugodt a hangulatod. Ha van párod, próbálj vele minél több időt eltölteni, nagy szükségetek van erre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ideje lenne egy kis izgalmat vinni az életedbe, de úgy, hogy semmi köze nincsen a munkádhoz. Próbálj meg időt szakítani a hobbidra, vagy próbálj ki új dolgokat. Lehet, erre lenne szükség, hogy kicsit felpörögj. Azt érezheted, hogy túl sablonosak a hétköznapok, amit te alapból nehezen tudsz elviselni. Szakíts egy kicsit a hagyományokkal.

Halak (február 20. - március 20.)

Teljesen normális dolog olykor, hogy cikáznak a fejedben a gondolatok, és nem tudod pontosan mit szeretnél. Ha nem vagy biztos valamelyik döntésedben, akkor nyugodtan kérd a barátaid, vagy a családod segítségét. Jó esélyed lehet a véletlen sikerre, szóval egyáltalán ne járjon most az a fejedben, hogy eltolhatsz valamit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás