promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: végre kiegyensúlyozott nap vár a csillagjegyedre?
Borítókép:  Forbes
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valamilyen meglepetésben lesz részed, vagy nem veszed észre, és túlhajszolod magad? Lássuk, mire kellene figyelned! 

Kos (március 21. - április 20.)

Valami váratlan meglepetés érhet a következő napokban. Lehet rég nem látott barátokkal fogsz összefutni, vagy a családod készül neked valami olyan dologgal, ami fel tudja dobni a hétköznapjaidat. A pénzügyeid is elkezdhetnek egyenesbe jönni, szóval kiegyensúlyozott napok várnak rád.

Bika (április 21. - május 20.)

Szeretnél egyedül túllendülni a gondokon, de ezt most nem tudod kivitelezni. Nem szégyen bevallani, ha segítségre van szükséged. Muszáj, hogy kompromisszumot köss, mert csak így tudod elérni a céljaidat. A párod, vagy valamelyik nagyon közeli barátod nagy támaszt tud nyújtani neked.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nincsen túl jó kedved, kicsit borongós a hangulatod, és ez a munkádra is kihathat. Viszont a munkahelyeden, vagy otthon valami váratlan meglepetésben lehet részed, aminek nagyon fogsz örülni, és feldobja a napodat. Ne csak a nehézségeket lásd, hanem fedezd fel magad körül a lehetőségeket. Élvezd az élet apró örömeit!

Rák (június 22. - július 22.)

Egy olyan munkamegbízás közelít feléd, amit nagyon fogsz élvezni. Nem is baj, mert szeretnél már belevágni valamilyen új kihívásba, és kiszakadni a rutinfeladatokból. A környezetedben is szívesen keresed az újdonságokat. Lehet találnod kellene valami új hobbit, de már az is fel tud dobni, ha például egy olyan ételt próbálsz ki, amit még sosem ettél. Élj a lehetőségekkel!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szép lassan, de biztosan igyekszel magad mögött hagyni minden kihívást. Inkább pihenéssel töltsd az estéidet, mert egy görbe este teljesen felboríthatja a beállított hétköznapjaidat. A párkapcsolatodban kicsit határozottabbnak kell lenned, mert könnyen félremehetnek a dolgok. Bízz magadban, és a megérzéseidben, ez a legfontosabb.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jobban oda kell figyelned magadra, és a környezetedre is. Lehet kicsit szétszórt vagy mostanában, és elkezdtél káoszt csinálni magad körül. Ideje lenne egy rendrakásnak, de nem csak a lakásban, hanem a fejedben is. El kell hessegetned a negatív gondolatokat magad körül, mert így soha nem fogsz tudni továbblépni, előrehaladni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most semmit se akarj biztosra venni. Különleges események vannak készülőben körülötted, amik felboríthatják az elképzeléseidet és a rutinodat. A változás az életünk része. A kitartásoddal nem lesz probléma, de azon gondolkodj el, mit szeretnél bevállalni a jövőben. Nyugodt fejre van szükséged a következő napokban.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy új szerelem lehet kibontakozóban körülötted, de ha már van valakid, akkor jól figyelj, mert lehet, hogy csak fellángolás az egész. Baráti összejövetelek, mély beszélgetések várhatnak rád, ami jó, mert kitisztíthatod a fejedet. Jelenleg nem szabad semmire azonnal reagálnod. Mindig aludj egyet a fontos döntéseid előtt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kezd elég kiváló lenni a hangulatod, de mégis vannak dolgok, ami aggasztanak, és nehezen kerülnek ki a fejedből. Nyugtalan lehetsz, hogy néhány probléma csak látszólag oldódott meg, és ismét felütheti a fejét. Hidd el, olykor csak felesleges félelmeket ültetsz el magadban. Nem baj, ha néhány problémás ügyben nem tudsz még dönteni. Rágj mindent át alaposan.

Bak (december 22. - január 20.)

Igazán ingerlékeny és bizonytalan lehetsz a mai nap folyamán. Ilyenkor még magadhoz is nehezen vagy őszinte. Először tisztázd, mit kell helyre tenned, és csak ezután kommunikálj a környezeteddel mélyebben, különben mindenkit elijeszthetsz magad körül. Az esti pihenés jó hatással tud lenni rád, de most ne keress semmilyen fizikai kihívást.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ismét a csúcson fognak járni a szellemi energiáid, és nagyon kreatív tudsz lenni. A munkádban és a tanulmányaidban is hatalmas sikereket tudsz elérni, csak legyél kipihent. Érdemes kihasználnod minden utadba kerülő lehetőséget, mert a maximumot tudod belőlük kihozni. Azonban jöhet egy családi ügy, ami idegileg eléggé igénybe fog venni.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem igazán tudod, hol van a határ a munkádban, és hajlamos vagy túlhajszolni magadat. Ideje lenne visszavenned a tempóból. Ideje, hogy figyelj egy kicsit az egészségedre is, mert ez a legfontosabb az életben. Könnyedén szót tudsz érteni mindenkivel, így a baráti és szerelmi kapcsolatod is meg tud erősödni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás