Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Till Attila már tesztelte is Budapestet az enyhítések után

Till Attila már tesztelte is Budapestet az enyhítések után

Élet

Till Attila már tesztelte is Budapestet az enyhítések után

Élet

BTP 14:33

A műsorvezető szemügyre vette, hogy milyen is a főváros, miután feloldották a korlátozásokat. 

A kormány múlt héten jelentette be, hogy hétfőtől nem csak vidéken, de Pest megyében is lazítanak a korlátozásokon.

„A mai szakmai háttérmegbeszéléseken világossá vált, hogy a járvány erejét Budapesten is letörtük. Így Budapesten is áttérhetünk – igaz, megfontoltan és óvatosan, de áttérhetünk – a védekezés második szakaszára. Ezért a kijárási korlátozást feloldjuk, és a főváros mindig két hét késéssel követi majd a vidéket. A felelősségteljes magatartás, a védőtávolság betartása Budapesten különösen is fontos. Arra kérem a polgármestereket, ne vegyék félvárról a kockázatot, és külön figyeljenek oda az idősotthonok biztonságára. Hajrá, Budapest!”

– közölte Orbán Viktor miniszterelnök a szombaton közétett videójában.

Till Attila már tesztelte is, hogy milyen a korlátozás enyhítés, és a karanténos időszak után lement a kutyájával sétálni egyet. Feltűnt neki, hogy az előző hetekhez képest rengetegen özönlötték el az utcákat, és igyekezett felhívni a figyelmet arra, hogy még korai lenne, ha minden elszabadulna.

„Az első komolyabb reggelünk az enyhítésnél. Azért van forgalom, nagyon jönnek-mennek az autók. Mi is leültünk egyet kávézni, de azért óvatosan. Azt gondolom, tényleg minden szabályt be kell tartani, és ezeket a tömörüléseket elkerülni. Nehéz lesz, mert most mindenki kirohan a parkokba, az utcára, mindenhová, meg mindenki bulizni akar, meg beszélgetni. Oké, de csak óvatosan”

– figyelmeztetett mindenkit Tilla az Instagram videójában.

 

Borítókép: Port