promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jól, vagy rosszul indul a heted?
Borítókép:  Forbes
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már a hét elején jöhetnek buktatók. Mutatjuk, mire kell figyelnie a csillagjegyednek.

Kos (március 21. - április 20.)

Egy közeli hozzátartozód bajba kerülhet. Ne fordulj el tőle, mert csak te tudsz neki segíteni. Készülj fel, mert lelkileg sok embernek adhatsz támaszt a következő időkben. Ez nem von el semmit az energiáidból, épp, hogy fel fog tölteni. Inkább szeretnél adni, mint kapni, és ez így van jól.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha van valami konfliktusod a szüleiddel, azt most elrendezheted. Nagy lesz a megértés köztetek a következő napokban, szóval mindenképpen használd ki. Ha valamilyen kényes szívességet szeretnél kérni tőlük, annak is most lehet itt az ideje. Persze tudd a határaikat, és ne akard, hogy lehozzák a csillagokat az égről.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Merkúr, a kommunikáció bolygója az első sorsterületeden jár. Ezzel már ki is derült, hogy egész nap csacsognál. Ez pozitív is lehet, mivel új embereket ismerhetsz meg, akikből akár tökéletes barát is válhat később. Szóval nagy a vágyad, hogy beszélgess, de azért figyelj magadra, hogy érzékeny titkokat ne fecsegj ki.  

Rák (június 22. - július 22.)

Kerüld ma a vitákat, főleg a pároddal. Akkor kiváltképpen, ha a pénzügyekről szól, mert ez olyan lavinákat indíthat el, ami miatt nagyon sokáig haragudni fogtok egymásra. A következő napokban nem szabad ragaszkodnod a jól bevált trükkjeidhez. Legyél kreatív és spontán, ez sokkal célravezetőbb lesz, hogy elérd amit szeretnél.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A munkádban lehet nagy változás az életedben. Ha állást szeretnél váltani, vagy előrelépni a meglévő helyeden, akkor itt van rá a lehetőség. Figyeld a lehetőséget, mert abból lesz bőven a következő napokban. El tud önteni a boldogság, és ki tud tisztulni a lelked. Ha van állandó partnered, akkor vigyázz rá, ez most a legfontosabb.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sokkal gyorsabban kellene elvégezned a feladataidat, mert a jelenlegi tempód nem túl hatékony. A jelenlegi munkastílusod túlságosan aprólékos, és lassú. Ha így haladsz, soha nem lesz időd magadra, és arra, hogy kikapcsolódj, pedig már nagyon rád férne. Este romantikus időt tölthetsz a kedveseddel, szóval engedj a csábításnak.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kedvező időszak jön, hogy el tudd rendezni a dolgaidat. Gondold át alaposan, mivel vagy elhavazva a héten. Ha kell, akár listát is csinálhatsz. Meglátod milyen jó dolog, amikor elkezded róla kihúzni a dolgokat és végül nem marad semmi. Az ügyeid elrendezése után minőségi időt fordíthatsz magadra.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy nagyon személyes és érzelmes pont közeledik az életedben, szóval készülj fel lelkileg. Ez sajnos nem csak pozitív lehet, hanem negatív is. Viszont nem engedheted el, mintha mi sem történt volna. Igazából azzal teszed a legrosszabbat. Foglalkoznod kell vele, így okozhat igazi örömet, vagy így lehetsz rajta túl a leghamarabb.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Igazán remekelni tudsz a munkádban, ha nem engedsz teret a lusta önmagadnak. Úgy érhetsz el eredményeket, hogy nem kell megszakadnod érte, de ehhez az is kell, hogy ösztönözd magad a szépre és a jóra. Ha kell, legyél önzetlen, és még jobban fog menni a szekér, mint gondolnád.

Bak (december 22. - január 20.)

A munkádban szerencsés lesz a mai nap, de igyekezz haza, mert minőségi időt tudsz eltölteni a partnereddel. Fogékony is vagy rá, mivel nagyon hiányoznak az életedből ezek a pillanatok. Ha szingli vagy, próbálj keresgélni, vagy ha nincs kedved hozzá, tölts időt a barátaiddal. Ez tudja most a leginkább elüldözni a magányod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az üzleti életben tudsz igazán remekelni, szóval használd ki az utadba eső lehetőségeket. Ne félj tanácsot kérni, mert a környezeted barátságos, és segítőkész. Régi szívességeket is be tudsz hajtani, amivel nagyon megkönnyítheted a hetedet.

Halak (február 20. - március 20.)

Jó lenne, ha kicsi színt vinnél a szürke hétköznapjaidba. Kell egy kis változás az életedbe, mert ezzel tudsz igazán feltöltődni. Ha úgy gondolod, nyugodtan dobd fel a lakást olyasmivel, ami téged jobb kedvre derít. A legfontosabb a változás, bármilyen is. Ne félj új dolgokat kipróbálni, mert ez fog mosolyt csalni az arcodra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás