promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a hét utolsó napja hatással lehet a jövő hétre is
Borítókép:  Glenerin Inn
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem árt megfogadni néhány tanácsot a csillagoktól, nehogy valamilyen kényes szituációba keveredj.

Kos (március 21. - április 20.)

Úgy érzed nem nagyon tudtad utolérni magad a hétvégén, pedig időt kellene szakítanod a pihenésre is végre. A túlzott igénybevételt a tested és a lelked is megsínyli. Ha úgy érzed, túl sok minden van a nyakadon, akkor tervezz kicsit előre, de az estét mindenképpen töltsd feltöltődéssel.

Bika (április 21. - május 20.)

Sok körülötted a bizonytalanság, főleg a partnereddel kapcsolatban. Ha ez így van, akkor mindenképpen le kell ülnötök beszélni. A kreatív gondolkodásod azonban a csúcson van a mai nap folyamán. Mindenképpen jegyezd le az ötleteidet, mert később rád fog törni a bizonyítási vágy, és meg is valósíthatod őket.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet más elképzelésid vannak a jövőről, mint a hozzád közelálló embereknek, de ezzel nincsen semmi baj. Magyarázd el nekik mit szeretnél, és így meg is fogják érteni, mit szeretnél elérni az életedben. A munkád kicsit lassabban, sablonosan indulhat a következő héten, de ne félj, hamarosan el fogják ismerni amit teszel.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem kellene beleburkolóznod a szürkeségbe. Próbálj ki új dolgokat, még ha az csak a ruhatárad felfrissítése is. Bele kell kóstolnod mindenbe az életbe, hogy eldőlhessen, mi illik hozzád a legjobban. Legyél olykor spontán, mert jó kitűnni a tömegből. A jövő hetet is fordítsd arra, hogy felfedezed az új arcodat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Eléggé feszült lehetsz mostanság. Mindenképpen oszd meg a problémáidat egy olyan emberrel, aki nagyon közel áll hozzád. A titkok felemészthetik a lelkedet, ha nem vigyázol. A gondolataid csak a partnered körül forognak, de ideje lenne másra is koncentrálnod, mert elhavazódhatsz sok mindennel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az esetek többségében jó vagy problémamegoldásban, de ez kicsit csődöt mond. Ne ijedj meg, ha bonyolult élethelyzet előtt állsz, mivel a barátaidra és a családodra mindig számíthatsz. Próbálj meg olyan elfoglaltságot találni, amiben biztosan nem követhetsz el hibát. Figyelj jobban, ha beszélgetsz, mindig képes vagy olyan témákat felhozni, ami másokat kellemetlenül érint.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nincs azzal semmi baj, ha időnként el akarsz vonulni az emberek előtt. A magányra ugyanúgy szüksége van az embernek, mint a nyüzsgésre maga körül. Az lenne a legjobb, ha most egy csendes estét szánnál magadnak. A dühödet is próbáld meg a sarokba dobni, mert nagyon magadra haragíthatod ez egyik családtagodat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem kellene félned az egyedülléttől. Nem érdemes olyan emberek társaságát keresned, akivel nem jössz ki jól. Amúgy is érzékeny vagy az ilyenekre, szóval próbáld meg magad olyan emberekkel körülvenni, akik megértenek. Kicsit rossz a hangulatod, de hamarosan jóra fordul minden.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ne akarj minden problémát azonnal megoldani, mert ezzel csak káoszt fogsz teremteni magad körül, és persze rengeteg hibát. Nagyon szanaszét vannak a gondolataid, és este ezeket nem ártana rendszerezned.  Most arra kellene figyelned, aki igazán fontos az életedben, mert ő nyújthatja a legnagyobb támaszt neked.

Bak (december 22. - január 20.)

Érezni fogod a változás szelét a levegőben. A csillagok végre a megfelelő pozíciót veszik fel, ami pozitív hatással lesz rád. Olyan többlet energiákat kaphatsz, amik lendületet adhatnak, hogy teljesítsd az álmaid, valamint a vágyaid. A lustaságot ideje lesz tényleg a sarokba dobni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ne próbálj meg elmenekülni a problémák elől, hanem vedd fel a harcot ellenük. Amúgy is tudod legbelül, hogy bármire képes vagy. Nemsokára olyan izgalmas élményekben lehet részed, ami egy életen át emlékezni fogsz, szóval legyél nyitott mindenre. A mai este folyamán előjöhet az érzékeny oldalad. Érdemes a pároddal lenned, vagy beszélgetni valamilyen közeli barátoddal.

Halak (február 20. - március 20.)

Néha úgy érzed, jobb lenne elmenekülni, de ez nem mindig megoldás. Ne feledd, hogy minden problémából van kiút, és a legtöbbet meg is lehet oldani békésen. Lehet csak arra van szükséged, hogy kicsit kikapcsolódj és feltöltődj. Ma este pihenj, és tereld el a gondolataidat. Ne feledkezz el a régi barátairól, már lehet hiányolnak egy kicsit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás