promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne induljon kapkodással a hétvége
Borítókép:  South Wales Life
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet ideje lenne végre feltöltődnöd? Lássuk, mi vár a csillagjegyedre a hétvége előtt!

Kos (március 21. - április 20.)

A sok stressz miatt kezd kicsúszni a lábad alól a talaj. Ez jócskán felborítja az életed, mert kétszer annyi időt fordítasz a dolgokra, mint máskor. Hétvégén megkapod a nyugalmat magad körül, de sok mindent be kell pótolnod. Használd ki az estéket arra, hogy feltöltődj a szeretteiddel, ez nagyon sokat fog jelenteni

Bika (április 21. - május 20.)

Kapkodósan indulhat számodra a hét utolsó munkanapja, de ne próbálj semmit se a szőnyeg alá söpörni, mert az rossz hatással lesz a hétvégédre. A bolygók a családi életedben hozhatnak változást, de nem kell rossz dolgokra gondolnod. A közeljövőben valamilyen meglepő hírt kaphatsz valamelyik hozzád közelálló személytől.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy érzed nem úgy ment a munka a héten, ahogy azt eltervezted. Feszült voltál, és lehet nem is tudtad magadat kipihenni. Erre a hétvégén mindenképpen szakíts időt. Hamarosan megcsillogtathatod az igazi tudásodat, ahhoz azonban arra van szükség, hogy fejben is ott legyél száz százalékosan.

Rák (június 22. - július 22.)

Most nagyon jó hatással lehetsz a téged körülvevő emberekre, így keresni is fogják a társaságodat. Te is úgy érzed magad biztonságban, ha másoknak szívvel-lélekkel adhatsz. Ezzel nem is szeretne senki visszaélni, szóval legyél nyitott. Lehet új barátokra tehetsz szert.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kicsit feszült vagy mostanság, de ezen hamar túl fogsz lendülni. Ha már nem bírod tovább, akkor tudod, hogy a párodra, vagy a barátidra mindig számíthatsz, hogy kibeszéld magadból a gondokat. A magánéletedben is kész vagy a kompromisszumokra, ami nyugalmat varázsolhat köréd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon odaadó vagy mindenkivel, és ez rád is pozitív hatással lehet. Végre harmóniában érzed magad a környezeteddel, és ha a segítségedet kérik, akkor mindenki számíthat rád. Ne is utasítsd vissza, mert ezeket a dolgokat többszörösen visszakaphatod. Azért egy kicsit befolyásolható vagy mostanság, ragaszkodj jobban az elképzeléseidhez.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kiegyensúlyozott vagy, és szívesen segítesz másokon. Sok más csillagjeggyel ellentétben neked azért nem ártana odafigyelned, nehogy visszaéljen ezzel valaki. Hétvégén ideje egy kis időt szánnod önmagadra. Ha teheted, mindenképpen szakadj ki a valóságból. Elmehetsz kirándulni, de akár újranézheted a kedvenc sorozatodat is, ha otthonülősre vennéd a figurát.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nehezen tudsz szót érteni a környezeteddel. Olyan félreértésekbe keveredhetsz, amik ellenségeskedéssé fajulhatnak. A Mars még tovább is fokozza a harciasságodat. Először is ne gondold azt, hogy mindenben neked van igazad. Másodszor épp itt lesz az ideje, hogy háromig számolj magadban, mielőtt vitába szállsz valakivel. Legyél higgadt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A család kerülhet előtérbe a hétvégén. Megértitek egymást, így közösen le tudtok ülni megbeszélni, ha bárkinek bármilyen problémája van. Nyugodtan te is megnyílhatsz a többieknek, ha nyomja valami a lelked. Jobb is, ha összekovácsolódtok még jobban, mert lehet hamarosan nehéz döntés vár rátok egy kényes helyzetben.

Bak (december 22. - január 20.)

Igazán békülős hangulatba kerülhetsz. Ha van valaki, akivel haragban vagy, akkor nyugodtan nyithatsz felé, nem fog csalódás érni. Próbálj meg tanulni a hibáidból, mert így tudsz igazán fejlődni, és a rossz szokásaidat is megszüntetheted. Gyümölcsöző kapcsolatok alakulhatnak ki körülötted, ha odafigyelsz a másikra.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Figyelj nagyon a munkával kapcsolatos dolgaidra, mert semmi perc alatt omolhatnak össze a már felépített dolgok körülötted, és nagyon sok időd és energiád mehet kárba. Minden apró részletre pontosan kell összpontosítanod. Most a legfontosabb talán az, hogy mindenben állj ki az igazadért.

Halak (február 20. - március 20.)

Rád mosolyoghat a szerencse a szerelemben, szóval nem kellene bezárkóznod. Mondj igent a randevúra, ha elhívnak, és legyél magabiztos. Ha már van párod, akkor most igazán kirajzolódhat, mit hoz a közös jövő. Sok romantika vehet körül a hétvégén, ha engedsz neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás