promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: vajon meddig tart a rossz hangulatod?
Borítókép:  Rehab Thailand
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyáltalán mire kell figyelnie a csillagjegyednek? Segítünk egy kis útmutatással!  

Kos (március 21. – április 20.)

Hamarosan meg fognak oldódni a pénzügyi gondjaid, de még kicsit kitartónak kell lenned. Közben jó lenne, hogy ha elgondolkoznál azon, hogy a mostani munkahelyeden szeretnél előrelépni, vagy inkább váltanál. Lehet, hogy vár rád néhány bosszús pillanat a mai napon, de ez ne vegye el a kedved semmitől.

Bika (április 21. – május 20.)

Igazán szereted eltolni a kisebb teendőket, de ezeknek az egyikéből óriási katasztrófa lehet. Nem is gondolná az ember, pedig egy kisebb gond is hatalmassá tud válni néhány körülmény hatására. Tegyél rendbe mindent magad körül, különben nem lesz jó vége. Kivételesen csak ezekkel foglalkozz, ne a szórakozással.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Végre megkaphatod azt, amiért már régóta dolgozol, és vágysz. A feszültség is kezd eltűnni a mindennapjaidból, és ezután minden jobb lesz. Jó lenne, ha inkább a barátságosabb arcodat fordítanád mindenki felé. Mutasd ki a párod felé is a szeretetedet, nagyon hálás lesz érte.

Rák (június 22. – július 22.)

Súrlódások, konfliktusok, félreértések sorozata várhat rád, szóval jobb, ha felkészülsz lelkileg. Ki fog billenteni a dolog picit, de erősnek kell lenned. Nem kell mindig megértő legyél, nyugodtan mutasd ki a negatív érzéseidet is. Ha benned ragad, és felgyülemlik, az sokkal rosszabb. Tanuld meg kiadni a dühödet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A kíváncsiságod mindig uralkodik, de gyakorolnod kell olykor egy kis önfegyelmet. Nem jó mindig mindent tudni. Most olyan a hangulatod, hogy örömmel szólsz bele mások dolgába. Ezt el kellene engedned, különben embereket haragíthatsz magadra. Igazán erős szeretet vesz körül valakitől a környezetedben, becsüld meg.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Most pontot tehetsz a családi problémák végére, legyenek azok kicsik, vagy nagyok. Ne te legyél a vezető, azonban neked kell kérni a többieket, hogy üljetek le beszélni. Ha nem is tudtok megoldani mindent teljesen, sok mindent át fogtok látni, és meg fogtok érteni. Vigyázz, nehogy elszabaduljon a pokol. Csak beszélgetés legyen ez, ne pedig vita.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Most nyugodtan támaszkodhatsz a partneredre, legyen az üzleti, vagy szerelmi. Szükséged is van rá, mivel hibás döntéseket hozhatsz a közeljövőben. A fontosabb lépéseidet inkább beszéld át egy hozzád közelálló személlyel.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Úgy fogod érezni, hogy állandóan téged talál meg a golyó. Ha sikerül elkerülnöd, akkor lehet igazán jó napod. Ne keveredj semmilyen konfliktusba, és kezelj higgadttan minden helyzetet. Ha belekeveredsz egy éles vitába, csak az fog a fejedben járni, ami nem csak a napodat, de a hangulatodat is tönkre fogja tenni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Egy olyan ismerősöd lehet rád erős hatással, akire nem is számítasz. Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem biztos, hogy valamilyen közelebbi személyről van szó. Eddig is beszéltetek, de most egy esemény teljesen új szintre emelheti a kapcsolatodat. Készülj fel, és ne zárkózz el senkitől.

Bak (december 22. – január 20.)

Egy kedvező dolog vár rád a magánéletedben, ami lehet akár egy friss kapcsolat is. Ehhez persze az is kell, hogy ne zárkózz el senkitől. Erős benned a bizalmatlanság, de hidd el, jelenleg senki sem akar becsapni, és nincsen mitől félj a csillagok állása szerint. Vedd elő a mosolygós éned, és hagyd, hogy kihasson a teljes lényedre.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Rossz hangulatod van, és ez eléggé kihat a környezetedre. Feszült vagy és türelmetlen, emiatt pedig nagyon nehéz veled kijönni. Az lenne a legjobb, ha kicsit el tudnál vonulni az emberektől. Közben próbáld meg nem beleütni a dolgod mások vitájába, mert nem tudod jól átlátni a helyzetet. Engedj mindenkit a saját útján járni.

Halak (február 20. – március 20.)

Nehezedre esik, de ma alkalmazkodnod kellene a többiekhez. Az együttműködés hozhatja meg számodra is a felüdülést, és oldhatja meg a problémákat. Próbálj meg csapatjátékos lenni. Ne legyél elutasító, engedj be új dolgokat az életedbe, sosem tudhatod, hogy mikor veszed hasznát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás