promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: gyűlnek a viharfelhők a fejed fölött?
Borítókép:  Verywell Mind
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden csillagjegy úrrá tud lenni a káoszon, ha figyel néhány dologra.

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet pár részlet elkerüli a figyelmedet, de ez nem fog felborítani semmit a napodban. Azonban nem árt, ha felállítasz egy rendszert, hogy ne ússz el teljesen. Ha túl vagy a napod nehezén, akkor kellemes este várhat rád a családod, vagy a párod körében. Ha szingli vagy, illetve egyedül élsz, akkor nem ártana csapnod egy görbe estét, hogy kitisztítsd az agyad.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon kreatívan működik az agyad, és új ötleteket tudsz generálni, ha teret adsz nekik. Most nagy a kitartás benned,és el is tudnád őket vinni a megvalósításig. Olyan emberekkel kell körülvenned magad, akik támogatnak ebben, a lehúzó energiákra semmi szükséged.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Végre kezdesz egy kicsit kilábalni a rossz hangulatból és a feszültségből, de azért továbbra sem árt odafigyelned arra, hogy ne bánts meg senkit a környezetedben. Lehet most kicsit változni is fog az értékrendszered néhány élethelyzet miatt, de hála égnek ezt pozitív változásként könyvelheted el. Semmiképpen ne tarts ettől, akiket igaz barátnak mondhatsz, azok melletted fognak maradni.

Rák (június 22. - július 22.)

A türelmedre lesz a legnagyobb szükséged a következő napokban. Ha kapkodni fogsz, akkor borzalmas káoszt teremthetsz magad körül. Ne vesd bele magad semmibe felelőtlenül, hanem várd ki a megfelelő pillanatot. A kreatív oldalad felkeltheti egy olyan ember figyelmét, akivel örök barátságot köthetsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lehet a karriered és a szerelmi életed sem mozog nagyon előre a következő napokban, de ez nem jelent rosszat. Neked is meg kellene pihenned kicsit, és átgondolni, mit szeretnél elérni, és hogy komolyan gondolod-e partnereddel a jövődet. Most semmiképpen nem vágj bele olyanba, amire tudod, hogy nem lesz elég időd, mert a végtelenségig fogod húzni a dolgot, és nagyon fog bántani.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Remek alkalom adódik a következő napokban, hogy új kapcsolatokat alakíts ki, és ismeretségeket szerezz. Ha szingli vagy, még az sincsen kizárva, hogy köztük fogod megtalálni azt a bizony nagy Őt! Az a lényeg, hogy te irányíts mindent magad körül. Ez a nap alkalmas arra, hogy egy kis színt vigyél az életedbe.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne keseredj el, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy te azt eltervezted. Most minden kisebb kudarcot katasztrófának vagy képes elkönyvelni. Idővel minden normalizálódik majd, mindenkinek vannak rosszabb időszakai. Ha nagyon padlóra kerültél, akkor beszélgess erről egy közeli barátoddal, vagy családtagoddal. Hidd el, meg fognak érteni téged.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem igazán vagy romantikus hangulatban, így nem érdemes ismerkednek a következő napokban. Most még azt is elijesztenéd magad körül, aki igazán vonzódni tudna hozzád. Ez a hangulatod miatt van, amit nem igazán veszel észre. A versengés hajt most, szóval próbáld valamilyen sporttal, vagy új projekttel levezetni az energiáidat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ideje lenne egy kis szünetet tartanod. Szánj időt magadra, és gondold végig, mit szeretnél elérni az életben. Ha csak céltalanul lézengsz, az komoly depresszióba sodorhat egy idő után. Nem ártana kicsit belevetned magad a társadalmi életbe. Ez már nagyon hiányzik neked, is jót is tenne a hangulatodnak.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha van valami káros szenvedélyed, akkor a csillagok állása szerint most tudsz tőle igazán megszabadulni. Leteheted a cigit, vagy elkezdhetsz többet mozogni, egészségesebben étkezni. Jelenleg tudnál olyan dolgot találni az életedben, amiben igazán örömödet leled. Figyelned kell a mértékletességre, mert el tud szaladni veled a ló.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sok dolog kezd a fejedre nőni, és ha nem fordítasz ezekre figyelmet, akkor nagyon el fogsz csúszni mindennel. Feltöltődni csak akkor tudsz igazán, ha ezeken túllendülsz. Ha esti kikapcsolódásról van szó, akkor attól ne sajnáld az időt, mert nagyon be fogsz sokallni. Fantasztikus lehet a hangulatod rövidesen, ha mindent helyre teszel.

Halak (február 20. - március 20.)

Sok olyan dologra pazarolod az energiáidat, amiknek semmi értelme, és nem visznek előre az életben sem. Ideje lenne elgondolkoznod azon is, hogy mely barátaid tudnak igazán motiválni, és kik azok, akik csak lehúznak. Remek jövőképed lehet, ha hagyod kibontakozni. Szánj egy nyugodt estét arra, hogy ezt átgondold.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás