promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kerüld el a konfliktusokat a hét utolsó napján
Borítókép:  Five Star Home Foods
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem kellene elrontanod a vasárnapodat, különben a hétfő sem fog jól indulni. Segítenek a csillagok!

Kos (március 21. - április 20.)

Legyél nagyon óvatos, főleg ha kicsit feszült vagy, mert valamilyen kárt okozhatsz magadban. Kerüld el azokat a szituációkat mindenképp, amik balesetveszélyesek. Jó lenne, ha kicsit többet kommunikálnál a környezeteddel, főleg a pároddal.

Bika (április 21. - május 20.)

A Merkúr és a Jupiter élénkítő hatással van rád, főleg szellemileg. Ez mindennek kedvez, amiben az eszedet kell használnod, de az emberekkel is jól tudsz bánni jelenleg. Ha elakadsz valamiben, akkor az idősebb, tapasztaltabb emberek tudnak a segítségedre lenni. Velük most amúgy is jobban megtalálod a közös hangot.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Merkúr és a Mars miatt nagyon ingadozó hangulatban vagy. Pillanatok alatt ki tudsz borulni mindenen, és ez odaáig tud fajulni, hogy meg is sértheted az embereket magad körül. Vissza kell fognod magad, különben nagyon nem fogsz tudni jól kijönni belőle. A csípős nyelved miatt az is lehet, hogy hosszú időre elveszíted valakinek a bizalmát.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon fontos most neked az érzelmi biztonság, és hogy megbecsüljenek. Ha lehet, minden időt a pároddal szeretnél tölteni. A ma este is alkalmas lehet egy romantikus vacsorára. Ha szingli vagy, akkor azonban figyelj, mert a túlzott érzelmek elijeszthetik a partneredet. Mindennek megvan a maga ideje.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most olyan hangulatban vagy, hogy önzetlenül tudnál segíteni másoknak. Ez jó dolog, de ne feledkezz meg magadról sem. Kicsit önzőnek kell lenned, hogy a hangulatodon ne uralkodjon el a depresszió. Az emberi kapcsolataidat nagyon megbecsülöd, és akad is, akiket hiányolsz, de hamarosan láthatjátok egymást.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Állandóan az üzleten, és a pénzügyeken jár az eszed. Természetesen ezzel is foglalkozni kell, azonban kicsit túlzásba viszed. Nem tudsz megpihenni igazán, pedig több időt kellene fordítanod a kikapcsolódásra. Legalább most este dobj félre minden problémát, és csak magaddal foglalkozz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Otthon tudsz igazán kikapcsolódni, szóval a karantén neked áldás is lehet. A családod körében érzed igazán biztonságban magad. Fel is tudod mindenkinek dobni a hangulatát, szóval vedd át kicsit az irányítást. Filmezzetek együtt, vagy vegyetek elő valami társasjátékot. Egy jó beszélgetés alkalmával olyan ember is megnyílhat a családból, aki nem igazán szokott.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma egyszemélyes hadsereg vagy, és egyedül érheted el a sikereket. Bátran hallgass az ösztöneidre, és a megérzéseidre. Alkothatsz otthon valami újat, de a barkácsolással sem lőhetsz mellé, mert ma minden akadályon át tudsz siklani. Változtathatsz sok dolgon otthon, szóval vedd elő a kreatív, és bátor oldaladat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma filozofikus szemmel nézed az életet, és mélyebb is a gondolkodásod, mint általában. Sok bonyolult kérdést meg tudsz válaszolni magadnak, amiken általában rengeteget agyalsz. Javítani szeretnél a társasági életeden, nem bírod most az egyedüllétet. Legalább a barátaiddal beszélj kicsit este, ha magányos vagy.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon fontosnak érzed magad, és te is lehetsz a társaság közepe, ha ügyes vagy. Élvezed is, hogy most nálad lehet az irányítás mindenben. Érzelmi dolgokban nagyon erős energiák vesznek körül. Nincs semmi kedved a felszínes csevegéshez, őszinteséget akarsz látni mindenkinek. Jobban is teszik, ha még csak füllenteni sem mernek jelenleg neked.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jobban járnál, ha kicsit kedvesebb lennél a környezeteddel. A szókimondásod nagyon elfajulhat, és olyan embert sérthetsz meg, akit alapból nem akarnál. Jelenleg arra kell törekednek, hogy harmónia legyen körülötted, mivel neked is ez a legjobb. A konfliktusok nagyon nem lesznek rád jó hatással, és vissza fognak vetni mindenben.

Halak (február 20. - március 20.)

A mai nap kiélheted az irodalom rajongásodat. Ha szeretsz írni, vagy olvasni, akkor mindenképpen ezzel kapcsold ki az agyad. Új világokat fedezhetsz fel, vagy teremthetsz meg, ami kiválóan fel tud tölteni. A kreatív forrásaid kiapadhatatlanok. A nagy beszélgetések ideje is lehet a mai, akár telefonon, lélektől lélekig érően.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás