promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: mi vár rád a hétvége előtt?
Borítókép:  LG
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon jó vagy rossz dolgokkal kell szembenéznie a csillagjegyednek?  

Kos (március 21. – április 20.)

A mai napon kifejezetten örülsz, ha reflektorfénybe kerülhetsz. Sokan is fognak hízelegni neked, de azért nem kell mindet komolyan venni, és te se szállj el magadtól. Egyesek csak azért kedveskednek neked, mert valamit elvárnak tőled. Ezeket az embereket próbáld meg kigyomlálni az ismeretségedből.

Bika (április 21. – május 20.)

Nem biztos, hogy el fognak ma kerülni a konfliktusok, szóval erre mindenképpen készülj fel. Ha meglepetésként ér, akkor szinte biztos, hogy alul fogsz maradni a vitában. Fontos, hogy ma semmit se erőltess magadra, amihez szinte semmi kedved nincsen, a sport azonban feltölthet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Úgy érezheted, hogy sem a karriered, sem a szerelmi életed nem akar nagyon előrehaladni. Most mindenkinek minden kicsit nehezebb a kialakult helyzet miatt, szóval ezt ne tekintsd rossz jelnek. Ma ne félj az ismeretlentől, és ha teheted, akkor vágj bele valamilyen kalandba.

Rák (június 22. – július 22.)

Árad belőled az optimizmus, már ha hagyod neki. Most mindenkit jó kedvre tudsz deríteni a környezetedben. Remek időszak lehet ez arra, hogy új embereket ismerj meg, akárcsak interneten is. Nagyon ingadozott a hangulatod, amit a párod és a barátaid bizony elviseltek. Ideje lesz viszonoznod nekik.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ma legyél egy kicsit spontán, és ne félj új dolgokat kipróbálni. Ha teheted, frissítsd fel a ruhatárad, vagy próbálj ki valamilyen új sportot. Mostanában rosszabb hangulatban voltál a kimerültség miatt. Itt lenne az ideje egy nagy alvásnak. A test és a lélek szorosan összefüggnek, ezt ne felejtsd el.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Úgy érzed rengeteg dolog ragadt benned, és ez kihathat a lelkivilágodra. Jobb lenne ezeket kibeszélned magadból. Lehet nem is a családodra lenne szükség, hanem egy legjobb barátra, aki másképp lát téged, így másképp is tud segíteni a problémáidon. Arra is figyelj, hogy ne vállalj be túl sok feladatot.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Kicsit lenéző tudsz lenni a héten, és ezt még a családodra is kivetítheted. Mindenképpen figyelj oda erre, mert magadra haragíthatsz mindenkit, és nagyon nem fog jót tenni a hétvégédnek. Csábító projekt fog eléd kerülni, de jól meg kell fontolnod, bele akarsz-e vágni. Lehet, hogy csak felesleges energia pazarlás.  

Skorpió (október 24. – november 22.)

Úgy érzed nem tudod magad kipihenni, hiába alszol eleget. A megoldás kulcsa az lehet, hogy meg kellene szabadulnod a felesleges stressztől. A gyökerüknél keresd meg a problémákat, és szabadulj meg tőlük olyan gyorsan, ahogyan csak lehet. Egy buta pletyka keringhet majd rólad, de ne hagyd hogy ez kihozzon a sodrodból.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Hajlamos vagy lebecsülni magadat mostanában, pedig sokkal többre vagy hivatott, ezt te is tudod. Itt lenne az idő, hogy kicsit bátrabb legyél. Hamarosan lehetőséged is lesz ezt bizonyítani. Készülj fel erre lélekben, nehogy az izgalom miatt hibázz. A csillagok állása rendkívül kedvező, így még akár előléptetés is várhat rád.

Bak (december 22. – január 20.)

Pozitív energia árad belőled, szóval ez a hétvége ideális lehet randizásra. Az internetes társkeresőkön is most sok mindenkinek felkeltheted a figyelmét. Itt lenne az idő, hogy kicsit kibújj a csigaházadból és élj bátrabban társasági életet. Lehet egy új barát is vár rád.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Most minden erődet arra összpontosíthatod, hogy az egyik kitűzött célodat elérd. Már érzed a változás szelét a levegőben, és ha kellő ambíció van benned, akkor bármi sikerülhet. Most nagyon könnyen tudsz új kapcsolatokat is kialakítani. Erre amúgy is nyitott vagy, de jelenleg még jobban fog menni.

Halak (február 20. – március 20.)

Találkozhatsz a hétvégén egy olyan emberrel, aki nagyon nagy hatással lesz rád. Nem biztos, hogy életed szerelme lesz, lehet csak egy kivételes barátság alakulhat ki köztetek. A járvány miatt most minden nehezebb, de ez sarkalljon azért arra, hogy ne csak a négy fal között töltsd a hétvégét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás