promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: közeledik a telihold, de vajon milyen hatással lesz rád?
Borítókép:  Farmer's Almanac
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A te csillagjegyedre pozitív hatással lesz, vagy kell valamire figyelned?  

Kos (március 21. - április 20.)

A munkatársaiddal most nagyon meg tudod találni a közös hangot. Ha van valami fontos projekt, amit át kell beszélnetek, vagy bizalmatlanság van köztetek, akkor annak pontot tudsz tenni a végére. Ezt kivetítheted a családtagjaidra is, akikkel szintén közös nevezőre tudsz jutni.

Bika (április 21. - május 20.)

Hevesebben és szenvedélyesebben fejezed ki az érzelmeidet, de ez csak akkor jó, ha a kapcsolatod stabil lábakon áll. Ha feszültség van köztetek, akkor ez az egész rosszul sülhet el, mert a negatív oldalad fog előtörni. Lehet inkább le kellene ülnötök megbeszélni a problémákat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ideje lenne visszaszorítanod a stresszt. Ha nem teszed, akkor az egészségeddel fizethetsz érte. Ki kell tapasztalnod, hol vannak a határaid, és ott bizony olykor meg kell pihenned. Körültekintő vagy magad körül, hogy gördülékenyen menjenek a hétköznapok. Ez jó, de nem szabad túlzásba vinned, nehogy károsabb legyen, mint hasznos.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem indul valami gördülékenyen a napod, de a kreativitás felébresztheti a teljes tudatodat. Most ebben teljesedhetsz ki igazán. Olyan művészeti ágak is megérinthetnek, amik nem állnak hozzád közel. Érzékenyebb hangulatban vagy, amit a gyerekeid, vagy a szerelmed felé vetíthetsz ki igazán.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A telihold a negyedik sorsterületedet emeli ki. Ez azt jelenti, hogy kicsit önmagadra figyelsz, és magadba fordulsz. Ettől ne ijedj meg, mert kellenek ilyen napok is. Legszívesebben sok időt töltenél a család biztonságában. Ha erre nincsen lehetőség, akkor mindenképpen hívd fel őket telefonon, és beszéljetek sokat, ez meg tud nyugtatni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon rád tud ülni az unalom, ha nincsen tennivalód, és el is tudsz egy kicsit lustulni. Ne engedj a csábításnak, és találd fel magad. Biztosan a ház körül is akad olyan tennivaló, amit már halasztgatsz egy ideje. Ha ez sem megy, akkor itt az ideje egy jó társalgásra, és beszélgesd ki magad a barátaiddal.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bolygók nagyon jó hatással vannak a mai napodra. Olyan ötleteid vannak, amiket mind egyszerre szeretnél megvalósítani. Azonban ne ess abba a hibába, hogy egy fenékkel több lovat akarsz megülni. Válassz valamit, és csak arra koncentrálj. Valaki egy apró meglepetéssel dobhatja fel a napodat, aminek nagyon fogsz örülni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma nagyon energikus vagy, ami jó, azonban túlságosan forrófejűen reagálhatsz dolgokra. Vigyázz, hogy ne sérts meg senkit, és ne várd el másoktól sem, hogy ezres fordulatszámon pörögjenek miattad. Fontos, hogy a párodat is megértsd, és ne teremtsd le semmivel, ha nem értetek egyet valamiben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy érzed elfáradtál, és pihenésre van szükséged. Jobban teszed, ha kicsit el is vonulsz az emberek elől. Nem akarsz belefolyni semmilyen vitába, és a mély érzelmi drámákat is elkerülnéd. Ha már végre el tudsz aludni, akkor figyelj jól az álmaidra, fontos üzenet lehet bennük.

Bak (december 22. - január 20.)

Vágysz egy kicsit a szabadságra, és új dolgokat akarsz kipróbálni. Mindig betartod a határokat, de a telihold teljesen ki tudja belőled hozni a lázadót. Engedj egy kicsit a fiatalos énednek, és vágj bele valami őrültségbe. De azért vigyázz, hogy ne vidd túlzásba.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon szeretnéd elérni a céljaidat, és azokat az álmokat, amiket már régóta dédelgettél. Olyan emberekkel is igyekszel körbe venni magad, akik támogatnak ebben. Sok mindenen szeretnél változtatni, és most itt is van rá a nagy lehetőség.

Halak (február 20. - március 20.)

A kulcsszó most nálad a szabadság. Meg szeretnéd találni a szellemi, érzelmi, és fizikai szabadságodhoz is a kulcsot. Mindenképpen olyan elfoglaltságokat válassz, amik jót tesznek a lelkednek, és igazán fel tudnak tölteni. Úgy érzed, most csak jó dolgok történhetnek veled. Teremtsd is meg mindezt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás