promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: rendbe kellene tenned a káoszt magad körül
Borítókép:  Natural Factors
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vagy új kihívások várnak rád? Bármi is az, segítenek a csillagok, hogy eligazodj bennük.  

Kos (március 21. – április 20.)

Nagyon határozott vagy a mai napon, és remek stratégiát tudsz felépíteni a fejedben minden kihíváshoz. Ezzel el is mondtuk a lényeget, vagyis azt, hogy gondolkozz mindenben előre. Ez a nap nem arról szól, hogy elővedd a spontán énedet. Azt tartogasd estére a kikapcsolódáshoz.

Bika (április 21. – május 20.)

A Vénusz és Neptunusz most nem pozitív irányba sodorja az életed, mivel anyagi gondok merülhetnek fel. A legfontosabb, hogy ne ess pánikba, és ha szükséges, akkor kérj segítséget. A családod vagy a barátaid mindig melletted állnak az ilyenekben. Persze ha lehet, próbálj meg egyedül kilábalni belőle.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Elég gondterhelt vagy ma, és körülvesznek a negatív energiák. Ráébredhetsz néhány dologra, ami eddig nem stimmelt körülötted, és ez elkezdhet bosszantani. El kell ezeket hessegetned minél hamarabb magad körül. Ha a felismerés megvolt, akkor mindig van annyi ambíció benned, hogy megoldást találj a problémákra.

Rák (június 22. – július 22.)

Figyelj jól a környezetedre, mert van egy titkos hódoló körülötted. Ha szingli vagy, akkor nem árt még inkább nyitva tartani a szemedet, mert jó dolgok sülhetnek ki belőle, ha felismered a rajongódat. Ha kapcsolatban vagy, akkor idegesíthet a rendszertelenség. Épp itt lenne az ideje leülnötök megbeszélni, hogy mi bántja a lelked.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A következő napok alkalmasak lehetnek az álláskeresésre, mivel megtalálhatod a számodra legkedvezőbb pozíciót. A munkahelyedre előrelépésre van lehetőséged, ha kellő precizitással és kedvvel vágsz bele a következő napok feladataiba. Kitartásra azonban szükséged lesz, és ne felejts el néha szünetet is tartani.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Általában mindig aggódsz a pénzügyeken, de most örülhetsz, mert hamarosan megtöbbszörözheted a megtakarításaidat, ha ügyes vagy. Persze minden befektetést beszélj át a családoddal, valamint a barátaiddal, mert egyedül képes vagy rossz döntéseket hozni.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Sokat árthat, ha most elkezdesz foglalkozni a pletykákkal. Rosszakarók mindig is voltak, és lesznek is. Csak saját magaddal törődj, és gondolkodj el azon, hogy téged sosem szokott érdekelni az ilyesmi. A kapcsolatodban és előreléphetsz, ha őszinte vagy. Ha leültök, akkor minden problémát át tudtok beszélni a következő napokban.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Gondolkodj el azon, hogy mit hanyagolsz el az otthonodban. Karantén ide, vagy oda, nem tudtál még megtenni mindent a ház körül, amit szerettél volna. El fog szabadulni a káosz, ha nem teszel egy kis rendet magad körül. Ha a család a segítségedet kéri, akkor semmiképpen se utasítsd vissza, bármiről is legyen szó, különben sértődés lehet belőle.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Változások várnak rád, ami sok mindenben megnyilvánulhat. A legfontosabb, hogy maradj stabil érzelmileg. Lehet jót tenne neked, ha végre kibeszélnéd a gondjaidat valamelyik családtagoddal, vagy közeli barátoddal. Fel kell készülnöd lelkileg mindenre, és ők tudnak ebben a legtöbbet segíteni neked.

Bak (december 22. – január 20.)

Úgy érzed minden energiád kezd elhagyni. Ebben te is hibás lehetsz, ha nem pihensz eleget, vagy lehet túl sok feladatot vállalsz be egyszerre. A legfontosabb egy nagy alvás lenne, de lehet elkezdhetnél vitaminokat is szedni, ha még nem teszed. A fáradtság csak depresszióssá és kedvetlenné tesz, ne akard ezt.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A családod már lehet kicsit elkezdett a fejedre nőni. Próbálj meg kiszabadulni a karanténból. Az is bőven elég, ha belevágsz egy nagyon hosszú sétába. Új kihívások várhatnak rád, amibe tiszta fejjel kell belevágnod. Ha bosszús vagy, akkor csak hibát fogsz elkövetni.

Halak (február 20. – március 20.)

Ki akarod tágítani a látókörödet. Fogékony vagy az új dolgokra, és jelenleg van is időd rád. Adj teret ennek, mert a később is hasznát veheted amiket tanulsz. Megnő egy kicsit a vásárlási kedved is, és nem is lenne baj, ha végre meglepnéd magad valami különlegessel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás