promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: magányra, vagy a családra van szükséged inkább?
Borítókép:  Glenerin Inn
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lezárul a hosszú hétvége, és rajtad is múlik, miképp vágsz bele a következő hétbe.

Kos (március 21. - április 20.)

Igazán kellemesen zárhatod a heted, és mindenkivel jól ki fogsz tudni jönni. Ha voltak nézeteltéréseid, azokat tisztázhatod egy könnyed beszélgetéssel. A nap végét mindenképpen töltsd pihenéssel.

Bika (április 21. - május 20.)

Tisztában vagy vele, hogy változások várhatnak rád az életben, és fel kell készülnöd, még ha csak apróbbak is. Ez jó időszak erre, mivel a Nap és a Merkúr miatt tökéletesen át tudsz látni mindent, és ésszerű döntéseket hozhatsz. Hideg fejjel vágj bele mindenbe.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem igazán érzed, hogy minden rendben menne a szerelmi életedben. A Vénusz és a Neptunusz boríthatja fel igazán a hangulatodat. Jelenleg ha kapcsolatban vagy az a baj, ha nem, az is. Előfordulhat, hogy a partnered mellett is magányosnak érzed magad. Ez az állapot hamarosan el fog múlni.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy remek hetet zárhatsz, főleg, ha a végét igyekszel a családoddal tölteni. Találd meg velük a közös pontot: főzzetek, beszélgessetek, üljetek le közösen megnézni egy filmet. Ha egyedül vagy, mindenképpen hívd fel őket, vagy beszélgess este a barátaiddal, most ez tud igazán feltölteni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Pár napot otthon tölthettél, és remélhetőleg ki is tudtad kapcsolni az agyad. Most már el kell gondolkoznod, milyen változtatásokat hozol a karriered során. Ha munkahelyet szeretnél keresni, vagy váltani, esetleg a meglévőnél szintet lépni, akkor ez az ideális időpont, hogy megtervezz mindent.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Pihenéssel kellene zárnod a hetet, és a hosszú hétvégét. A legfontosabb az, hogy ne foglalkozz a hírekkel, sem a tervezéssel, csak kapcsold ki az agyad, és pihenj este. Talán az lenne a legjobb, ha ezt egyedül tennéd, mert így tudsz a legjobban felöltődni. Bújj el a lakás egyik zugába könyvet olvasni, vagy csak menj el egy jó sétára.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hiába mérleg a csillagjegyed, most lehet hatot rád kicsit a mértéktelenség. Nyugodtan hátradőltél, és lehet túl sokat ettél, vagy ittál a hosszúhétvégén. Itt az ideje a diétának, és hétfőtől elkezdhetnél mozogni is valamit. Olyan lehetőséget találj erre, ami ki is tudja kapcsolni az agyadat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha gondod van a partnereddel, akkor azt mindenképpen ezen a napon kellene leülnötök megbeszélni. Tegyétek meg este, amikor kettesben lehettek. Ha szingli vagy, akkor most tudod átgondolni igazán, kit szeretnél magad mellé találni a jövőben. Olykor erre is gondolni kell, mert csak így találhatod meg az igazit.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy érezheted csalódtál a partneredben, és nem bízhatsz benne. Ez csak egy pillanatnyi állapot, és alaptalan is. Dúl benned kicsit a feszültség a jelenlegi helyzet miatt, és olyanokat okolsz a gondjaidért, akik valójában nem tehetnek semmiről. Nem ártana az sem, ha kicsit tudnál elfogadóbb lenni.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy érzed nem igazán tudtad kipihenni magad a hosszú hétvégén. Ennek az oka te magad vagy, mert állandóan más járt a fejedben. Itt lenne az idő magaddal foglalkoznod, mert erre lenne szükséged. Ez lehet ma már nem fog összejönni, de a hétfő estét igyekezz erre áldozni.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A Mars még mindig nagyon jó hatással van rád. Ez azt jelenti, hogy semmi perc oldod meg a problémákat, és bármilyen kellemetlenség ér, könnyen túlteszed magad rajta. A karantén továbbra is az agyadra megy kicsit, de hamarosan kiszabadulhatsz. Persze csak óvatosan, ne rögtön akarj mindent bepótolni.

Halak (február 20. - március 20.)

Most kicsit el akarsz fordulni a világtól, de azt neked kell eldöntened, ez jó, vagy rossz hatással lenne rád. Mérlegelj, melyik okozna kevesebb stresszt, ha elmenekülnél, vagy ha kitárnád a szívedet mindenki felé. Jót tehet most egy őszinte beszélgetés az igaz barátoddal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás